/ 8000 merkkiä käytetty
6761 - 3.10.2011 (arvosana: -26)

Luin juuri artikkelin, missä kerrottiin kasvavasta nuorten työkyvyyttömyyseläkkeiden määrästä. Eipä vittu ole ihme että kohta kaikki nuoret ovat työkyvyttömiä, kun tämä ihana valtio pyörittää nuoria harjoittelu kierteessä.

Kyllä tämä harjoittelusta harjoitteluun pompottaminen alkaa tulla jo korvista ulos!! Ensiksi kyllä sanotaan: "kyllä meille harjoittelijat ovat työllistyneet", mutta sitten kun aletaan puhumaan oikeata työllistymisestä, niin vittu ei voi jatkaa kuin harjoittelijana!!!!

Kun sitä työyhteisön pohjasakkana ja heittopussina olet jo ensi työmetreiltäsi asti, niin miten voi olettaa että on enää kiinnostusta työtä- ja työyhteisöä kohtaan? Kun työsi koostuu esimerkiksi eriväristen muovailuvahojen erottelusta, kaiken maailman siivoustöistä, työyhteisön halveksimista työtehtävistä, toisen työntekijän nakitus tehtävistä, niin kaiken tämän jälkeen pitäisi pitää itseään vielä oman alansa ammattilaisena?!? Se mitä olen jokus ollut, on valunut likaisen siivousveden mukana viemäristä alas.

Kyllähän aina provikkapaskaan tai 10h/viikko töihin pääsee, millä ei vittu tosiaankaan elä!!

Niin kysymys: "miksiköhän nuoret ajautuvat tässä 'hyvinvointi' valtiossa työkyvyttömäksi alle 30- vuotiaina?"
- alle 30- vuotias nuori

Kommentit

asd kirjoitti...
Pelle entä jos ei oikeasti voi mennä sinne vitun töihin ole onnellinen että sulla on töitä. eikä se eläke ny mikkäään mahtava asia päivät tässä tullee pitkiksi ku ei oo mittää ''pakollisia'' hommia
masa kirjoitti...
aloittajan tapaisessa tilantessa olen itse kanssa. hm en tiedä minkä kuvan sait mutta itse sain semmoisen että nuoria ei edes viitisitä siellä työkkärissä ohjata muutalle kuin puhelinmyyjän provikkapailkkapaikkaan tai työmarkkinatuella siivoamaan kaupan vessaa(vaikka työnimike olisi myyjän apulainen). kyse ei tässä lie laiskuudesta tai hehkuttaa toimettomuuden ihanuutta, vaan sitä että meille nuorille ei vaan perkele viittitä hommata kunnon töitä. käteen jää työmarkkinatuesta 411 e kuussa verojen jälkeen, vaikka töitä teet samaan tahtiin kuin palkoilliset, yleensä vielä ne hanttihommat myös. ja kun sieltä sopimus loppuu, työnnetään heti uusi työmarkkinatukip
masa kirjoitti...
aikka. ja jos sitä ei ota vastaan, tulee karenssi. ja kun niitä palkkatöitä jos ei löydy, olet harjoittelija sen vuoden, kunnes loppuu ne työmarkkinatukikuukaudet ja sinut tungetaan kouluun(väliä ei ole aiempien suoritettujen tutkintojen määrällä, ja sillä, että ei halua opintolainalle). tai ihan sama niille mihin sut tungetaan, kuhan olet kortistosta poissa.
Koneen asentaja kirjoitti...
Valmistuin kesällä ja sain kuukauden päästä töitä, vitun urpot, lopettakaa se itkeminen, kyllä niitä töitä on kun jaksaa ettiä. ( olen metallialan työntekijä )
Barga kirjoitti...
^Valmistuin kauppiksesta, töitä olen ettiny kuusivuotta niskalimassa.
anti-troll kirjoitti...
joo ekassa lauseessa paha virhe, käytät sanaa missä, joka siis viittaa koko edelliseen lauseeseen, sinun tulisi käyttää sanaa "jossa". Oikein kirjoitettuna lauseesi on siis:
Luin juuri artikkelin, JOSSA kerrottiin kasvavasta nuorten työkyvyyttömyyseläkkeiden määrästä.
tiuku kirjoitti...
joillain elämän tehtävä lie nipottaa yhdys sana virheistä ja muista kieli oppi virheistä. kyllä se elämä osaa sitte olla rankkaa.

joo, ja eipä ole täälläkään töitä näkynyt hausta huolimatta, se on sitä harjoittelua ja harjoittelua aina vaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa