/ 8000 merkkiä käytetty
6011 - 4.6.2011 (arvosana: -115)

oon jo jonkun aikaa halunnu avautua eräästä ihmisestä mut se on niin saatanan hankalaa jotenki. no, yks olematon nettihyyppä mutta silti niin jumalattoman raivostuttava. aina kun tulee semmosii pienii kissatappeluita netissä, niin se keksii jonkun vastaväitteen, hankalan kysymyksen johon en vaan osaa vastata. ja vitun noloo se että se on mua varmaan vuoden nuorempi.
oon aina vihannu sitä, ja tuun aina vihaamaan. näin yhellä foorumilla jossa sekin käy, jonkun sen omakuvan, jossa se haukkuu omaa nenäänsä (perus teiniangsti juu), ja mä sitten ihan vaan ohimennen siinä kommentoin jotain ''aika monella on iso nenä että turha itkee'' enkä sanonu sitä mielestäni mitenkään ilkeesti, pieni olematon huomautus, ei kenenkään pitäis semmosesta vetää hernettä nenäänsä. noniin ja puol minaa sen jälkeen tattarattattaa kenenkäs meseikkuna se sieltä aukee.. se kysyy et mikä mua vaivaa, ja sanoon ihan tarpeeks asiallisesti ettei mikään, ja kerron myös että pienistä asioista suuttuminen ja ininä on hemmetin rasittavaa. no nyt sitten neiti iskee paskaa pöytään kysyen että miks mä sitten kommentoin sen kuvaa jos pienistä asijoista ininä on turhaa.
noni vittu mitä mä siihen olisin keksiny? huomaan et puhun myös ittestänikin, mutta tosi vittumaista kun se yrittää aina kääntää kaikki mun puheet itteeni vastaan! vittu se jos mikä raivostuttaa mua.
no mitä seuraavaksi tapahtuu? saan kuulla joltain tutulta, joka on sen kaveri siellä vitun facebookissa, että se on laittanu tilaansa ''jotkut on niin säälittäviä :)'' ja viittaa tietty muhun(vaikka en nää itteeni läheskään niin säälittävänä kuin se). sitten se kuulemma puhuu musta kaikkee mahollista paskaa liikkeelle jonka seurauksena koko nettilauma on mua vastaan.
äh ei munkaa pitäs välittää paskaakaan tommosesta, mut vitutus on aina vitutus.
eikä mua kiinnosta mitä muut tähän avautumiseen tuumaa, luultavasti sanotte vaan että hanki elämä jne. , mutta kaikista tärkeintä et pääsin avautumaan.

niin ja sit vituttaa kun ei oo rahaa.
- että silleen

Kommentit

asd kirjoitti...
Joo, erittäin tuttu tapaus. Menin facebookissa vähän aukomaan päätäni, ja koko saatanan "kovisjengi" on mua haukkumassa. Ei yhtään puolueellista...

Muutaku sanot sille suorat sanat. Tyyliin: "Mikä vittu itteäs vaivaa. En sanonut sitä mitenkää pilkallisesti ja sinä tuut heti aukomaa. Jos pienistä asioista suuttuminen on helvetin rasittavaa, niin pidä turpas sitten kiinni"

Siinä jotai sekalaista :D
kirjoitti...
Osaan samaistua. Tuon takia en kommentoi kuvia, vaan olen hiljaa.
lol kirjoitti...
Oisit sanonu sille että "Enhän mä pienestä asiasta kommentoinutkaan vaan sun nenästäs."
rizziisty kirjoitti...
^HAHA auts :DD
Huono vinkki? kirjoitti...
Joo, kuulostaa ärsyttävältä tuttavuudelta, ja en sano tätä pahalla, mut sekin voi pitää sua jotenki ärsyttävänä. Kenties kateuden aiheuttamaa, tai luulee et sulla on jotain sitä vastaan. Ymmärtää ainaki välillä sut ihan väärin ilmeisesti. Koita olla varovainen sanoissas ja, jos mahollista, niin pidä siihen vähän etäisyyttä tai jotain. :D
... kirjoitti...
Niin ja ootkos itse varma, että sillä on jotain sua vastaan. Nimittäin joillakin ihmisillä on tapana vaan yleenä ottaen (näsä)viisastella fiksuilla ja maailmankaikkeutta/arvoja ym. asioita kyseenalaistavilla kysymyksillään. :D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa