/ 8000 merkkiä käytetty
5474 - 27.3.2011 (arvosana: -39)

Mikä kettu teil kaikil on emoi tai japanihörhöi kohtaa ?!?!? Mitä pahaa ne on teille tehny? Haittaaks se ny muka niin paljo et näyttää erillaiselta ku muut. Kaikki vaa dissaa emoi ja ernui ym. Pitäskö meijä olla sitte jotain fruittari/lissu paskoi? Mitä se ketää haittaa jos on vaikka kengännauhat päässä niiku ernuil on (joskus ja joillain) Tai pukeutuu söpöihin mekkoihin (niiku ernut/lolitat/decorat/) Tai sitte jos on mustissa,paksut kajaalin rajaukset ja sillee (niiku emot/scenet)en vaa ymmärrä. Oikeesti hankkikaa ny elämä!... Se ei oikeesti tunnu enää miltää kivalta ku jokku lissut huutaa perään esim. jossain kaupungil ym. Et jtn "Hyi vittu tollanen ernu hyi helvetti... KAWAIIII~~~~(lissu äänel)vois kyl miettii et jos ernui ja emoi olis siin paikas enemmän nii ei tietäis kuinka paljo niit ruvetaan dissaa >:33
- ernu vaa

Kommentit

kylkyl kirjoitti...
ihmiset on ihmisiä, ei ne välitä muista ja inisee joka asiasta. vituttaa muakin.
saatana kirjoitti...
Emot on säälittäviä huomionhakuisia pellejä.
:----) kirjoitti...
voi loool:D
hanki ite elämä? tainnu osuu lissujen kommentit arkaa paikkaa:)
joku456 kirjoitti...
saatana kirjoitti...
Emot on säälittäviä huomionhakuisia pellejä.

Ei sitten kaikki teinix lissut sit vai oo?
Ovat niin tyrkyttäviä ja huorahtavia kuin mahdollista ja sit itkevät kun kaikki miehet on sikoja.
asdasddsasdsa kirjoitti...
Ei teitä kukaan varmaan vihaakkaan teitä on vaan hauska mollata, sama asia kun fruittarit, nörtit, gootit, homot sun muut spedet. Sananvapaus:)
nuoret kirjoitti...
ÄLÄ LUOKITTELE IHMISIÄ VITUN HUORANPENIKKA
HEHEEHHEHEH kirjoitti...
Mitkä vitun ernut/lolitat/decorat tai scenet tai VITTU?!? Miks pitää luokitella ihmisiä tolleen, antakaa kaikkien olla omia ittejään, luokittelematta niitä joidenkin typerien pukeutumistyylien perusteella!!

Ps. Kaikki japanihörhöt on todellakin outoja, muuttakoot sinne Japaniin vaan asumaan jos sillain haluaa pukeutua! xD
Chimaira kirjoitti...
Me ollaan kaikki yhtä säälittäviä, varsinkin ne jotka yrittävät olla muiden yläpuolella ja muuttaa toisia sen oman "hyvänmaun" näkemyksensä mukaan.

Jokainen saa olla mikä haluaa.

Itse olen muuten perusjamppa ja pukeudun "normaalisti" Farkut ja nahkatakki yleensä, ja ihan siniset farkut. Kuuntelen pelkkää deathcorea ja olen oikeastaan aika positiivinen heppu. Harva sitä minusta uskoisi :P olen tyytyväinen
kirjoitti...
Söpöjä mekkoja muka, ei ole! Saatana ehkä sinusta mutta ei minusta! Minua vituttaa eniten se että meitä normaaleja haukutaan sitten kilvan kaikkialta kun meitä ei ole kuin yksi tai kaksi!
pirata kirjoitti...
No sanotaanko näin että kyllä kaikki saa näyttää miltä haluaa, mutta:

Tällänen luokittelu on vitun noloo ja sit että yleensä just nää animehörhöt on olevinaan jotenki coolimpia kun muut. enkä nää yhtään syytä miks.
Ja minkä helvetin takia sinä ja sun laumas sit saisitte "dissata" lissuja? Ootteko te ainoita joiden pitäis saada rauhassa näyttää pesukarhuille?
Ja se että leimaisit varmaa ihan perusmimminki lissuksi jollei sillä oo jotain kissan kokosta pinniä vihreessä otsatukassa?
Okei oon väär kirjoitti...
Minusta kuka vaan saa olla tyyliltään ja asenteeltaakin lissu, emo tai mitä vaan tyylilajiltaan, tai olematta mitään, mutta tosiaan: se kun ruvetaan väittämään, että omaa tyyliä haukutaan, mutta kuitenkin sitten haukkuu jotain muuta tyyliä... niin sillon kyllä mulla vähän särähtää korvaan, että eikö toi henkilö just puhunut sen asian puolesta, jota vastaan hän itse on: jokaisen vapaus olla oma itsensä.
hgfhfgkjghjkl kirjoitti...
ei kiinnosta mihin lahkoon itsesi haluat luokitella, nauran sulle jos näytät tyhmältä.
STNA kirjoitti...
Muo taas vituttaa kun kaikki musta hiuksiset leimataan heti emoiksi VITTU mitä perse naamoja, hakkaan seuraavan sairaala kuntoon ni näkee kuka oli se herkkä emo!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa