/ 8000 merkkiä käytetty
5309 - 17.2.2011 (arvosana: -132)

Taas on se aika vuodesta, kun ympäri Suomen kuvottavat lukiopellet heiluvat rekan lavalla. Nämä loisivat pulsut luulevat olevansa jotain sankareita, koska he pääsevät lööppeihin typerillä tempauksillaan. He kaikki tietävät joutuvansa Siwan kassalla lukion jälkeen mutta eivät puhu siitä ääneen. Yrittävät siis ottaa kaiken irti verorahoista. Ja kadutkin ovat kamalassa kunnossa kun nämä paukapäät viskovat vanhentuneita Fazer-suklaapaloja ympäri katuja rekkojen lavalta. Median pitäisi lopettaa lukiolaisten huomioiminen. Median huomion takia nämä ressukat joutuvat sinne kassoille töihin, koska eivät kestä paineita siitä, että ovat lehtien lööpeissä.

Useat lukiolaiset kuulemma vaipuvat syvään masennukseen, kun eivät jaksa enään opiskella lukion jälkeen eivätkä pääse edes kesätöihin penkinlämmittäjän apulaiseksi. Onneksi me ylpeät ammattikoululaiset selviämme, toisinkuin loisivat paukapää lukiolaiset, jotka epäonnistuvat elämässään.
- KainoVieno

Kommentit

Lukiolainen kirjoitti...
Mä voin muutaman vuoden kuluttua tarjota sulle nurmikonleikkaajan homman mun kartanosta.
Ei wittu kirjoitti...
@ Lukioloinen: Voit muutaman vuoden päästä olla edelleen yliopistossa.
Koira kirjoitti...
Kainovienoo moroo mitä mies?
:D
Koirakaks kirjoitti...
Haistan pientä kateutta, mahdollisesti ei edes itse tiedosta tätä, mutta haju on voimakas.
.... kirjoitti...
Kaverini valmistui tänään, jouduin juoksemaan pakoon tätä ja tämän kavereita kun he heiluivat huulipunineen, kostan sitten heidän pikkusisaruksilleen kun valmistun.
lololol :D kirjoitti...
meil ei ainakaa mitää fazerii heitelty, vaa kunnon karkkeja!
HAH kirjoitti...
Asiallista! Lukiolaiset on idiootteja. Amis se vaan tienaa enemmän. ;)
scene kirjoitti...
Arvostusta löytyy kyllä amiksia kohtaan. On hyvä, että jotkut suostuvat tekemään samoja paskahommia 1000e kuukausipalkalla koko loppuelämänsä ajan.
kiu kirjoitti...
Lukiolainen: Voit viiden vuoden päästä olla edelleen yliopistossa
VienoKaino kirjoitti...
voi vittu lopettakaa jo tää amikset vs lukiolaiset sota. vitun pellet.
Maestro kirjoitti...
Online versiota yliopistosta odotellessa.
Ei wittu kirjoitti...
@ Scene
Arvostusta myös löytyy lukiolaisia kohtaan jotka jaksavat opiskella, ja opiskella ja opiskella ja opiskella ja sitten niillä amiksilla onkin jo tuhansia säästässä ja lukioloisilla tuhansia velkaa. Elämä on reilu, mutta Siwan palkka ei.
antero muna kirjoitti...
^ REPSQUQQUU
isdo kirjoitti...
Amikset eivät osaa säästää^^
superopiskelija kirjoitti...
Nojaa-a minä olen amiksessa toista vuotta ja vituttaa kun en hakenut lukioon, nyt vain tuntuu siltä, ettei nuo hommat kiinnosta YHTÄÄN! Miksi pitää amisten täytyy aina vihata lukiolaisia ja lukiolaisten amiksia? vittu jokainen päättäköön itse miksikä haluaa kouluttautua. Tuo on vaan vitun lapsellista alkaa inisemään toisen ihmisen valinnan vuoksi.
VITUN TÄTTÄRÄÄ kirjoitti...
TÄTTÄRÄÄ TÄTTÄRÄÄ TÄTTÄRÄÄ RÄÄRÄÄ
keijjokaks kirjoitti...
eiköhän me amikset osata myös säästää, me säästämme itsemme siltä mielenterveuden heikentymiseltä joka joskus johtaa masennukseen, en kuitenkaan tarkoita että lukion on huono vaihtoehto, onhan sieltä ihan samanlaiset mahdollisuudet jatko-opintoihin kuin ammattikoulusta, tie hyvä palkkaiseen työhön on kuitenkin pitkä ja kivinen, ja mitä rahaan tulee, elämme hetkessä. Säästämällä ei rikastu. Loppujen lopuksi jokainen valitsee oman tiensä mistä yrittää päästä hyvään ja rikkaaseen elämään, aina se ei kuitenkaan onnistu, niin julmaa se elämä on.
KainoVieno kirjoitti...
<Tröllinaama>
abiterijuntti kirjoitti...
Ai osaa amikset säästää? Eiköhänne pikkuhilut mitä paskahommista saavat mene siihe korollan tuunaukseen ja uusien suppareitten ostoon, ja pillurinkiä ajellessahan palaa tuota pensaakin niin maan perkuleesti että eihän amisraukoille jääkkään muuhun enää rahaa.
hajotkaaaaa kirjoitti...
Valmistun amiksesta tänä keväänä, ei tarvii enää opiskella. Ei vituta.
Mirkku kirjoitti...
Katkeraa on, kovin katkeraa...
Yliopistohomo kirjoitti...
Olen opiskellut 6 vuotta jo yliopistossa, valmistun kohta. Ajattelin aloittaa alusta toisen linjan ja elää loisena teidän verorahoilla tehden samalla pimeänä duunia ulkomaille, pieniä ohjelmointiprojekteja joista rahat kerään ruotsalaiselle tilille ja nostelen samalla täysiä sossutukia, jatkan siis samaan rataan kuin nyt.
Kiitos tästä tasapuolisesti kuuluu teille kaikille reippaille työläisille.
keijjokaks kirjoitti...
abiterijuntti. ammattialoja on monelaisia. autoala on yksi niistä. jos avartaisit katseesi niin huomasit ehkäpä kaikki amikset eivät ole näitä korolla, subbari, pilluralli heppuja. ammattikoulusta voit valmistua moneen eri ammattiin.
Mechanix kirjoitti...
Tervetuloa takaisin KainoVieno!
scene kirjoitti...
Autoala onkin todella tärkeää. On hieno, että löytyy roskasakkia, jotka suostuvat vaihtamaan bemariini renkaat sekä huoltamaan sen.
Crimnor Valora kirjoitti...
Lukio on perseestä, turhin paikka mihin olen eläessäni astunut. Kirjoitin ällää ja eetä, mitään hyötyä siitä ei ollut.
paska kirjoitti...
repeilee näille amiksille*
paska kirjoitti...
Faktat: Ammattikoululainen saa ammatin puolelta minne valmistuu noin kolmessa vuodessa,lukiolainen opiskelee vielä kolme vuotta pitempää tai jopa 7 vuotta pitempää. Lukiolainen saa yhtäaikaa ammatin ammattikoululaisen kanssa jolla tienaa 1200e-1600e/kk ja ammattikoululainen 1600-2400e/kk. Lukio lainen tekee tätä työtä 3-7v ja amis... lopun elämää... Mutta näiden 3-7 vuoden opiskelun jälkeen lukiolaisen palkka voi olla jopa 5500e. Joten kumpi on siis tienannut enemmän 10 vuotta toisen asteen tutkinnon jälkeen???????
paska kirjoitti...
lukio_lainen
Juuri näin kirjoitti...
Ylä asteelta lukioon kaverit menee kavereiden perässä itsenäiset ihmiset lähtee amikseen jä kärsii 3 vuotta yo pohjaset amiksessa kestää kaksi vuotta. joten todelliset lukiolaiset lähtee AMK:hon ja hommaavat sieltä perus duunarin linjan esim. Sairaanhoitajaksi ja sitten on ne jotka lähtee esimies aseman koulutuksiin esim restonomi Hah päivääkään ei ole tehnyt keittiö hommia ja siten sanoo miten keittiöhommien pitäisi toimia vaikka. Amiksesta päässyt kokki tietää huom. paremmin kuinka keittiö toimii.

http://data2.blog.de/media/573/767573_252ac39864_m.jpeg
Simo kirjoitti...
Missä päin on lähin huvipuisto?
Jani-Korianteri kirjoitti...
lukiolaiset o homoi :DDDDDDDDDDDDDD
@ HAH kirjoitti...
http://paste.servut.us/read/sh4p
kyllästynyt kirjoitti...
No kai ne nyt menee siwan kassalle jos he haluavat vielä jatkaa opintojaan ja keräävät sitä ennen rahaa? ja tämä kertoo teistä ''fiksuista'' amiksista erittäin paljon.
merkonomi kirjoitti...
Lapsellista väkeä täällä, tosin en tiedä olenko sen viisaampi mutta;

Ei ole koulutuksesta kiinni kuinka paljon tienaa, siskoni, lukiosta valmistunut lappaa tallilla paskaa, palkasta tuskin tarvii edes mainita. Itse olen työllistynyt hyvin, enkä ole edes vielä valmistunut merkonomiksi. Työpaikkaa tällä hetkellä. Myyjä, blokkari, toto-myyjä sekä tuntiohjaaja kuntosalilla, eli ei ole edes sidottuja omaan alavalintaani. Vaan se on ihan ihmisestä kiinni mitä tulee tekemään. Ja tiedoksi, siellä kaupan kassalla istuu lukiolaisia, merkonomeja, ihan ketä vaan, mutta totuus on että pohjalta jokainen aloittaa,ei ketään pääse suoraan johtajan pallille, ellei perusta yritystä itse. Mihin minä saan kou
merkonomi kirjoitti...
lustani valmiudet. Mutta, minulle ei ole laajaa yleistietoa minkä taas saisin lukiosta. Ja Aion kyllä kouluttautua, vielä, luultavasti palomieheksi tai hierojaksi,ehkä optikoksi, en tiedä, mutta mahdollisuuksia löytyy, niin amiksilla kuin lukiolaisilla. Ja olen kyllä tienannut jo monta vuotta, sinnikkyydella ja yritteliöisyydellä pääsee pitkälle, koulutuksesta huolimatta. Ketään ei halua itseään täynnä olevaa kattoon räkivää patalaiskaa, oli sitten millainen koulutus hyvänsä, vaan aina haetaan ahkeria, oma-alotteisia ihmisiä töihin. Ei siis ole eritelty, että haetaanko amiksia vai lukiolaisia. Turha kai sanoa että kasvakaa ihmiset, sillä tiedän että joidenkin mielestä on kiva ihan vaikka huv
merkonomi kirjoitti...
ikseen.. huvinsa kullakin. Ja tähän että amis ei osaa säästää, no tiedän kyllä monta amis jotka säästävät, ja tiedän myös monta lukiolaista jotka eivät ja tiedän myös monta lukiolaista jotka säästävät ja monta amista jotka eivät. eiköhän se ole ihmisestä itsestään kiinni sekin, ei koulutuksesta... Itselläni lukuisia tuhansia euroja säästössä, vuosien varrella.

Itse nauran sossusta tai kelasta rahaa nostaville, heillä ei ikinä tule olemaan mitään omaa. ja tämä joka kehuskeli pimeillä rahoillaan, jollet tiennyt, toivon mukaan et jää kiinni verottajalle, jos jäät niin luulisi itsesikin tietävät kui käy.. minä olen puhunut, hajotkaa ihmiset kinasteluunne, ehkä te joskus aikuistutte...
sossunluukku kirjoitti...
hah viisaampi ei kouluja käy
vituttaa_nämä kirjoitti...
Älä viitti kitistä! Kuka tahansa ( tarpeeksi tasokas* ) voi valita lukion ja jos on sitä mieltä että ei halua yhteiskunnan loiseksi niin aina voi jatkokouluttautua.Tai joku ei tiedä miksi haluaa kouluttautua ja saa 3 vuotta lisäaikaa. PELLE!
* Amikseen mennään koska ei pärjätä lukiossa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa