/ 8000 merkkiä käytetty
6054 - 10.6.2011 (arvosana: -34)

Joo, oon täällä selaillu vaikka minkälaisia avautumisia ja päätin tässä itsekin avautua... Tuntuu siltä että ala-asteen jälkeen elämä on alkanut mennä vituiksi. Olen menettänyt useimmat kaverini ja enkä juuri käy missään. Vaan koulu ja messengeri pitävät minut yhteyksissä ihmisiin, vaikka paria kaveria näen (sillon tällöin) vapaa-ajalla. Usein kaikki aika uppoaa koneella olemiseen. Alkaa jo pikkuhiljaa tullakin tällanen nolife -fiilis. Millanenkohan olo on sitten parin vuoden päästä? Toivottavasti asiat alkais mennä sitten parempaan päin kunhan lähden yläasteelta. Ja vielä sekin vituttaa että ei ole tyttöystävää(no okei, ei tolla ole nyt niin kiire, jos vaikka hankkis eka sen elämän), eikä oikeastaan ole ikinä ollutkaan. Kaiken lisäksi minulla on lukuisat allergiat(ruoat, siitepölyt, eläimet jne) sekä astma. Kaikki tämä vituttaa ihan helvetisti. Elämästäni on kadonnut hohto. Kaikesta tästä aiheutuu masennus josta ei pääse eroon. Kesälomaakin odotin kovasti, mutta huomasinkin että oli kivempaa koulussa ihmisten ilmoilla. Ja te jotka valitatte siitä että joku peli tai feisbuukki ei toimi.. Teille vaan että luopuisin koneesta + kaikista peleistä että asiat elämässäni muuttuisivat siihen parempaan suuntaan. Oon ilonen teidän puolesta jotka ette haaskanneet aikaa tietokoneella istumiseen.
- Hohdon kadottanut

Kommentit

....... kirjoitti...
Joo, kuulostaa aika tutulta. :P
persehintti kirjoitti...
Kuulostaapi muuten aika tutulta ilman noita allergioita omalla kohdalla...
Nolifein kirjoitti...
Aivan kuin olisin itse kirjoittanut, tosin minä olen pari vuotta vanhempi joten ei ole enää mahdollista "hankkia elämää". Liian myöhäistä.
Koira kirjoitti...
Internet on iso osa mun elämää. Ja on muuten hemmetin hyvä elämä! Ei semmosta asiaa ookaa ku "nolife" ja "real life" mitä vittua... Sulla on yks elämä ja se on elämä ihan sama miten sen käytät. Itsekin käytän ylivoimaisesti suurimman ajan koneella vaan empähän kadu sitä.
Sitten on asiat paskalla mallilla kun joutuu katumaan omia tekojaan.
koira kirjoitti...
Itse vetäydyin vapaa-ehtoisesti mökille viettämään kesää, ja tutkimaan tätä internetin ihmemaata. Tyttöystävä on, kavereita on, mutta parasta on kun saa olla yksin.
kadunmies kirjoitti...
Jep, täytyy saada olla 75% valveillaoloajasta yksin, ei välttämättä netissä mutta sekin käy hyvin. Jos tuntuu koneella olo pahalta, se ei ole sitten ehkä sinun juttusi joten nosta se perse ylös ja yritä edes pelastaa ennen kuin olet liian masentunut siihen. Voi olla ettei onnistu, siinä tapauksessa toivotan onnea että kaikki jotenkin järjestyisi.
Blaargh kirjoitti...
Hei, elä vielä luovuta! Yläaste on kuitenkin aika perse-aikaa. Itselläkin oli yksinäisiä fiiliksiä ja muuta vastaavaa siellä, mutta kyllä se nyt on helpottanut. Loppupeleissä elämä ei ole paljoa muuttunut: yhä vain koneella lusmuan pääosan ajastani. Tyttöystävä löytyy (ja ikää itsellä kohta 19), joka ei "harrastustani" tuomitse. Kavereita löytyy, vaikka niitä ei usein näe. Sitten kun näkee niin otetaan ilo irti kunnolla! :) Ja jos koneella olo tosiaan ahdistaa, ei siinä kannata koko ajan olla. Kavereita kannattaa tökkiä että koskas taas nähtäisiin.

Itse välillä kaipaan niitä yksinäisiä hiljaisia päiviä, mutta hyvä näinkin. Vielä kun voisi mennä

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa