/ 8000 merkkiä käytetty
5113 - 24.1.2011 (arvosana: -46)

Heipä hei taas rakkaat nimettömät ja kasvottomat ystäväiseni, on aika heittää kurapaskaa niskaanne, menee kerrankin näin päin, ite kun olen siinä vaihtelevankokoisen ja -laatuisen paskalastin vastaanottavassa päässä useammin kuin edes kehtaa myöntää.

Aloitetaan pikkuvittupäistä eli niistä jotka kokevat olevansa asiassa tai toisessa huomattavasti pätevämpiä, parempia, pystyvämpiä tai vaikkapa kykenevämpiä kuin joku toinen. Juuri niistä, jotka ilmestyvät aina kuin tyhjästä kun on tekemässä jotain maailman yksinkertaisinta asiaa, vaikkapa laittamassa nimilistaa aakkosjärjestykseen, monistamassa kaksipuolisia paskamonisteita, ratkaisemassa ensimmäisen asteen yhtälöä, vittu vaikka pelaamassa pasianssia. Aina löytyy joku vitun kyrpänaama joka olisi laittanut sen ristikasin toiseen paikkaan.
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, haista vittu. Jos olet semmonen tapaus että neuvot, ohjaat ja opastat itteäsi kokeneempiakin niinkuin tämä eräs riemuidiootti joka tuli erään budolajin alkeiskurssille ja ekojen treenien loppupuolella rupesi neuvomaan lajia kohta kymmenen vuotta harrastanutta kaveria, tee maailmalle palvelus ja kaiva ihan vitun iso reikä, pomppaa sinne ja pyydä jotain neuvomaasi ali-ihmistä täyttämään monttu paskalla.

Sitten päästään niihin, joiden mielestä kaikki on hauskaa. Onhan se ihan vitun jees kun jotain muuta sattuu. Ihan fucking hilarious jos pääsee ihan itse aiheuttamaan sitä mielipahaa tai ihan fyysistä vahinkoa kanssaihmisille. Nää on niitä helvetin vapaan kasvatuksen enkeleitä. Olihan teitä vielä sekin porukka joka hihittää ihan vaan hihittämisen ilosta, saatanan persenaamat. Tuli todistettua tapausta jossa pari "jonnea" heitteli lumipaakeilla rankan vittuilun saattelemana autokyytiä odottavaa kehitysvammaista vähän kai vanhempaa poikaa, joka ei pystynyt lähtemään tilanteesta pois tai millään tavalla puolustautumaan. Jonnet nauraa hörötti kun käteen tarttui isompaa ja jäisempää kokkaretta ja tää kehitysvammanen oli ihan itkun partaalla. Ehdin väliin ja jonnet lähti lipettiin, mutta juttu vitutti koko päivän. Mä olen ihan varma että siitä meni ohi muitakin, jotka ei vaan jaksaneet välittää. Ihan vitun perkeleen munatonta ja vastuutonta meininkiä. Haistakaa tekin karvanen perse ja limanen vittu. Ai että kun vituttaa.

Kaikista eniten mua vituttaa tämmönen "maailma pyörii mun perseen ympärillä"- ajattelutapa josta on tullut joku sosiaalinen normi. Kysytään kuulumisia, mutta ei oikeasti olla kiinnostuneita niistä. Vastataan "ihan hyvää" kun siihen kuuluu vastata niin, vaikka ois just raiskattu ja saanu puukosta. Tosi moni välittää oikeasti vaan ittestään ja omasta läskistä perseestään. En mä väitä että kaikkien kuuluis tai pitäis olla parhaita kavereita tai edes hyvää pataa keskenään, mutta moraalissa on vitunmoisia ongelmia jos sosiaalisia suhteita on vaan sen takia, että pääsis jotenkin hyötymään siitä toisesta ihmisestä. Siitä pitää saada jotain itelle. Mä kiroan teidät sosiaaliset loiset alimpaan helvettiin, voisitte kans tehdä ihmiskunnalle palveluksen ja... eikun mitä vittua mä selitän, ette te nostais edes sitä vitun ihrapersettänne tuolilta kenenkään muun hyväksi, saatanan toivottomat mulkut ja inhottavat paskat, ei tommosia pitäs sanoa edes ihmisiksi. Tukehtukaa siihen ihraanne, toivottavasti joku hyväksikäyttämänne idiootti joskus tajuaa miten likaista, arvotonta saastaa olette.

Oikeasti mua vituttaa se, että se "arvoton saasta" on sitä porukkaa joka pärjää elämässä. Vittu, missä on kunnon ihmiset. Totuus ja rakkaus on raukkoja varten. Miau, just niin. Haistattaisin paskat mutta en jaksa enää.
- Crimnor Valora

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Olette sivuston suola.
Jatka mitä ikinä teetkin.
Kaino Vieno kirjoitti...
kumarran edessäsi
..... kirjoitti...
Kaksi ekaa sanaa lukenut, kirjoittaja arvattu. Mutta asia tekstiä sieltä tuleepi.
hahhah kirjoitti...
Crimnor Valora+KainoVieno= <3
13252356325 kirjoitti...
missä täällä on ''tykkää'' nappula?
jep kirjoitti...
no missä on kunnon ihmiset? hyvää tekstiä, mut mitä ylipäätään on "kunnon ihmiset"?
Jujimbo kirjoitti...
Olet hieno ihminen. Thumbs up.
peukku kirjoitti...
Osittain samaa mieltä!
Simodes kirjoitti...
Terve CV, jälleen posti täynnä asiaa. Tommonen aivan samanlainen jonne tapaus tapahtui viikko sitten kun kaksi pikku vapaakasvatuseskusipäätä heitteli lumipalloja autoilijoiden laseihin. Kanssavituttaa
jonne2 kirjoitti...
samat tyypit täällä mielestään asiaa jauhaa...ketuttaa niin etten aio tänne takasi tulla. senki jonnet!
Crimnor Valora kirjoitti...
Mun mielestä kunnon ihmiset on semmosia, jotka yrittää tässä vituillaan olevassa maailmassa vielä elää ja pärjätä ottaen kanssaihmiset huomioon. Ei tarvitse olla mikään perkeleen pyhimys, mutta terve maalaisjärki plus terve moraali combolla pääsee meikäläisen kirjoissa jo tosi korkealle.

Kiitoksia muuten ihmiset palautteesta, odotin lähinnä jotain es pärisee- tyylistä kommenttia jos sitäkään.
sdfdfdfd kirjoitti...
No joo toi keharin kiusaaminen... Mut ne on niin tyhmii, meilläki koulus on yks sellanen ni on tullu sitä kyl kiusattuu... heh heh

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa