/ 8000 merkkiä käytetty
5341 - 23.2.2011 (arvosana: -56)

Jaa mikä vituttaa, no minäpä kerron, mikä vituttaa. Eräs likka vaihto koulua, ja olinpa tietysti liian myöhässä sanoakseni tälle mitään. Se oli hyvän näköinen, ja täten olen pinnallinen itsekin ja se vituttaa.

Toinen juttu mikä vituttaa on turhanpäiväiset valittajat, joihin mukaan luen itsenikin. Ihmiset on jotenkin vaan vitun itsekkäitä ja valittaa kaikesta. Nyyh, poikaystävä jätti, ja nyyh tyttöystävä sanoo että kyrpä on pieni, voi että kun bensa on kallista, ja mekaanikko maksaa, ruoka on kallista,ja tyttöystävän tissit on liian pienet, ja ei ole kaljarahaa, ja ei jaksa mennä kouluun koska on kokeita yms.

Vittu tähänkö on tultu hyvinvoitivaltiossa (joo joo turpa kiinni vitun ituhipit jotka aina valittaa että "onko suomeen syntyminen lottovoitto?", ja timo soini, yms palefacit, selitän pointtini kohta) ? Vittu täällä on ilmainen koulu ja ruuat, ei ole pahempia ongelmia, kuten saasteita, politiikka on aika hyvä ei ole berlusconia, toki jotkut mamu jutut on hieman kyseenaleistettavia mutta silti. Teillä valittajilla (eli kaikki niinkuin minä; suurin piirtein keskiluokkaan kuuluvaa kastia, keskiverto palkka) on kaikki oikeesti hyvin.

Vittu, muualla on afrikassa joku Gaddafi ja sananvapaus on rajoitettu, ja täällä sinä (ja minä) valitatte kuinka kaupan täti sanoo että ei saa kiroilla. Aasiassa skidit tekee työtä 16 tuntia päivässä ja saa jonku 2e päivässä ja on silti tyytyväisiä edes siihen vähään mitä on, täällä valitetaan kun ilmanen kahvi otetaan pois työpaikalta, niin se on kaarmeeta sortoa. Joku valittaa että corolla ei toimi ja mekaanikko on kallis. Sitten valitetaan että sähkö on kallista, vaikka suomessa ja jenkeissä on yhä enemmmän kodittomia.

Juu juu, lopetaan paskapuheet. Pointtini on että aina jollakulla menee paskemmin kun sulla ja mulla, ja vittu pitäs koittaa tyytyä siihen mitä on.... Kiitti jos jaksoit lukea.
- Simo

Kommentit

Simo kirjoitti...
*aika hyvin
**on kallista kodeissa siis
lol kirjoitti...
...koska jos minä varastan sinun tietokoneesi niin eihän sinulla ole mitään syytä valittaa koska Afrikassa on ihmisiä, joilla ei ole edes ruokaa. Vai mitä vittua?
Simo kirjoitti...
Oikeastaan on, kyllä valitan jos pihistät mun koneen, mutta afrikassa ihmisillä menee vielä paskemmin että siinä mielessä ei olisi syytä valittaa. Mutta voi voi, onkos sinulta tänään varastettu Es kun niin kärttynen olet?
nimimerkki kirjoitti...
ihan asiaa kyllä
lol kirjoitti...
On se kumma kun ei osaa Simo käsittää, että muillakin voi olla asiat huonosti kuin jollain kolmannen maailman köyhillä. Ei todellakaan pidä koittaa tyytyä siihen mitä on. Vai pitäisikö esimerkiksi pitkäaikaistyöttömän olla vaan tyytyväinen siihen mitä on koska Afrikassa on nälänhätä?
sdfsd kirjoitti...
@loll

pitää vaan ajatella että ne afrikan neekerit varmasti vaihtas millon vaan paikkoja pitkäaikaistyöttömän kanssa.
lol kirjoitti...
No jos kerran on pitkäaikaistyöttömänäkin hyvä niin kerros miks ihmiset ylipäätään opiskelee mitään peruskoulun jälkeen eikä jää vaan elelemään tuilla kun kerran pitäis vaan tyytyä siihen mitä on.

Niin, itse olen elänyt niin, etten ole valittanut vaan tyytynyt aina osaani. Omanarvontunto romahti ja tätä nykyä olen kyyninen, itsetuhoinen paska.

"Mulla on ongelmia, mutta en mä voi valittaa koska muiden ihmisten ongelmat on paljon tärkeämpiä." - Juuri tästä ajattelutavasta olen itse kärsinyt, enkä oikein muuta toivo kuin että mahdollisimman moni tunnistaisi saman ongelman itsellään niin kauan kuin pystyy tekemään sille jotain. Omalla kohdallani taitaa olla liian myöhäistä.
Simo kirjoitti...
^^ Tota, sulla menee paskemmin kun mulla, ja mut mulla on melkein aina fiilis, että vittu että mulla on paska elämä, mikä ei sitten ole loppujen lopuksi sen hassumpi. Mutta toki saa olla muut elämästään toistakin mieltä, mutta minulle siitä ei kannata ragettaa kun ei ole osaa eikä arpaa...
lol kirjoitti...
No mun pointtini on vaan se että älkää tyytykö paskaan, älkää hyväksykö kaikkea vain siksi koska jollain on asiat huonommin. Jokaisella on vain se oma elämä eikä sitä kannata välttämättä tuhlata pohtien sitä, onko jonkun toisen elämä huonompi.
Haista.persett? kirjoitti...
haistakaa persereikääni olen Harri Hirvihuhta

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa