/ 8000 merkkiä käytetty
6393 - 9.8.2011 (arvosana: -7)

Nostetaanpa taas tämmönen klassikoaihe joka vituttaa elikkä juomishommat. Eli just to be clear: itsekin joskus juon tilkan rommia tai viiniä jos sitä tarjotaan jossain juhlatilaisuuksissa. Ymmärrän myös täysin jos ruuan kanssa juo viiniä säännöllisesti taikka kylmän kaljan. Kaikki ok, mutta kännien veto tarkotuksella on semmonen aihe mikä vituttaa oikeen kympillä.

Vituttaa kun täällä Suomessa kaikki, siis vittu kaikki 5v vekarat ja 90 papat kaikki kännää. Miksi vitussa sitä alkoholia ei voi käyttää vähemmän niin että ei saavuteta sitä humalatilla. Suurin ongelma on kuitenkin se että siitä on tullut sosiaalisesti suotavaa juoda itsensä känniin. Mitä vittua?!

Oikeasti olen tätä asiaa ihmetellyt peruskoulusta, läpi lukion tähän päivään asti (ikää 21). Monissa bileissä olen ollut ja kaava on aina ollut sama: bileet alkaa tiettynä kellon aikana, 30min päästä kaikki on hiljaa ja makaavat maassa taikka sohvalla ihan out. Ne joilla on kestävämpi viinapäät katsovat että siideri-tytöt eivät kompastu omaan oksennukseensa. Seuraavan päivänä sitten aina kehuskeltiin sillä että kuka joi eniten ja kuinka hauskaa oli että pelle-justiina oksenteli koko illan veskissä. Mitä helvettiä???!!! Mitenkä tämä voi olla hauskaa saati, sitten uudelleen kokemisen arvoista.

Tämä sama ilmiö jatkuu suomessa läpi elämän: aina on viina seurana. Vittu ihan sama onko masentunu ja juo surunsa tähden vai siksi että on firman pikkujouluissa taikka lukion bileissä taikka peruskoulun päättäjäisjuhlan jatkoissa, kaikki kännäävät. Vituttaa se että perhe/kaveripiiristäni olen ainoa joka on tätä mieltä.

Ja ei, en ole mikään vitun huumeidenkaan kannattaja. Ihmetyttää ja vituttaa vaan miksi täältä ei vittu löydy ketään normaalia ihmistä joka ei ole koskaan ollut kännissä tarkotuksella. Kaikki muut jotka ei suomessa juo edustavat jotain uskonnollista ryhmää ja ovat absolutisteja.

Mitenkä tilanne on voinut ajautua tähän. Vittu olenko ainoa joka ei ole koskaan ollut kännissä?? Homma on alkanut myös masentamaan koska 21-vuotiaana ei vieläkään ole semmosta seuraa jonka kanssa voisi viettää aikaa ilman eksessiivistä alkoholin käyttöä. Ongelmastani oon kavereiden kanssa ja perheen kanssa puhunu mutta kommentit on aina ollut semmosia jotka ovat kehottaneet vaan hyväksymään alkoholin käytön.

Vituttaa tämmönen paskamainen meininki saatana, parempi vaan muuttaa johonki vitun mettään ja asuu siellä hirvien kanssa, kun näyttävät olevan ainoat raittiit elukat täällä suomessa
- PRohibitionback

Kommentit

Chaos kirjoitti...
Joo, sama asia vituttaa itteänikin.
anonyymi kirjoitti...
ONKO TÄÄ MAHDOLLISTA! kerranki joku joka on samaa mieletä mun kans tästä aiheesta :)
FuckThisShit kirjoitti...
Siis, itelleni ihmisten juominen on ihan fine, sehän on vaan hauskanpitoa. Mutta juominen siihen pisteeseen et sammuu ja laattaa on ihan paskameininkiä. Juo vaan sen verran et on sellanen hassunhauska olo!
kirjoitti...
Mää tiiän moniakin jotka on tahallaan kännien vetoa vastaan, aika monella on ollu alkoholisoitunu perhe... Mutta auta Armias kun niillä menee paskasti, osa yrittää itsemurhaa ja osa muuttaa pieneen röttelöön keskelle mettää kännäämään.
kakkae kirjoitti...
totta oikees oot
Hermanni kirjoitti...
Ongelmasi on kohta "Vittu olenko ainoa joka ei ole koskaan ollut kännissä??"

Jos et ole koskaan kyseistä asiaa kokeillut niin ulkopuolisena sinun on mahdoton ymmärtää asiaa.
sdg kirjoitti...
Kopiopaskaa.
lkjlkj kirjoitti...
Hermanni: Se ei ole ongelma. Alkoon vain ja ostamaan pullo.

En itsekään lähinnä ymmärrä juomiskulttuuria kakskymppisenä, vaikka krapulaan on pari kertaa tullu juotua muutaman vuoden aikana. Mieluummin olen ilman, sillä meikäläisen kännissä rupeaa silmät seisomaan päässä ja ajatus ei kulje. Toisaalta meikäläisen kaveripiirissä arvostetaan sitä, että ollaan tuiterissa, mutta aikaista oksentelua ei katsota hyvällä. Syynä se, että tässä vaiheessa olisi pitänyt oppia jo tuntemaan rajansa ja hallitsemaan oma alkoholinkäyttöä.
lkjlkj kirjoitti...
Ja onhan se tutkittukin, että alkoholi pienessä määrin vireyttää hermoston toimintaa, mutta nämä siiderilissut, jallujonnet ja rapakuntoon itsensä vetävät juopot/juopponuoret noista eduista hyötyvät, kun moninkertaisesti vetävät sallitun annosmäärän yli eli toisin sanoen lamauttavat hermostonsa toiminnan.
lkjklj kirjoitti...
*eivät hyödy
sss kirjoitti...
juon alkoholia vain juhliessa.. en joka juhlassa jotka täällä järjestetään, vaan silloin kun on sellainen fiilis, et nyt tekis mieli vähän ottaa.. ja en edes silloinkaan juo paljoa. sen verran, että tuntuu hyvältä omaan napaan.

Kerran on tullut vedettyä överit ja siihen ne sitten jäi:D

nytkään ei ole vähäänaikaan huvittanut juoda ja viimepippaloista on puol? vuotta.
asda kirjoitti...
Suomi on alkoholisoitunut maa. Täällä suurin osa rikoksista ja pahoinpitelyistä ja perheväkivallasta tapahtuu alkoholin vaikutuksen alaisena. Viina on huumeista pahin! Varsinkin kun se on monopolia täällä ylläri ylläri.
sasukeonhot kirjoitti...
No just näin, naurattaa tommoset kännääjäpellet.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa