/ 8000 merkkiä käytetty
6455 - 18.8.2011 (arvosana: -98)

Vittuako! Ei sitä vaan jaksa ku.. Ei osaa rakastaa. Joo haukkukaa nyt vittu lyttyyn, mutta tämä '98 kakara ei vaan nyt osaa. Oon varmaan joku saatanan asse. Mutta kun mä HALUAN rakastaa, haluta .. uskoa! Mutta ku mä en usko. Mä en vittu pysty uskomaan. Oon varmaan peruskoulun alusta asti aatellu, että mitä järkeä on ns. "ala-astesuhteista". Eihän siinä ole paljoa mitään järkeä? Kädestäpitämistä? Poskipusuja? Nyt, kun siirryin yläasteelle, en näe järkeä edes siellä ylläpidettävistä parisuhteista. Minussa on tosiaankin joku saatanan vika.

- Okei, tää varmaan sensuroidaan upeasti mutta kiva kuitenkin jos joku luki tän.

" Ties vaikken aamulla enää heräiskään (: "
- Anonyymi

Kommentit

Elä kirjoitti...
Rakkaus ei tule pakottamalla :) Ymmärrän hyvin tunteesi, mutta olet sentään vasta ylä-asteelle menossa, jos ymmärsin oikein, seitsemännellä luokalla. Hormonitoiminta ohjaa sinua rakastamaan, mutta aivosi sanovat, ettet ole vielä valmis. Itse olin sinun ikäisenäsi samanlainen, nyt olen 19. Elämänkokemusta minulla ei ole paljoa, yksi paha ero ja nyt toisessa vakituisessa suhteessa kohta vuoden. Neuvoni on siis mennä omien ajatusten mukaan, ei sydämen. Et ole vielä valmis. Opiskele ja anna rakkauden tapahtua kun on sen aika :) Älä edes mieti "Aamulla en enää herää", koska sinulla on vielä niin paljon kokematta ja oppimatta elämästä.
Kerrannuori kirjoitti...
Jep, olet vielä nuori parisuhteeseen. Omasta mielestäni liian nuori. Lukioikäisenä on hyvä aloittaa seurustelu, mutta ei siitä kannata ottaa paineita :P Kannattaa elää hetkessä, viettää kavereiden kanssa aikaa ja opiskella, oot vielä liian nuori kokemaan sydänsuruja. Ala-asteella seurusteleminen on mielestäni jotain aivan naurettavaa, siinä vaiheessa todellakin ollaan kakaroita, pahimmassa tapauksessa pientä pusuttelua voidaan harrastaa 5. ja 6. luokalla, muttei yhtään enempää.
kirjoitti...
Ihmisestä kiinni milloin on valmis suhteisiin, rakkaudessa ei ole ikärajaa. Itse olen ollut kohta 8 vuotta kihloissa ja kihlattu on sama jotka rakastin jo 12-vuotiaana. Mutta voihan senkin huomauttaa, että esim: itse olen ollut kouluaikana vakituinen lastenhoitoapulainen, kunnalla töissä siis.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa