/ 8000 merkkiä käytetty
5732 - 6.5.2011 (arvosana: -56)

Voi meitä, mihin olemme joutuneet.
Kuljemme vailla päämäärää, yksin tai yhdessä, useimmat kuitenkin siinä harhaluulossa että jossain tuolla kaukana on jotain sellaista, mitä ei tänään, ei huomenna eikä välttämättä tänä vuonnakaan saavuta, mutta silti se saa joka aamu nousemaan sängynpohjalta ikuiseen turhuuden kiertokulkuun.

Mietin monesti millaista olisi olla tarpeeksi pelkuri, kunnianhimoton ja tyhmä. Lakkaisin olemasta järjestäytyneen yhteiskunnan sisällä toimiva sätkynukke, minua heiluttavien narujen katketessa nukke valahtaa elottomana rankona maahan, vapaana tekemään mitä tahansa mutta tosiasiassa kykenemättömänä toteuttamaan edes kaikista vähäpätöisimpiä vinksahtaneista ajatuksistaan tai unelmistaan.

Ihmiset, jotka puheissaan lainaavat suuria ajattelijoita, harvemmin itse ajattelevat yhtään mitään. Äskeinen oli lainaus, lukijat tehkööt siitä omat johtopäätöksensä. Olen tuiki tavallinen työssäkäyvä ihminen, minulla on ihana tyttöystävä, rakastava perhe ja ystäviä. Minulla on länsimaisella mittapuulla katsottuna asiat hyvin. Enää puuttuu asuntolaina ja omat lapset, mutta niistä en juurikaan haaveile... haluaisin vain sytyttää maailman tuleen ja palaa sen mukana. Siitä minä salaa haaveilen nukkumaan käydessäni, vähän kuin lukisin sairasta iltasatua itselleni. Tähän liittyy vahva tunne itsestäni kiittämättömänä paskana, sillä olenhan sentään hyvinvointivaltion mallikansalainen.

Palataan taas lopuksi alkuun ja ympyrä sulkeutuu. Elämän tarkoitusta on turha etsiä, sillä sitä ei ole. Me vain olemme täällä kunnes lakkaamme olemasta, ja me lakkaamme olemasta kun meidät unohdetaan. En voi olla ajattelematta, että mitä pikemmin, sen parempi. Meille itsellemme.
- Crimnor Valora

Kommentit

wowittelija kirjoitti...
ensimmäinen avautuminen jolle sanon vau.
Fasisisisimismi kirjoitti...
Ei ole pelkuruutta ryhtyä toteuttamaan unelmiaan ja irtautua oravanpyörästä, se jos jokin on rohkeutta.
Maestro kirjoitti...
Tälläisiä ajatuksella kirjoitettuja vitutuksia saisi olla kyllä enemmänkin. Arvostan kirjoittajan panostusta asiaan.

Ei elämässä kannata itseään unohtaa, vaikka kuinka siltä tuntuisi. Emme elä elämää palveluksena vaan kokemuksena. Kokea uusia asioita ja toimia myös niin, että oma ajatusmaailma rikastuu.

Ei pidä kangistua kaavoihin. Myös henkinen maailma arvostaa sitä, että pystyt toteuttamaan asioita toisin.
kuoleva kirjoitti...
JOs ei halua kuolla koskaan kannattaa laitta itsensä historian kirjoihin!! Mutta sekin nykymailmassa on vaikeaa!!
Esim. kuolemattomia usan presidenttejä, Rooman hallitsijoita, aleksanteri suuri Ja muita sellaisia henkilöitä jotka ovat itsensä saaneet kirjoihin ja muistelmiin!!
markku kirjoitti...
valora mikä vitun homo luulet olevas, ammu ittes niin ei tarvi kuunnella tollasta puskapaskaa enään oot ihan homo jätkä meen kaupungille ajeleen mopolla kun alko vituttaan tää teksti HOMO
lukiolainen kirjoitti...
Asiaa. Itse mietin välillä täysin samoja asioita.
Silent kirjoitti...
Mun mielestä elämällä on tarkoitus. Aika surullista jos me vain olisimme täällä. Sillä jäähän meistä aina väkisinkin jotain tähän maailmaan. Lapsia, panostus työhön, kauniit muistot... En ainakaan itse haluaisi elää ajatellen että elämälläni ei ole tarkoitusta ja pääsisinpä pian pois. Haluan nauttia elämästä, koska se on kumminkin niin lyhyt, kukaan ei tiedä tarkalleen milloin on sinun aikasi lähteä. Toivon että sinäkin löytäisit elämällesi tarkoituksen ja nauttisit siitä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa