/ 8000 merkkiä käytetty
6694 - 23.9.2011 (arvosana: 4)

Luoja kun hatuttaa nämä -95 syntyneet luokkatoverini. Olen siis amiksessa, itse olen yli 18v siis (tarkkaa ikää en sano).
Eniten vituttaa, kuinka lapsellisia nämä ovat. Nauretaan muille ihmisille, haukutaan koulun kehitysvammaisia selän takana, haukutaan opettajia, muita luokkalaisia (vaikka ovatkin sitten niin hyvää pataa keskenään) yms paskaa.

Se myös vituttaa että kaveeraan näiden kusiaivojen kanssa. Syy on se, ettei luokallani ole itseni ikäisiä enkä viitsisi olla mikään forever alone-tyyppi luokallamme.

Ja sitten jos käydään meikäläisen autolla vaikkapa Salessa koulun lähellä, niin on pakko näplätä radiota, säätää peilejä, penkkejä, potkia edessä olevaa, huutaa ikkunasta "VITUN HOMOOOOOO!!" jollekin ohikulkijalle, painaa torvea kesken ajon, paiskoa ovet kiinni, säätää ilmastointia vaikkei ole tarvetta ja kaikki tämä vain 1 kilometrin matkalla...

Sitten vituttaa suuresti eräs herra Pikkuvanha. Tää pelle on koko aika aukomassa mulle päätään siitä, kuinka lapsellisesti muka käyttäydyn (??), haukkuu mua homoksi ja kertoo kuinka mun pitäisi mennä lataamoon, koska en käyttäydy kuin ikäiseni (!?)??
Itsehän hän on helvetin typerä pelle, kuuntelee ATK-tunneilla Youtubesta jotain Timbaland feat Rihanna feat PikkuG feat Resisposse ja Ladygagaa ja mitä noita nykyajan "trendejä" nyt sitten onkaan.

Ja toinen on yksi """""kaveri""""", koko aika pätemässä siitä mitä teen. Esim, mäkilähtö autolla, "päästä se kytkin jo ylös",
kerroin että tämä on mäkilähtö, hän rupeaa jupisemaan jotain jonninjoutavaa paskaa. Ja on aina tietävinään autoista ja koneista KAIKEN, vaikkei omista edes mopoa saati korttia...
Ja hyi vittu sen hengitys haisee paskalle. Ja tää sama heppuli vittuilee ja vihjailee että olen homo ja ruma. wat?

Ja vielä jatkan hetken tästä kusipäästä. Se yrittää "pönkittää" asemaansa puhumalla jatkuvasti jostain perseistä ja pilluista. Jos vaikkapa joku hyväpyllyinen kävelee ohitse heti on silmät liimautuneina takalistoon ja kommentteja tulee kuinka hän jyystäisi tuon ja tuon ja tuon muijan hengiltä.

Tosiasissa tämä pelle ei tule koskaan saamaan pesää, ainakaan tämän kolmen vuoden aikana. Mikään ei ole rasittavampaa kuin tuollainen yliheteron esittäminen. Ja tämä sama heppuli edelleen, väittää selkäni takana muille, kuinka en tule koskaan saamaan pesää/muijaa, koska olen lapsellinen käytökseltäni.
Hän itsehän on tuollainen 170cm, 60kg, babyface paskanhajuisella hengityksellä höystettynä. Todellinen alfauros...

Kuinka jaksaisin kestää noita ääliöitä vielä reilut 2,5v?
Välillä vaan tekisi NIIN lyödä naama sisään kahdelta edellämainitulta.

Toinen on sitten tämä eräs röökipelle, joka koko ajan pyytää hakemaan hänelle röökiä kaupasta. Kerran erehdyin hakemaan, sain ruhtinaalliset 1.40e hakupalkkaa. Vittu mikä paskakasa.

- IsoPoika.

Kommentit

BluesMan kirjoitti...
I feel you man. On niin ihmeellistä miten lapsellisia ihmiset voi vielä toisenasteen koulussakin olla. Muutamalta kaverilta jotka ovat koulun myöhemmin aloittaneet ja ovat siis kanssa paljon vanhempia kuin muut oppilaat oon kuullut miten hirveetä on olla ainoa vähänkin kypsempi ihminen. Tsemiä!
Koira kirjoitti...
Säälin niitä harvoja amiksia joilta löytyy järkeä päästä.
t. helpottunu lukiolainen from ylä-aste
roar kirjoitti...
alan tuntea syvää sääliä niitä kavereitani kohtaan, jotka lähtivät amikseen. ei kaikki -95 niin lapsellisia oo :)
plärä kirjoitti...
nyt todellaki sympatiani tulee sulle kaveri! Itsekin aikoinani kun amiksen kävin nii meillä oli vitin jees ammattilinja, sitte esim ku metallipuoli tuli kahville jne. nii ei jeesus sitä niiden "miehekästä paskan jauhamista" siinä kerrottii minne sammuttiin ja miten oksennettii ja kaikkea tätä paskaa mikä silloin 16 vuotiaana kaiketi niin tärkeää oli?? Nuo sun nuoremmat "kaveris" vaikuttaa kyllä ikäisiltään.. ja toi joka jyystäis jonku hengiltä niin varmasti sen puheesta huokuu se kokemattomuus.. sitte ku pääsis kauniin ( vitin hyvän näkösen ) naisen kans hommiin nii se ois 10 sek ja homma ois ohi sen jannun osilta, tulis paha mieli kaikille. :D yritähä jaksaa! Tu
plärä kirjoitti...
ja meinaan tol vitin jees ammattilinja, että meil oli vitun mahtava luokka. porukka ( ryhmä ) sitä tarkoitan :D mutta tsemppiä sulle.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa