/ 8000 merkkiä käytetty
5733 - 6.5.2011 (arvosana: -41)

Tämä myrkytystila jota me kaikki elämme. Tämän maailmanhallitsijat. Tämä valhe jossa me elämme muka tietämättä. Se oravanpyörä johon sinutkin on pakotettu. Me. Me elämme valheessa joko tajuten sen tai tajuamatta. Et sinä, en minä eikä ketään voi sitä muuttaa. Ketä sinua käskee? Kysy itseltäsi ja vastaa. Mitä vastasit? Pomo? Ei kukaan? Vaimo ehkä? Ei, eivät ne muuta kuin korkeintaan "määräile" sinua ympäriinsä. Sinua kahlitsee pankki ja kauppamaailma. Jotkut tietämättömät tässä vaiheessa eivät ymmärrä mutta näin se on. Pankit ja kauppamaailma hallitsee koko maailmaa. Ihmeellisesti se omistaa koko maailman ja kohta varmaan planeettojakin. Se omistaa sinut ja sinun omaisuutesi, se hallitsee valtioita, niiden armeijoita. Kuinka sokeasti mekin vain luotamme mediaan jonka pankit ja kauppamaailma omistaa, he kertovat mitä tahtovat ja me uskomme. Yksikään sota josta luemme ei mene niin kuin uutisissa sanotaan. Kaikki johtuu ihmisen ahneudesta rahaan. Voittojen maksimoimisesta. Ihminen on työmyyrä joka kulutetaan loppuun ja sitten se murhataan tylsyyteen koska ei osaa enää elää "vapaudessa".

Mitä tämä elämä on? Se on turhaa kun se tuhlataan töihin ja velan maksamiseen. Vaikka et maksaisi velkaa niin silti... Maksat velkaa. Kaikki on velkaa. Raha on ihmisen pahin keksintö (jos niinkään ihmisen) Ahneus oikeuttaa rahan ja raha oikeuttaa ahneuden. Haluatko pois oravanpyörästä? Varmana suurin osa haluaa, pääsetkö? Et...

Katsokaas, aina kun joku sitä yrittää niin se tehdään hänelle niin vaikeaksi että suurinosa luovuttaa jo omassa mielessään. Miksi? Koska olemme "kilttejä" maksajia ja haluamme tehdä sen irtautumisen "laillisesti" joka tietty on liian kallista. Ovelaa eikö... Turhauttaako sinuakin maksaa pankkilainaa joka on kuvitteelisesti vaikkapa 150 000e. Maksat lainaa kokonaisuudessa 220 000e. Siitä verot ja plus sun muut menot. 300 000e. Sitten sinulla on perhe ja joskus kuolet. Lapsesi perii talosi ja rahasi mutta hänen pitää maksaa uudelleen verot omaisuudestasi josta olet jo verot maksanut... Miten turhauttavaa mutta näin se ahne maailma toimii.

Mitä ostatkin, maksat velkaa ja veroa. Kaikesta voidaan verottaa ja laskuttaa ja me myyrät maksamme kiltisti peläten virkavaltaa. Varkautta. Mutta laillista, koska ihminen pahuudessaan sen laillisti. Olemme karjaa joka loppujen lopuksi teurastetaan omaan saunaan. "saappaat jalassa lähtö on paras lähtö" Se on juurrutettu aivoihimme ikään kuin meidät haluttaisiin pois ennen eläkeikää. Olemme viljapossuja. Odottaen vuoroa milloin painepiikki ammutaan päähämme.

Ennen olisit voinut taistella vapaudesta miekalla, nykyään se ei onnistu. Ainakaan kauaa. Jostain kummasta ihminen alkoi omistamaan maata ja kaikkea makhdollista maapallolla. Se vaan omisti sen ja alkoi verottamaan toisia. Toiset alistui peläten vaikkapa isompaa ja maksoi. Mitä me pelkäämme? Miljardöörejä jotka voivat lähettää poliisin perään? Kyllä. Noh... Mikä neuvoksi? Ei mikään. Ihmiset ovat liian sokeita tälle. Ehkä ihmiset luulevat nauttivansa tälläisestä elämästä. Elämästä valheessa. Minä en.

En haaveile omaa saarta jossa pari yläosatonta tanssii tuoden juotavaa. Haaveilen ihmisen hallinnon kaatumista ja sekamelskaa. Haaveilen aikaa jolloin asiat ratkaistiin miekalla. Synnyin väärälle aikakaudelle. Minun piti syntyä pimeälle keskiajalle. Mutta täällä minä olen jollain tietokoneella kirjoittamassa kuinka minun piti ratsastaa isolla mustalla hevosella rankaisemassa naapurikylää. Nyt istun vankilassa maksamassa asuntoa ja ihmettelen ihmisiä. Miten he voivat olla niin tylsiä ja mielikuvitoksemattomia. Harmaata massaa joka vyöryy eteenpäin maksaen kaiken rahansa jonka vaivalla selästänsä repivät. Kaikki menee.

Toiset hakevat tyydytystä pornosta tai larppauksesta tai mistä vaan... Minä nauran nykyiselle ja pakenen ajatuksissani monta kertaa päivässä keskiajalle heilumaan miekka kädessä. Toki oli kaikki pielessä siinä ajassa mutta sinne minä kuulun... Kuten te tänne maksamaan yliveroa ja naurettavia asuntoja.

Olkoon pankki isäntämme ja rahastakoon he meitä kuten tahtoo.
- Mongolialainen Hunni

Kommentit

- kirjoitti...
nwohavaintoja.blogspot.com
näin on kirjoitti...
TUo on kyll totta. Ennen sitä ehkä pystyikin taistelemaan vastaan. Mutta nykyisin on juuri sen takia vaikeeta koska on Poliiseja ja on lakeja ja jne. Ei ihminen pärjäisi vuottakaan ilman sentin pyörylää, ja jos pärjäisiHän oikeasti pärjäisi huonosti!!!
worker kirjoitti...
"nykyisin on juuri sen takia vaikeeta koska on Poliiseja ja on lakeja"

Voi vittu kun repesin. Ei kirjoittaja ihan tuota tarkoittanut. Ei ne poliisit ja lait välttämättä pahaksi ole mutta ne ahneet ihmiset jotka repivät rahansa meidän selästä on pahaksi...
Kissanss kirjoitti...
Sitten jos näette tämän tekstin jossain muualla SE on kopioitu täältä! Tätä ei ollut missään aikaisemmin ja sen kirjoittaja kirjoitti sen täällä alunperin. JOTEN oikeudet tähän kirjoitukseen on VAIN Ketuttaa.comilla ja sen kirjoittajalla jonka sen on täällä julkaissut.
Olen kissa kirjoitti...
Ehkä ketuttaa.comin paras kirjoitus!

Harmi että täällä ei ole niin paljon älykkäitä kävijöitä että ymmärtäisivät kirjoituksen mahtavan mutta julman todellisuuden!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa