/ 8000 merkkiä käytetty
5506 - 3.4.2011 (arvosana: -50)

Vituttaa kun en tiedä mikä olen, siis nyt kun on ollut tuo homo keskustelu niin usein kysytään ensimmäisenä "Oletko homoseksuaali vai hetero?" ja itselläni on vetoa sekä miehiin että naisiin, voi vittujen kevät...

Vituttaa sekin kun olen koulussa yrittänyt olla mahdollisimman erillainen, pistänyt huivia otsalle ja t-paitaa paidan päälle sekä muuta erillaista mitä muut luokkani tytöt (He olivat aluksi sellaisia normaaleja ihmisiä.) no nyt KAIKILLA saatana sitä huivia päässä ja t-paitaa pitkän päällä tms. SAATANA! Onko oikeasti pakko matkia jos valitatte että olen niin erillainen...

Vituttaa sekin kun kotona on nyt rahaongelmia ja olen lainannu vanhemmilleni useampia satoja euroja rahaa (Itse ansaittua esim: naapurin mukeloiden vahdintaa tms, ei vanhempien rahoja.) sen takia että sisko hankkii koko ajan uusia kalliita eläimiä jotka jäävät sitten minun vastuulleni ja hoitaminen on vaikeaa.

Sekin vituttaa kun tuon rahan puutteen takia ei ole varaa ostaa tavaroita joita on pitänyt hankkia jo vuosia (Kuten uudet korvikset sillä muista on kulunut pinnoite pilalle eli korvani mustuvat siitä lähtevästä väristä ja korvani kutiavat samasta syystä.)

Olkoot vanhemmat iloisia että en kuluta yhtä paljon kuin muut ikäiseni esim: en osta vaatteita kaupoista vaan korjaan äitini ja siskoni vanhat, en meikkaa joten meikkeihini ei mene rahaa, ostan cd-levyt sun muut kirpparilta omilla rahoilla, en vaadi viikkorahaa enkä ole koskaan vaatimalla vaatinut että he maksavat velkansa minulle vaan olen antanut aikaa ett tästäö tilanteesta päästään ohi ja autan esimerkiksi äitiäni töissä. (Äitini siis on lastenhoitaja ja hoitaa mukeloita kotona, en muista virallista ammattinimeä, jonkusta kertaa olen kunnlta saanut palkkaa pidempi aikaisesta apulaisen tuurauksesta jonka vuoksi en ole päässyt kouluun tms.)

Minua vituttaa myös se että joskus pitää olla koulusta pois syystä tai toisesta jolloin pitää stressata sen kanssa kun en aina ymmärrä mitä koulussa on opetettu, annetaan vain sivut mitä pitää tehdä muttei selitetä miten, turhauttavaa.
- elämänkerta

Kommentit

duh kirjoitti...
Kyllä sä huomaat olevas hetero kun homous lähtee muodista.
Thelvana kirjoitti...
Epäreilulta kuulostaa, kyllähän sun pitäs kouluun voida keskittyä. Köyhyys on kanssa syvältä.

duh... Juu, sitten kun kaapissa oleminen on taas muodissa.
HAHAHAHAA kirjoitti...
Ostelet kännyköitä ja mp3-soittimia kirppiksiltä? Juu ihan heti.
elämänkerta kirjoitti...
^Ihan on vanha Nokialainen käytössä, hintaa oli 20 euroa. Ja ei minulla mitään mp3-soitinta ole, serkun vanha kasettisoitin on.
grammarsh*t. kirjoitti...
tarkoitit kai *erilainen?
koira kirjoitti...
tai sitten biseksuaali?
HIHHULI kirjoitti...
Rupea uskoon niin pelastut!
etwwetwetwe kirjoitti...
miksi _pitää_ olla erilainen, hirveästi itkua miten on kehitetty oma muoti ja kaikki on sitten niin spurdospärdö... miksei voi olla niinkuin muut, ei tarvitse itkeä siitä miten joku muu on samanlainen
elämänkerta kirjoitti...
^Johtuisiko siitä että nykyajan normaalit (ainakin täälä) ovat niitä legginssi teinejä joilla näkyy perse... (MIEHILLÄKIN)
grammarsh*t kirjoitti...
^Toivoisin, että se legginssien pitäminen housuina loppuisi, ihan naurettavan näköistä muotia... (Tarkoiti kai *täällä.) ps. Rahaongelmat ovat todella vituttavia.
grammarsh*t kirjoitti...
^*tarkoitit

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa