/ 8000 merkkiä käytetty
6372 - 4.8.2011 (arvosana: -84)

Vituttaa kihlattuni. Tuntuu siltä, että hän on kusettanut muilla ihmisillä minua, esim: exkihlattu joka oli minulle suuri vaiva ja ehdin melkein ilmoittaa kyseisestä exästä poliisille (kunnianloukkaus, kiristäminen, uhkailu jne) SITTEN menen katsomaan väestönrekisteristä ja kas kas, sen nimistä ihmistä ei ole olemassa, eikä ole myöskään muita aiheeseen liittyviä henkilöitä jotka aiheen ympärillä ovat olleet.

Olo tuntuu kusetetulta, sillä ainut ihminen joka on todistanut olemassaolonsa ja aitoutensa on kihlattuni. On väärin ja joku voisi sanoa että vainoharhaista jos yhtään muuta ihmistä koko sopasta ei voi koskaan tavata kasvokkain sillä he eivät tahdo tai eivät ole tavoitettavissa.

En ole nähnyt kuvaa yhdestäkäöän muusta koko sopassa kuin kihlatustani (käyn hänen luonaan aina kun pääsen). Miten kihlattuni voi kertoa muista niin paljon, muttei ole koskaan myöskään tavannut yhtäkkiä heitä, edes sitä exäänsä jonka kanssa kuitenkin on kihloissa ollut?

Jossakin kusee ja pahasti, ja tunnen oloni kusetetuksi, asiat menevät solmuun mahdottomalla tavalla. Kihlattu on asiaa selittänyt, mutten löydä asioista tolkkua... Tuntuu vain siltä että ainut järkevä teoria tässä on se, että kihlattuni kusettaa minua.

Tähän mennessä kirjoittamista selviääkin, ettei koko exää ole olemassa ja ymp'ärillä pyörineetkään eivät ole olemassa, mutta mitenkä heidät sitten voi tavata?

Ainut lopputulos minkä saan aikaiseksi on se että kihlattuni kusettaa, mutta miksi? Miksi niin pitkään? Miksi tämän kaltaisista asioista pitää kusettaa? Miksi? Miksi? Miksi?
- Pässi narussa

Kommentit

Nuri kirjoitti...
Kihlatullasi taitaa olla vakavia mielenterveysongelmia :P
eronn kirjoitti...
Joko kuvittelee ihmisiä ympärilleen, häpeää lähes olematonta sosiaalista elämänsä historiaa tai ei halua, että tunnet heidät muuten kuin kertomuksista - antanut väärät nimet. Mutta miksi sinä menet väestörekisteriin katsomaan? Itse en kyllä menisi niin pitkälle :D
Koira kirjoitti...
Mitä vittua mies?
Pässi narussa kirjoitti...
Eronn, siinä vaiheessa kun henkilö sanoo minusta jotain niin arkaluontuoista että sen tietää vain kihlattuni, alkaa epäillä. Ja nimikin oli sellainen, ettei sitä ole oikeasti olemassa, nolla sen nimistä olemassa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa