/ 8000 merkkiä käytetty
6546 - 4.9.2011 (arvosana: -49)

Vittu. Mun mielestä röökauksesta julkisella paikalla pitäs saada syyte vähintäänkin lievästä pahoinpitelystä. Siis ei jumalauta kun sakki on niin vitun itsekästä, että kun pihalla sataa ja venaillaan bussia siinä pikkusen katoksen alla, niin se rööki on pakko silti sytyttää ja röyhytellä ja haistattaa vitut päälle jos joku uskaltaa sanoa et viittiks tumpata ton ku en halua haistella sun karsinogeenejäs.

Miettikääs ny siis vähän. Joku tirvasee turpaan, sattuu pikkasen mut ei murru mitään, ehkä joku mustelma tulee. Lievä pahoinpitely? Joku röökaa siinä pysäkillä, joko menet kauemmas sateeseen ja olet puoli päivää märissä vaatteissa, saat flunssan tms. tai haiset koko loppupäivän röökiltä kun se vitun haju tarttuu vaatteisiin kuin takiainen ja sit duunin jälkeen joutuu pyykkäämään uudestaan muuten puhtaat, vastapestyt kuteet. Ja sit vielä se että tämä yks malboromulkku pakottaa muut hengittämään niitä myrkkyjä.

Joku tulee tähänki sanomaan että kukkahattutäti, vitut olen, olen 20+ mies ja mun mielestä on aivan vitun sama missä poltat, kunhan et pakota mua hengittämään sitä paskaasi mitä ite imet kun et saanu lapsena tarpeeksi tissiä, saatanan tissiposki.
- sairas ja väsynyt ihminen

Kommentit

J kirjoitti...
Aamen.
poaw kirjoitti...
pysyisit siellä omassa luolassas, jos et kestä ulkomaailmaa.
Piikki kirjoitti...
Sama kirjottajat kirjottanu metro lehden tekstaripalstalle. Säälittävää vinkua tommosesta.
- kirjoitti...
Elämä on vaikeaa, kun tekee tietoisen valinnan seistä tupakoitsijan vieressä. Qnel. P.s. Muista kertoa bussikuskillekkin, kuinka törkeä hän on ajaessaan pysäkille viereesi ja pakottaessaan sinut haistelemaan auton pakokaasuja.
sairas kirjoitti...
Vitun piikki, olen lukenu kirjotuksias metron palstalla enkä sinuna menis yhtään mitään sanomaan vitun mukaviisas mulkku.

Kaikista eniten mua vituttaa tässä röökihommassa se ihmisten välinpitämättömyys. Mikä siinä on niin vitun vaikeeta että ei voi ymmärtää kanssaihmisiä sen verran ettei vittu myrkyttäis niitä sitä bussia odotellessa.

Pakokaasut on kaupungilla vissiin se välttämätön paha (mun mielestä yksityisautoilun sais kieltää esim helsingin keskustassa).

Vois tehdä vastavedon ja hommata vitun ison kaiuttimen ja mennä sen kanssa kaupungille, nupit kaakkoon jotain luvattoman paskaa musaa ja kun sakki valittaa että korviin sattuu niin ymmärtävät
443 kirjoitti...
KIRJOTTAAKS PIIKKI TÄNNE XD??? HAHAHAHHAHAHAHAH, LUEN JOKA AAMU SEN KIRJOTUKSII METROST:XCDDDDDDDDD HAHAHAH!!!!!!!
piikki=mulkku kirjoitti...
hahaa, alankin valittamaan metron tekstaripalstalla, pääsen pilaamaan ihmisten aamuja jee jee
t:crimnor valora
... kirjoitti...
Kaikki tupakoitsijat ovat narkkareita!
Hullu-Jussi kirjoitti...
Täysin oikein! tuntuu että kun tänne avautuu niin ihmiset vain tulevat vittuilemaan lisää ja vielä aivan tahallaan. Heh, tuo kaiutin juttu voisi olla kokeilemisen arvoinen!
dfghj kirjoitti...
Tunnen aika samoin. Jos siitä kehtaa valittaa, niin heti isketään takaisin, että kestää pitäisi ja lopettaa valittaminen. En voi siis mitään tehdä, röökaaminen jatkuu vaan samaan malliin. Ilkeyttä tuskin sitä tekevät, mutta röyhkeältä tuntuu, eräänlaiselta miniraiskaukselta (kuka räjähtää siitä, kun vertaan raiskausta tähän).

Hajusteistakin saan välillä pahan olon, mutta jostain syystä ihmiset pahastuvat, kun siitä sanoo. Kai mun sit vaan pitäis kestää, kun ei muutakaan voi, tai sitten erakoitua täysin (kuten olen jo suurin piirtein tehnytkin).
juoppo kirjoitti...
toi kaiutin juttu

pikkase retardia ku ihmisten kuuloelimiä saa rikkoa mut keuhkoja/hajunystyröitä ei.

vittu, pitäs munat rikkoa siltä joka tollasen pelleilysysteemin keksiny.

minäki vaan omaa maksaani raiskaan. en muitten
Jumalauta kirjoitti...
Sitten sä vitun vammanen siirryt vittuun siitä jos et kestä tupakan savua.
sdfgh kirjoitti...
Just just. "Mehän poltetaan. Jos et kestä, ongelma on sun ja sä olet ongelma."

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa