/ 8000 merkkiä käytetty
6234 - 8.7.2011 (arvosana: -30)

Jatkanpa tarinaa avautumiseen 6204 liittyen.

Tiedoksi siis että kyseisessä purkauksessani olin käärmeissäni tullin nipottamisesta ja vittuilusta kun piti saada tyttöystävän uusi mekko japanista suomeen.

No, nettitullaus pukkas jo varmaan kymmenettä virheilmoitustaan pilkkujen paikasta ja vääristä summista (meillä lähetetyt-kansiossa todisteet että lähetettiin ihan satavarmasti oikeat hinnat, luvut, valuutat ja muut paskat.)

Niin, sit mentiin ihan paikan päälle vaatimaan pehmosta pakettia. Mutta arvatkaas rakkaat ystävät mitä, paketti oli lähetetty takasin vitun japaniin kun ei tullausta saatu 20 päivässä tehtyä. MITEN VITUSSA SEN OIS VOINU TEHDÄ, JOS EI MINKÄÄNLAINEN KUITTI JA HINTA JA VALUUTTA KELPAA VITUN PÄSSIT? Sinne lähti toista sataa euroa maksanut ostos takasin, me oltais varmaan vieläkin vastailemassa niihin tullausvirheilmotuksiin, ei sieltä kukaan edes vaivautunu mainitsemaan että paketti on lähteny takasin viikko sitten.

Vittu, nyt on maksettu uudet postimaksut ja kirjalliset takansytykkeet (valitukset) lähetetty ylemmille tahoille. Menen ite hakemaan sen paketin tullista ja annan nettitullin haistaa limaset vitut kun se tulee. Otan kaikki mahdolliset ja mahdottomat paperit mukaan ja länttään tiskiin. Jos jumalauta ei sit vieläkään tyttö saa mekkoaan niin mä suutun ihan oikeasti ja sit ei ole kyse enää mistään ketutuksesta vaan silmittömästä vihasta tätä saatanan paskasysteemiä kohtaan. Ne joutuu kantamaan mut ulos sieltä.
- Crimnor Valora

Kommentit

arrrgh kirjoitti...
vittu mitä paskaa!!!!!!!!!!!!!
anna turpaan niille munki puolesta!
meikä kirjoitti...
Ei helevata, mulla on käynyt kerran niin, etten ole tavaraani tullista läpi saanut, ja vitutus oli melkoinen. Joten otan osaa ja toivon ettet posahda tullissa vitutuksesta.
tää oli troll kirjoitti...
Toivottavasti POLIISI tulee ja ampuu sun pään tohjoksi siellä
tää oli troll kirjoitti...
Toivottavasti POLIISI tulee ja ampuu sun pään tohjoksi siellä
?? kirjoitti...
^^ Miks sama viesti kaks kertaa?
??? kirjoitti...
^^ Tai kolme? Elämän pieniä suuria kysymyksiä.
Hyvin menee kirjoitti...
Aivan samanlaisia kokemuksia nettitullauksesta. Tein ilmoituksen ja valitsin laskun kotiin, jotta saan omaa kirjanpitoa varten kuitin ja erittelyn HETI eikä viideostoista päivä. No, arvatenkin siinä kävi niin, että mitään vitun laskua ei kuulunut ja viikon päästä pamahti uusi ilmoitus tullaamatta jättämisestä. No minäpä perkele kiireellä maksamaan nettipankin kautta koko paskan ja siinä vaiheessa meinasi ohimosta katketa verisuoni, kun laskun maksettuani minulle sanotaan päin naamaa, että "haista vittu! et ole maksanut ajallaan, joten et saa tavaroitasi ennen kuin maksat viivästyskorot" Mitkä vitun viivästyskorot?! Täysin käsittämätöntä oman maan kansalaisten k
kommarivaltio kirjoitti...
täys mulkku ja roisto koko julkinen sektori. Nyt on neljättä päivää kiinasta tilatut led valot tullissa. Eikö kommareilla ole omia lamppuja.

Viimeksi jäi tulliin 18 euron hintainen pelinäppis. Oli niin ihmeellinen laite että piti tehdä tulli-ilmoitus. Samaan aikaan suomeen valui raiskaajia ja isistaistelijoita rajan yli ilman mitään kontrollia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa