/ 8000 merkkiä käytetty
5778 - 10.5.2011 (arvosana: 1)

Tää on taas "one of those days" selvästikin. Ei saatana onnistu yhtään mikään, vaan kaikki jutut on epäkunnossa / huonosti jne. kitikiti-valivali.
Aamulla päätin lähtee tankkaamaan ja pesettään Juketsusta kurat pois. Sentään sain tankin täyteen, mutta kun menin pesujonoon, niin eikös sinne pesupaikalle jää jumiin yks auto. Harja vaan heilu ees taas eikä mitään tapahtunu. Kerkesin kyllä jo huokasta, että onneks en ite ollu siellä. Varmaan olisin lähteny alta nanosekunnin hälyttämään apua ja sitten se pesu oliskin käynnistyny! Aikansa siellä istuttuaan myös tän jumiin jääneen auton kuski niin teki ja hetken päästä remppa-Reiska tuli sanomaan, että nyt on pesu epäkunnossa. No, ei voi mitään. Ehkä sitten huomenna uus yritys, nyt on polettikin kuiteen jo hommattuna. Joojoo, kuiteen se poletti auton hanskalokerossa vielä elokuussakin ja auto ihan yhtä paskasena ku ennenki. Satais ees vettä...
No mutta, seuraava etappi oli Plantagen, kun parvekekukkia oli saatava hetikaikkitännenyt! Vittu miten huonoja kukkia! Ei ollu mitään kivoja. Perusorvokkeja vaan ja jotain muuta. Mutta ku mie jotain meen ostamaan, niin ne kans on ekasta paikasta ostettava, perhana. Ja lähtihän siinä sitten mopo käsistä ja ostin 50 eurolla kukkasia. Siis rumia kukkasia, mm. niitä orvokkeja, joista en tykkää yhtään.
Tässä vaiheessa päätin, etten to-del-la-kaan lähe enää ettiin sitä häävaatteen yläosaa, koska varmaan kaupoissa ei olis ees vaatteita.

Äkkiä sitten kukkien istutukseen kotiin. Vittu onnistuin kaks kukkaa repimään juuristaan irti, vissiin tällä hortonomilla hiukka roisimmat otteet. Ja sitten TIETYSTI joku pörriäinen lens haistelemaan, että ha-haa, täällä on mulle safkaa. Ja samoin tein se lens myös sisälle kämppään, perhana. Nyt se on pyydystettynä vessan kaappiin, mitäs meni sinne tutkimaan. Mutta jos nyt tartteisin jotain sieltä kaapista, niin ku esmes tamponin, niin ehän mie uskalla sitä aukasta. Mitenkähän kauan menee, että se kuolee sinne? Mutta kukat nyt ainaski on jo partsilla, jiihaa.
?
?Sittenpä viimesen lomapäivän ratoksi kaivelin vanhoja valokuva-albumeita esille, tarkotuksena skannailla häihin pyydettyä vanhoja festarikuvia koneelle. JA NYT TUO VITUNSAATANANHOMONPERSESKANNERI EI TOIMI!!! Ilmottaa vaan, ettei yhteyttä. Perkele oon repiny kaikki piuhat jo kertaalleen irti ja asetellu takasin. Mutta ei. Voi prrrrrrr... pitäkää kuvanne! Mie aukasen kaljan.
- rudi

Kommentit

Martsi kirjoitti...
Se on suorastaan häikäisevää miten mikään elekrtoninen laite ei toimi jos päivä on mennyt aiemmin vituiksi tai jos on kiire johonkin. Salaliitto sanon minä.
eon kirjoitti...
Kyllä nyt on kärpäsestä härkästä tehty. Mitä itse kuvittelen noi normaaliin sävyyn kirjoitettuna, niin ihan normaalilta päivältä kuulostaa. Eri asia on, miten niihin reagoi.

Tuli vähä draamakviinin makua tuosta tekstistä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa