/ 8000 merkkiä käytetty
5925 - 27.5.2011 (arvosana: -18)

Tänä yönä vituttaa muut ihmiset. Oikeastaan ovat vituttaneet ihan pitkin viikkoa. Kaikissa on jotain ihan helvetin ärsyttävää, jos ei muuta niin ovat liian täydellisiä ja sekös vasta vituttaakin. Itse haluaisin kuvitella kuuluvani suht harmittomiin ihmisiin, semmosiin jotka vituttaa vaan sillon kun niistä on jotain oikeaa harmia. Tiedä sitä sitten.

Mutta siis, jotkut ihmiset on ihan saatanan raivostuttavia. Semmosia että toivoo ettei joutuis niiden kanssa mihinkään tekemisiin. Vaikka yks vanhempi tätihenkilö, joka istui junassa mua vastapäätä alkuviikosta ja alkoi puhua papattaa kirjasta jota luin, oli kuulemma vallan mainio teos ja kirjailijalla upeat kertojanlahjat. Semmosella vitun kuivalla rusinaäänellä. Oisin mieluummin vaan lukenut sitä kirjaa, sanokaa nyt epäsosiaaliseksi paskaksi - mutta siinä vaiheessa kun tää täti spoilasi juonenkäänteen joka oli mulla vielä hyvän matkaa edessäpäin tämä kaveri nosti keskarin pystyyn ja vaihtoi vaunua.

Vähän myohemmin, kävin sapuskaa hakemassa kaupasta. Kassalla lapoin soossit hihnalle, takana puolen tunnin jonotus senttimummojen takaa madellen, mun vuorolla kassaneiti viskoo ennätysvauhtia kamat kassasta läpi ja unohtaa antaa mun plussapisteet! Perkele, olen köyhä paska joka tarvitsee kaikki almut mitä saatavilla on! No, sit kysyn et voiko ne laittaa siitä vielä, niin ei, pitäis kaikki ostokset lyödä uusiks kassaan ja peruuttaa vanhat. No, minä en herrasmiehenä sit viittiny jäädä siihen nysväämään, oli mun takana jonottavilla nimittäin jo kilometrin mittanen kyrpä otassa niiden senttimummojen takia.

Sitten vielä, vituttaa henkilö(t) jo(t)ka suuressa viisaudessaan on keksinyt, että 8-pack tölkkikaljaa maksaa 12e, mutta kun ostat ne samasta kaupasta yksittäisinä ne maksaa 8e. Helvetin kalliit muovit jos multa kysytään. Vaan ei kysytä niin ihan sama saatana. Porvareille kätevät paketit ja köyhät kyykkyyn pussikaljoineen.

Ja tossa pari hetkeä sitten kävin youtubesta kuuntelemassa kivan biisin, ja jätin kommentin. Niin ei vittu 5 minuuttia ja joku oli tullut haukkumaan mut maan rakoon kommenttini takia jossa kehuin kyseistä kappaletta ja sitä esittäviä muusikoita. Ketähän mä sillä loukkasin. Kiva vaan vittuilla vittuilemisen ilosta. Noi on nitä internetin senttimummoja ja rusinatätejä. Pitäs olla ihan normielämääkin varten semmoset "block user"- napit.
- Crimnor Valora

Kommentit

Maestro kirjoitti...
Ymmärrän. Suomessa pitäisi ottaa myös käyttöön ne tee-se-itse kassat eli skannaat tuotteet sisään lukijan kautta ja maksat jälkikäteen käteisellä tai kortilla koneeseen. Kuitilla pääsee sitten portista ulos.

Säästäisi kummasti aikaa.
hmm kirjoitti...
täydellisiä ihmisiä ei oo olemassakaan, ne vaan näyttää täydellisiltä. on tietysti olemassa sellaisia ihmisiä, jotka vittuilee sen ilosta mut se on asia erikseen. tuskinpa se mummo, joka istui sua vastapäätä mitään pahaa tarkoitti. välillä voi myös katsoa peiliin ja miettiä onkohan siinä omassa käytöksessä jotain vikaa.
Valora kirjoitti...
hmm, tiedän mistä puhut. En mäkään ajatellut että tää rouvashenkilö mua tahallaan ärsytti, mutta siinä vaiheessa kun rupes mun kirjaa spoilaamaan niin itsehillintä petti.
kirjoitti...
Olis muakin vituttanu toi kirja spoili. Otan osaa. Elämä on.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa