/ 8000 merkkiä käytetty
5401 - 10.3.2011 (arvosana: -121)

en taida olla ihan terve. nään ahistavia unia ja kaikkee paskaa. viime yönä unessa mua puukotettiin, sitä edellisenä yönä mua taas puukotettii sekä pahoinpideltiin. pari viikkoo sitte puukotin kaks miestä. samana yönä näin unta että olin sodassa ja ammuskelin ryssiä. viimeöisen unen jälkeen olin ihan hiestä märkä ja tärisin. sitten kai nukahin uudelleen ja näin unta että ajoin moottorikelkalla sulaan jokeen. tätä ei oo jatkunu kovin kauaa. ensimmäiset alko joskus pari viikkoo sitte, sillon ku näin ton unen jossa puukotin ne kaks miestä. ensin ne uhkas puukottaa mua mutta sit mä puukotinki niitä.

lisäksi oon nähny monta semmosta unea jossa meijän talossa on jotain räyhänhenkiä. ne ne vasta on ahistavia. viikko sitten unessa löysin sänkyni alta kolme pelottavaa nukkea ja yhteen oli kaiverrettu jotain tekstiä, mutten muista mitä.

yks toinenki juttu painaa mun mieltä, ja en todellakaa mainitse sitä suoraan, joutuisin tositositosi syvään liemeen.
- painajaine

Kommentit

ht kirjoitti...
Kannattaa varmaan jutella tosta jonkun ammattilaisen kanssa.
Eihän tota hullukaan kestä kovin kauaa.
saxxie kirjoitti...
Oon aina nii vitu väsyny et yö menee sekunnis ohi ja enkä nää yhtään unia.
sfdsfsd kirjoitti...
@saxxie Pyh syöpä D-vitamiinia niin alat muistamaan ne unet (näet ne kyllä nytkin muttet muista)
Erittäinkokenut kirjoitti...
Vinkki. Älä juo mitään hiilihapotettua taikka piristävää illalla. Älä myöskään syö raskaasti taikka karkkia illalla. Noin 3 tuntia ennen nukkumaan menoa siis. Mehukin voi olla liikaa.

Sitten seuraavaksi jos ei auta niin kysyn, millaista musiikkia kuuntelet ja millaisia elokuvia katsot tai millaisia pelejä pelaat. Myös kirjat ja muut vastaavat vaikuttaa.

Itsellä on kokemusta todella kamalista unista. Itsellä syy löytyi kahdesta asiasta. Coca-cola yöllä ja pelit. Pelasin erittäin raakoja pelejä jotka syöpyivät uniini. Joskus oli koko yö pelkkää tappamista ja aina kun heräsin ja nukahdin sama toistui. Se ei ollut kivaa.

Kaikki räyhähenki unet poistuvat kun loppuu okkultismi elämästä.
painajaine kirjoitti...
^en pelaa mitään pelejä. kuuntelen yleensä poppia tai rockia. en mitään masentavaa tai semmosta. en kato kauhuelokuvia tai muutenkaan semmosia mistä vois tulla mitään painajaisia. en lue kirjoja. illalla syön yleensä ihan normi iltapalan, en mitään sokerista. ja maitoa + vettä. en harrasta okkultismia.
unispelialisti kirjoitti...
Hmmhmm unet voivat johtua myös elämän tilanteista. Esim ero tai vaikka vanhempien ero. Yleensä Unet ovat vain unia. ne eivät merkitse mitään.

Myöskin kantsii sen okkultismin kanssa olla todella varovainen, esim jos sisko tai joku muu samassa taloudessa asuva niitä harrastaa ei ole hyväksi kyllä kenellekkään se.

Mutta katso nyt pari viikkoa ja jos jatkuu niin sitten ehkä voi jo mennä lääkärin puheille ja kysellä asiasta.

Väkivaltaiset unet joskus johtuvat myös stressistä taikka alkoholista.
unispesialisti kirjoitti...
Niin ja se piti sanoa vielä että ihmisen aivot ovat todella monimutkaiset, emme edes ymmärrä läheskään pientä osaakaan mitä kaikkea aivot tekee. Unet usein ja melkein aina ovat aivojen omia "aivoituksia" eli sama asia kuin refleksit.

Refleksien omaisesti aivot luovat unen päähäsi yöllä. Uniahan voi joskus itse unessa ohjata sen tajuten tai voit illalla kovasti ajatella vaikkapa aku ankkaa ja sitten näetkin unta aku ankasta (kokeilkaa ihmiset)

Esim jos yöllä koet kipua niin aivosi saattaa kääntää ne päässäi uneksi jossa kärsit kipua kuten puukko mahassa.

Näetkö siis joka yö näitä? ja näetkö monta eri painajaista yössä?
painajaine kirjoitti...
en kai ihan joka yö, en aina muista jokaisen yön unia. viimeyönä en muista nähneeni mitään unta. näin sillon samana yönä ton sotaunen ja sen missä puukotin 2 miestä. Yleensä nään siis korkeintaan 2 painajaista yhessä yössä. Se ensimmäinen on yleensä aina pahin, toinen ei oo niin kamala. En tunne siinä unessa kipua missä mua puukotetaa, vaan semmosta ahdistavaa tunnetta ja tuntuu ku ei sais happee.

unohin mainita että pari viikkoa sitten näin unta jossa kävelin jossakin tuntemattomassa seurueessa kotiin, ja meijän talon katolla oli iso hohtava kyltti jossa oli paholaisen kuva. ne tyypit siinä seurueessa muistaakseni saneli jotain loitsuja ja semmosta. Lähes aina ku nään tommosia unia nii.
painajaine kirjoitti...
... nii yritän rukoilla niissä
Pärisee99 kirjoitti...
Juo es, niin pärisee, poltergeistit kuolee hajusta
arvaa kuka kirjoitti...
kermast.
unispelialisti kirjoitti...
No en usko että se on vakavaa jos et joka yö niitä näe. Jos painajaiset lisääntyy niin sitten voi olla syytä kysyä lääkäriltä asiaa. Tuskin mitään vakavaa, itse näen edelleen silloin tällöin painajaisia mutta olen tottunut niihin, aivot kun muistavat aivan liikaa että ne pahimmat muistot säilyy.

pirata kirjoitti...
Mulla on sama ongelma, painajaiset piinaa mua.
Melkein joka yö. Kaikkeen tottuu.
Aika voimia vievää ja hullua.. pelottavaa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa