/ 8000 merkkiä käytetty
5141 - 26.1.2011 (arvosana: -24)

Vituttaa ku sisko on vaan kertakaikkiaan nii tyhmä!

Se väittää vastaan iha joissaki pöljissä asioissa ja luulee olevansa aina oikeessa. Tänää se näki ku join Danone actimelia, ja alko valittaa että ne ois muka epäterveellisiä koska niistä sais LIIKAA C-vitamiinia ja että liiallisesta C-vitamiinista sais jonku myrkytyksen tms, ja sittenku sanoin että ei siitä oo mitää vaaraa vaikka sitä oliski ''liikaa'' ja että se on vesiliukonen nii siitä ei voi saada mitää myrkytystä. No tää vitun pälli alko väittää vielä enemmän vastaan. ''No kyllä ny mää tiiän paremmi ku oon lukiossaki'' No ei oo kyllä siellä mitää oppinu. Oikeesti vitun tyhmä ääliö, saatanan piiloblondi. Väittää aina vastaan ja luulee tietävänsä kaiken vaikka on ihan väärässä.

Eräästä toisesta jutusta on jo vähän aikaa, mutta sillonki tuli taas todistettua ton samaisen isosiskoni tyhmyys. Meijä asunnossa oli häkää, ja häkävaroitin alko piippaamaan. Sittenku alettiin tuulettaa jne, nii tää väitti äitille ja isälle että ei häkä ees oo vaarallista ja että se on samallaista ku normi savu. Vitun vammane, se ois varmaa vaa jääny huoneeseensa istumaa jos ois ollu yksin kotona ja aatellu että mitäpä tässä hätää, ei häkä oo myrkyllistä. Helevetin tollo.

TEKIS MIELI LYYÄ SEN PÄÄTÄ PATTERII JA KERTOO MITEN ASIAT ON SAATANA. VITTUKU SE SANOO OLEVANSA VIISAAMPI VAIKKA ON TYHMIN IHMINE IKINÄ.

Se on muutenki iha sairaan rasittava. Se valitti n. puolivuotta sitte että se haluu lukioon. No sinnehä se meni, sano haluavansa eri lukioon, mutta sitten halusi jäähäkki toho entisee mihin alunperin meni. No sit se tossa muistaakseni enne joulua alko valittaan äitille että se haluaa sittenki amikseen ja että lukio on niin perseestä yms vinkumista. Vitun pälli, eka ite haluaa sinne nii kovasti mutta nytte haluaaki jonnekki vitun amikseen. Äiti alko sit valittaa sille että ite se sinne lukioon mennä halus ja siellä saa pysyä. Vitun ääliö inttää siltiki jotaki paskaa.

Sitten se sano että se haluaa muuttaa kaupunkii opiskelee kaverinsa kanssa johonki kämppää. No eihä niil oo yhtää rahaa eikä ne muutenkaa pärjäis eikä muutenkaa tajuais mitää mistää raha-asioista.

Opiskelis eka nuo koulunsa loppuun. Oon nii väsyny toho huoraan. Lisäks se aina lainaa multa rahaa ja sanoo antavansa takas joskus, muttei ikinä anna. ja sittenku käsken maksaa takas nii sillä ei oo penniäkää. nyttenki se tossa kaivaa mun lompakkoo ja ettii rahaa pelikoneesee.
- helevettisoikoo

Kommentit

Vital=Vitamine kirjoitti...
Joopajoo. Jos Danone Actimel -jogurttijuomissa (tai miksei itse jogurtissakin) ois liikaa C-vitamiinia ihan myrkytyksen aiheuttajaksi asti, eiköhän ne ois vedetty markkinoilta pois jo kauan kauan aikaa sitten.
nih kirjoitti...
Ensiksikin laita sen kukkarosi säppeen. Tuo rahan meneminen on huono juttu pidemmälläkin aika välillä ja jos et saa siskoasi palauttamaan lainaamaansa rahaa niin yritä saada asiaan muutos vaikka vanhempiesi kautta. Siskosi saa hölmöillä ihan kyllikseen, mutta älä anna sen vaikuttaa suhun tai vahingoittaa jotenkin.
Mechanix kirjoitti...
Huoraa turpaan!
naapurin kalle kirjoitti...
sä ja sun sisko ootte molemmat samanlaisii winettäjii
?? kirjoitti...
Saanks mä tulla panee sun siskoos??
tane kirjoitti...
kuulostaa perus lukiolaiselta
anna mennä kirjoitti...
lapiolla naamaan
2314234 kirjoitti...
Huomannu oon että teillä "maalaisilla" on tapana puhua epäkohteliaasti ja vittuilla. Kavereille ja iha perheenjäsenillekki.
siskosi kirjoitti...
vejä turpaan ja pakota maksaan etkä enää anna sille mitää..sit ku sillä on joskus rahaa ni kössi ne
kulma kirjoitti...
mikset paa sitä muuttamaa, sillähä siitä eroon pääsisit, perkele!
blondit perk*** kirjoitti...
Sama juttu. Isosisko rasittava blondi joka ei tiiä mistää mitää. oli puol vuotta lukios ja vaihto amiksee.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa