/ 8000 merkkiä käytetty
6397 - 9.8.2011 (arvosana: -39)

No minäpä kerron mikä mua vituttaa suuresti!
Mä haluaisin koiran, tai noh, oon aina halunnu. Asun pienessä pitäjässä eli MAALLA ja kun asuu maalla niin on hyvä ottaa lemmikkejä. Vanhemmat pitää ajatusta huonona. Asian hyväksyminen olisi helppoa jos asuisi kaupungissa kerrostalossa.
Tilanne maksimaalisen vittumainen, en asu kaupungissa vaan maalla ja siltikään en voi saada koiraa. Ja miksen, koska tämä helvetin kylän "keskusta" on sellainen vitun kaupunkimaalaispaskavittusa-
tan666 fuusio, että tähänkin on vaikea mitään vuffea ottaa.
Hitsi, tuli kyllä semmosta paskaa nyt, että tuskin kukaan ymmärtää tästä mitään.
- katkera

Kommentit

kirjoitti...
Elä itke Iines, mulla on kolme koiraa, kaksi niistä on isoimpia koiria roduistaan, ne perseestä loppujen lopuksi. Näiden ruokini menee kerralla 200 e ja eläinlääkärin kulut ovat saatanalliset.
anonyymi kirjoitti...
no toi on kyllä varmaan toisaalta totta, mutta ei se raha oo mulla tavallaan este. ja sitä paitsi mulla on jo kaniki ja siihen menee kans suht paljon rahaa...
Koira kirjoitti...
^Niin, vanhempiesi rahaa. Luuletko, että se raha vain maagisesti ilmestyy sinne tilille? Itseäni ei ainakaan innostaisi syytää hiellä ja verellä kasaan raavittuja senttejä kiittämättömille kakaroille. Senkin koiran hoito jäisi lopulta vain vanhempiesi taakaksi, kun se suloinen koiranpentu kasvaakin isoksi ja sitä pitäisi lenkkeilyttää, syöttää, kusettaa jne. "Hermiina, viitsisitkö lenkittää koiras-"
"VITTU HOMO HUORA NATSI VITTU PILLUKARVA PERSEREIKA ETSÄ NÄÄ ET MÄ OON JUST NYT FACES!! PASKA ELÄMÄ TAPAN ITTENI *ANGSTFISH*"
anonyymi kirjoitti...
öö... meitsi on kyl jo täysi-ikänen, että kyllä mulla sen verran vastuuta on. ja porukat on sanu et ei oo rahast akiinni!
ikävää et oot köyhä paska...
Koira kirjoitti...
^*Paskaista naurua*
Oletkin todella vastuullinen kun täysi-ikäisenä roikut vanhempiesi kämpässä. Kasva ensin siitä 14v pissaliisasta ulos, ennenkuin hankit mitään lemmikkejä. Ensiaskel on lopettaa vanhempiesi siivellä eläminen, pummi
Hehe kirjoitti...
Häähää asun keskustassa ja mulla on dogi

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa