/ 8000 merkkiä käytetty
5133 - 25.1.2011 (arvosana: -84)

Ihmiset vituttaa.

Heille se on ongelma jos satun pitämään näkyvästi yhdestä räp-yhtyeestä.(Tämän sanottuani kommentteihin ilmestyy lauma räpin vihaajia.) Alanko minäkin valittaa kun te diggaatte hevistä?

Toinen on se että ihmisille on ongelma kun puhun kuten eräs jota kunnioitan suuresti. (suurimmat ongelmat ovat sanat fleda, kledjut, mutsi ja faija)

Kolmas vitutus on se että minua verrataan Eminemiin, a)olen naispuolinen, b)käyttääkö Eminem salihousuja ja olkatopattuja vaatteita? c)Kuka helvetti se on!

Sitten olis viellä se että kinaan tässä vanhempieni kanssa siitä saanko aloittaa akustisen kitaran soiton. Vanhempieni mielestä minä en saisi soittaa mitään! Aiheessa on myös se ongelma että kaikki joille olen kitaran soitto ajatuksestani puhunut ovat sitä mieltä että hankin kitaran vain jotta olisin kovis, vittu akustisesta ei tule kovikseksi!

Sit olisi viellä sekin että ihmiset vetasee herneet nenään kun en osta vaatteitani kaupasta vaan kirpparilta, helvetin hienoja ja hyviä vaatteita!
- ARGH!

Kommentit

asdasdasd kirjoitti...
sit sä niinkun hillaat skuldella ja skappaat dunkkuun dappareita hippis?
Suurin ongelma olet sinä, koska nuo kaikki sanat ovat perustellusti retardin kuuloisia, opettele puhumaan.
enoikeinymmarra kirjoitti...
en oikein tajua mikä tuossa vituttaa, jos vanhempasi eivät halua sinun soittavan niin sinun tulee kestää se koska olet nainen.
ssgs kirjoitti...
!:) Kitaran soitot itelläki mielessä:)

ja hei!! kirppareissa ei ole mitään vikaa! Ostan 95 prosenttia vaatteistani kirpparilta. siihen viiteen rossaan kuuluu sitten alushousut ja sukat.
jonnes98 kirjoitti...
vitun vammaset on muutaki musiikkia ku räppi ja hevi saatanan homot
Mechanix kirjoitti...
Paljoko sinulla on ikää jos puhut niinkuin toinen, koska ihailet häntä?
Bitch kirjoitti...
Jos et tiedä kuka on Eminem, niin ei mene hyvin. Kuuluu tietää siinä missä Elvis tai Michael Jacskon.
Rockin, Popin ja Räpin kuninkaat pitäs tietää vaikka ois kuinka somali.
ARGH! kirjoitti...
Mechanix: Olen ihaillut häntä jo niin nuorena että se vaikuttaa vahvasti, olen 6 vuotiaana jo häntä ihaillut, sitä aiemmasta ajasta en muista. Ja onko Eminem joku saatanan räppäri kunkku, perseeltä se kuullosti kun googletin...
DiabolusIgnis kirjoitti...
Miksi aina on vaan räppärit ja hevarit? Suurin osa ihmisistä kuitenkin kuuntelevat muuta, eivät vaan pidä niin suurta ääntä itsestään.

Ja paskat vanhemmistas, opettele sitä kitaransoittoa. Mene vaikka ulos soittamaan jos se heitä häiritsee. Ei saisi estää toista olemasta luova jos niin tahtoo.
Skujailija kirjoitti...
Kuuntele kone musiikkia ja opettele puhumaan. Hommaa mielenterveys lääkitys ja opi, ettei elämä pyöri noin pienten ongelmien ympärillä.
DiabolusIgnis kirjoitti...
Skujailija, opi yhdys sanat.
vuh kirjoitti...
luoja mitä kettuilua nää kommentitkin täällä...käy sääliksi ihmisiä. Siis niitä, jotka komentteista kärsii ja niitä, joilla ei ole parempaa tekemistä tai järkeä sen verran päässä, ettei niitä kirjoittaisi.
Kita kirjoitti...
Kitara käteen ja puistoon soittamaan jos ei muuten onnistu. Mikä siinä on ettei saisi musiikkia harrastaa? Hyvä tapa rentoutua ja pitää pää terveenä. Ihmetyttää kaikki taiteen vihaajat.
Itsellä kitaran soittoa takana 12 vuotta, mikä on yli puolet mun iästä. Suosittelen siihe kapistukseen tarttumaan jos vaan pieninki mahdollisuus on.

Mukavaa nähä miten kommentienki kirjoittajia vituttaa, sen verran paskamaista kommenttia satelee.
Olet perseestä kirjoitti...
Hyi vittu jotain räppiä.. Toivottavasti kuolet väkivaltaisesti johonkin yksin ja peloissasi vitun idiootti. Vaan tolalset saatanan penskat kuuntelee räppiä ja tulee tänne vinkumaan jumalauta ku heistä ei välitetä nyyhnyyh. Vitun elämänluuserihomo
jepjep kirjoitti...
Aikalailla pisti silmään tuo että kielletään aloittamasta soittoharrastusta... melkoisen naurettava kielto. Ja ei kitaran soittaminen sinänsä tee kenestäkään kovista.

Ilmeisesti asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella jos nuo sanat muita häiritsevät? Ihan kokemuksesta voin sanoa, että parempi olla käyttämättä niitä sanoja muualla kuin pääkaupunkiseudulla, ellei vartavasten halua ottaa nenäänsä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa