/ 8000 merkkiä käytetty
6561 - 7.9.2011 (arvosana: -53)

Perkele! Vituttaa!

Maanantaina puhelin (paska nokialainen, älä koskaan hanki kosketusnäytöllistä) alkoi sammuilla viiden minuutin välein. Puhelin kuitenkin vaikutti pysyvän päällä, kun pidin sitä latauksessa. No, vittuakos siinä; päätin viedä puhelimen seuraavana päivänä huoltoon. Laitoin puhelimen herättämään kuudelta, mutta vitut se mitään herättänyt; paska oli sammunut yön aikana (eikä mennyt enää päälle) ja myöhästyin koko aamupäivän seminaareista. Vitutti niin, etten mennyt kouluun ollenkaan.

Yön aikana elukat oli sotkeneet kämppää minkä perkele kerkesivät; kanit oli mellastaneet eläinhuoneessa ja pistäneet paikkoja paskaksi ja koiranpentu oli kussut ja paskonut pitkin poikin pitkän sisäsiisteysjakson jälkeen (niinniinjoojoo mitä olet elukoita hankkinut lässytilää on vittu kuultu JOSKUS NE VAAN ON TUOMMOSIA). Siinä sitten siivosin kämppää monta tuntia ja lähdin viemään sitä vitun paskaluuria huoltoon. Keskustassa oli YLLÄTTÄEN kaikki autopaikat varattu, joten ajoin auton kielletylle paikalle, kun ajattelin liikkeessä menevän max. 5 min. Ottivat puhelimen huoltoon ja kysyivät, että otithan varmuuskopion kaikista jutuista. Sanoin, että no enpä ole voinut ottaa kun en puhelimen rikki menemistä voinut ennustaa. Totesivat vain notta voivoi, nyt sitten menee kaikki viestit, kalenterimerkinnät ym. sen siliän tien. :)) Pyysin varapuhelinta tilalle, mutta siitä olisi pitänyt MAKSAA!!! Mitä vittua?! Jos puhelin menee rikki ilman omaa syytäni, miksi vitussa minun pitäisi maksaa varapuhelimesta?! Lähdin viiden minuutin pyrähdyksen jälkeen takaisin autolle ja mikäs tuulilasissa töröttikään, no PERKELE VIIDEN KYMPIN SAKKO. Siinä vaiheessa kasvoi kyrpä ohtassa jo siinä määrin, että teki mieli itkeä.

No, eilisen ja tämän päivän välillä sattui kaikkea muutakin paskaa jota en vitutukseltani jaksa edes kirjoittaa (mm. kävin äidillä kylässä ja koetin ohjeistaa sitä koiran koulutuksessa, mutta mitä muuta se tekikään kuin veti hernettä niin maan perkeleesti nenäänsä - ja olin unohtanut hakea opintolainaa verkkopankin kautta minkä takia rahojen tulo viivästyy ym paskaa) ja sitten TÄNÄÄN tuli kyllä maksimaalinen vitutuksen multihuipentuma. Postilaatikossani oli A4, nimetön, tottakai, jossa vittuiltiin siitä kuinka olen pysäköinyt autoani väärin ja autoni (siisti, uudenveroinen) on RUOSTEINEN ROMU. VOI PERKELEEN PERKELE!! Autoni on ollut rivitaloasuntoni oven edessä, niin, että siitä pääsee helposti ohi kävellen, pyörällä, autolla, vittu vaikka linja-autolla ja norsulla, NIIN SIITÄ PERKELE PITÄÄ NILLITTÄÄ! Vituttaa jo valmiiksi asua näiden helvetin ylineuroottisten lapsiperheellisten umpi-idioottien keskellä, joiden takia joudun heräämään joka aamu siihen perkeleelliseen lasten kiljuntaan - niin sitten SAATANA VALITETAAN VIELÄ AUTOSTA! EI VITTU!! Toivottavasti voitan viikonloppuna lotossa ja pääsen muuttamaan maalle keskelle perähikiän perskorpea jossa auto saa perkele olla vaikka poikittain tiellä - kun ei siinä muutenkaan kukaan kulkisi! PERKELE!
- Anonyymi

Kommentit

hh kirjoitti...
I can feel u.
yyh kirjoitti...
Kyl muaki vituttais
Nuri kirjoitti...
Luulin että mulla oli ollut paskamainen alkuviikko, mutta vedit kyllä ohi satasella!
valoora kirjoitti...
mitä oot tuommosia elukoita hankkinu
kirjoitti...
Kännyköihin samaistun, ja lemmikeihin jonkin verran.
kikki hiiri kirjoitti...
Jos lotossa voitat niin harkitte kuitenki sitä korpeen muuttamista.. Ei se oo makiaa tämäkään..

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa