/ 8000 merkkiä käytetty
5307 - 16.2.2011 (arvosana: -95)

Vituttaa taas naiset oikein kympillä. En oikeen pidä tästä ideaali-mies hommasta mitä jenkkiläiset harrastaa kun se ilmeisesti pesee suomalaisetnkin huorien aivot:

Ensin on tämä typerä extreme feministi juttu:

Valitetaan koko ajan että naiset saa paskempaa palkkaa ja ei ole johtoasemissa. Juu, ei sen mun syytä ole, mutta se kyllä perustuu pitkälti koulutukseen. Näin, firmat on joutunu pakosta palkkaamaan naisia syytteen pelossa. Sitten on naisten kohtelu: jos on herrasmies on sovinistisika, mutta jos ei huomioi naisen tunteita koko aika, niin on tunteeton paskiainen.

Toinen juttu on tämä ideaali valkoisen yläluokan mies: et ole hyvä tyyppi jos et ansaitse paljon rahaa, sinulla ei ole sixpackki vatsalihaksia ja hienoa taloa ja autoa ja muuta materialistista paskaa. Tosi älykäs pitäs olla myös, koska tanttakerhossa pitää rehvennellä miehen koulutuksella.

Taas ei tavallinen tallaaja kelpaa. Yes I am butthurt. Taidanpa ryhtyä homoksi, vois varmaan olla helpompaa :D
- Butthurt-85

Kommentit

s s kirjoitti...
ryhdy vaan:) jääpähän enemmän naisia meille muille
kei kirjoitti...
...mutta vähemmän homoja mulle.
Overdose kirjoitti...
Miks perskipeän kaltaset miehet ei osu mun kohalle? Haluan tavallisen tallaajan jolla on huumorintajua ja tähän mennessä on vastaan tullu vaa kermaperseporvareita.. Crazy world.....
kovamies kirjoitti...
Siis kuten aina.. Naiset tai oikeastaan ne ketkä kokevat itsensä huonommaksi huutavat itselleen lisää. Mikään ei riitä... Tässä tapauksessa hommahan on niin että naiset saavat jo liikaa erityiskohtelua ja silti lisää lisää lisää. TOKI en ymäärrä tätä naisen euro on vain 0.jotain mutta siis kyllä sen ymmärrän tietyillä aloilla, esim raksalla jossa naisia ei paljoa ole niin ei moni nainen jaksaisi tehdä samaa työtä. Jos huutaa tasa-arvoa (joka on päälaellaan oikeasti) saisi mennä armeijaan kaikki naiset. Silti totuus on se että me miehet tässä tasa-arvoa kaivataan. On meilläkin tunteet mutta emme itke heti kun joku vähän pilkkaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa