/ 8000 merkkiä käytetty
5727 - 5.5.2011 (arvosana: -86)

mua niin vituttaa. niin vituttaa että haluan kertoa kaiken ihan alusta.
okei, syksyllä olin masentunut. meillä oli terveystarkastukset ja jäin kiinni viiltelystä - käytiin jossain perheneuvolassa mutta en parin kerran jälkeen enään suostunut menemään sinne. noniin se jäi siihen ja se masennus laantui.
vanhempani erosivat reilu kuukausi sitten, ja masennus palasi stressin ja unettomuuden kanssa. joudun huolehtimaan kodista, koska äiti on lamaantunut. ei masentunut, silleen ettei se tee kuin sen mikä on pakko. joudun huolehtimaan ja esittämään koko ajan vahvaa; äiti ja pikkusiskoni tappelevat koko ajan, ja pikkusiskoni laittaa kaiken aina minun syyksi. jos huomautan äidille sen tekemättömyydestä, se alkaa kaikkea no anteeks ku oon nii paska, sellaseks marttyyriks. nii ei sille voi sanoa mitään, oikeasti.
nyt meillä on ollut uintia kahtena peräkkäisenä maanantaina, ja en ole osallistunut kummallakaan kerralla. sitten liikunnanopettaja kysyi syytä, miksi en uinut. sanoin että en halua kertoa. syy on siis viiltojäjet (olen aloittanut sen uudelleen, nyt on huomattavasti pahempi tilanne kuin syksyllä. silloin minulla oli ihminen kenelle sain puhuttua, mutta hän muutti pois kesällä. nyt joudun esittämään kaikille vahvaa, en voi näyttää ns. heikkoa puolta kenellekkään). noniin, en siis liikunnanopettajalle sanonut, että viiltelen. sanoin vain että se on liian yksityistä.
keskiviikkona, luokanvalvojani tuli sanomaan, että mulla ois asiaa. mua pelotti ihan vitun paljon. en osannut yhtään arvata, että se kysyisi viiltelystä. se kyseli kaikkea, että viiltelenkö. ja sitten, miten kotona. no sitte kerroin sille nii ja senki ettei oo ketään kelle puhua. nii se alko jotain vitun kuraattoria ehottelemaan. en tasan mene, saan siitä vielä enemmän stressiä. ja ne soitti kotiin. äitille.
ja äiti oli kertonu sen työkaverille siitä. siitä että viiltelen. (äiti siis on tiennyt siitä aikaisemminkin). noniin äidin työkaveri oli kertonut sen sen lapselleen. vitun kätevää se alkoi netissä kyseleen kaikkea. tänään sanoin äitille että oliko pakko kertoa ja se aloitti taas sen marttyyrin. mua niin vituttaa.
mutta ONNEKSI äiti luulee etten enään viiltele ja että kaikki on hyvin. LUOJAN KIITOS SAAMARI. mutta ne koulussa sitte luulee sitä mitä oikeasti tapahtuu. ja mua niin vituttaa ja taas nuo tappelee. en oikeasti saatana jaksa. kiitos
- perkele

Kommentit

-.- kirjoitti...
viillä vaa siitä valtimon kohalta kummastaki kädestä ja hyppää sillalta alas nii päästään tommosista vitun viils angst teineistä eroon, ketää kiinosta
Blaah kirjoitti...
Hei c'moon toi eka kommentti, todella järkevää. Voit toteuttaa tuon samantien itse.
C-V kirjoitti...
En ole koskaan ymmärtänyt viiltelyä. Miten se auttaa? Huomion kerjäämistä se on minusta ollut, mutta ei kai tässä tapauksessa jos sitä piilottelet?

Jos itsemurhan tahtoo tehdä, niin eikö se olis parempi hoitaa ihan kerralla kunnolla eikä pikkuhiljaa nirhata käsiään katki...
Fix urself... kirjoitti...
Kerrompa sinulle omia kokemuksia. Itse en ole viiltänyt enkä ikinä viiltäisi koska se jos jokin tyhmää ja turhaa. Toiset ryyppää unohtaakseen, sekin turhaa, ei ne asiat sillä mihinkään karkaa tai poistu.

Asiaan. Minun exä (nainen) viilteli itseään joskus. Vain siksi että saisi huomiota ja "muka se auttoi" eli marttyyria. Se sattui ja se sattui todella paljon. Se oli kuin kirveen isku minuun. Joskus häne teki sen kostaakseen minulle, miksi en tiedä. Viiltämällä itseäsi, viillät lähimmäistesi kurkun... Totuus on että itsesi viiltäminen on itsekästä. Kun tosissaan sitä ajattelet niin tajuat miksi. Helppo sanoa että älä tee, vaikea noudattaa kun itsensä pett
Fix urself... kirjoitti...
ää. Kun et kestä kipua ja tuskaa tai masennusta. HERÄÄ! Mene ulos ja juokse niin saatanan kovaa kun pystyt ja mene takaisin kotiin suihkuun jonka jälkeen sanot: "VITTU MÄHÄN EN SAATANA LUOVUTA!"
tättädädää kirjoitti...
Ensimmäisen kommentin kirjoittaja voisi kyllä itse näyttää esimerkkiä ehdotuksestaan, tuollaisia ihmisiä ei kaivata maapallolle. Samaa mieltä fix urselfin kanssa, lähde juoksemaan aivan vitusti, kun ahdistaa. Sekin on keino purkaa stressiä ja vitutusta, kaiken lisäksi mielestäni ehkä parhain. Itsensä uuvuttamisen jälkeen keho tuottaa endorfiineja, jotka antavat mielihyvää. Kuten viiltelystä, kipu tuottaa mielihyvää. Juoksulenkki sattuu olemaan se parempi vaihtoehto, jolla on muitakin myönteisiä vaikutuksia elämään, toisin kuin viiltelyllä. Parempi kunto, jaksaa paremmin ja menestyä.
Tsemppiä, toivottavasti aloitat juoksemisen!
samaa kokenut kirjoitti...
imekää kaikki vittuilijat paskaa.. viiltelyyn voi jäädä oikeasti psyykkisesti koukkuun. elämässä on sattunut paskaa ja tapahtuu vielä lisää paskaa koko ajan omassa tilassa. VOIMIA.

ps. itse en uskaltais kirjottaa omasta elämästäni-
kobra kid kirjoitti...
mulla on omia kokemuksia jäin myös itse kiinni mutta ennen sitä yritin epätoivoisesti tappaa itseni viiltämällä ranteet auki ei ole mukavaa puhaa ja siitä kiinni jäämisestä seurasi siis juuri koulu kuraattori, psykiatri ja sossu käyntejä eikä sekään ole kovin mukavaa pääsin tästä kaikesta eroon tekemällä biisejä ja soittamalla kitaraa ne biisit eivät ole hyviä mut ihansama kun soittaa ja huutaa oikeen kunolla ja purkaa tunteitaan se helpottaa ja mustakin toi juokseminen olis oikein hyvä juttu (=
JB kirjoitti...
-.-, netissä noin on helppo sanoa, kun et saa koskaan tietää, jos joku toteutteuttaa sen mitä käsket.

C-V, mun mielestä kaikki ne, jotka esittelevät jälkiään, ovat huomionhakuisia. suurimman osan kohdalla se pätee, mutta joukossa on myös niitä, jotka eivät jaksa muiden takia piilotella mahdollisesti jopa elinikäisiä arpiaan, vaan kulkevat lyhythihaisessa leimautuen huomionhakuisiksi idiooteiksi. eikä sitä voi tietää, miten se auttaa jos ei tiedä miltä se tuntuu. itse viillän ahdistuksen lievittämiseksi, mutta se toimii myös rangaistuksena. se tunne viiltämisen jälkeen... siihen jää koukkuun. sä voisit itkea ja nauraa ihan helvetisti samaan aikaan, mutta kuit
JB kirjoitti...
JATKUU!...mutta kuitenkin sulla on niin rauhallinen olo. hyvä olo. sen takia mä viillän, vaikka satutan joka kerta läheisiä ympärilläni. ne tietää että mä teen niin, mutta niiden ei tarvitse tietää joka ikistä viiltoa, jonka mä teen. niin ja viiltely ei välttämättä tarkoita sitä, että haluaa kuolla.

fix urself, ei se oo niin yksinkertaista kuin luulet. masennus on sairaus, siitä ei pääse ihan noin vain eroon. vakavaa masennusta sairastava ei pääse välttämättä edes sängystä ylös, niin ei silloin lenkille lähetä, vaan tartutaan mieluummin vaikka siihen terään.

ja nyt siihen perkeleen viestiin... omat masennus-oireeni alkoivat yli kolme vuotta sitten,
JB kirjoitti...
JATKUU EDELLEEN! ...mutta apua sain vasta vajaa vuosi sitten. huom. käytin sanaa SAIN. koulun terkkari teki musta lähetteen nuorisopsykiatrian poliklinikalle, ja siellä käyn edelleen ja tulen käymään vielä monta kuukautta, ennen kuin alan käymään terapiassa. mun elämä muuttui kyllä ihan helvetisti, kun olin koko kesän suljetulla osastolla ja syksylläkin olin kuukauden. salakuljetin sinne teriä ja juhannuksena viilsin kunnolla. en sanoisi sitä ihan itsemurhayritykseksi, mutta ehkä lieväksi sellaiseksi, jos niin voi sanoa. joka tapauksessa lopputulos oli 13 tikkiä ja vierihoitoa. heinäkuun aikana tunnelin päässä näkyi jo valoa, mutta kotiutumisen ja koulun alun jälke
JB kirjoitti...
JATKUU VIELÄKIN! ...jälkeen käytiin taas pohjalla ja takaisin sairaalaan. nyt yritän selvitä kevennetyn lukujärjestyksen ja poliklinikkakäyntien avulla ysiluokasta. mutta nyt noiden vastoinkäymisten (joita tulee varmasti vielä) jälkeen, tiedän että on mahdollista päästä eroon tästä masennuksesta. suurin muutos mun elämässä on kuitenkin se, että mulla on henkilö johon luottaa ja jolle voin puhua ihan mistä tahansa. jos en olisi saanut apua, mä nukkuisin edelleen tosi huonosti, viiltäisin joka ikinen päivä, olisin ihan yksin tän kaiken kanssa ja pahimmassa mahdollisessa tapauksessa en olisi täällä ollenkaan. jos tuntuu siltä, ettei jaksa HAE APUA! kiitän ja lop
JB kirjoitti...
PERHANA JATKUU VIELÄ KERRAN! niin että kiitän ja lopetan romaanini tähän :)

...yks juttu vielä, nimimerkki ei liity mitenkään justiina bieberiin!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa