/ 8000 merkkiä käytetty
5101 - 22.1.2011 (arvosana: -43)

Ei jumalauta...! Sinä ihminen vaikka nyt A joka valitat et "nyyh oon niin läski mut syön silti ihan vitusti karkkii ja muita herkkui enkä vitussakaan liiku omnomnomnom lisää ruokaa NYYH OON LÄSKI!" VITTU!!! Lopeta se vitun valitus muille! Kyllä mä ite huomaan että oot ihan vitun läski! Sun ei tarvi tiedostaa sitä JOKA FUCKING KERTA! Tee sille asialle sitten jotain äläkä ole tollanen laiska paska joka hengästyy jo sadan metrin kävelystä!

Ja sinä ihminen B! Kyllä tiedän että sulla on vaikeeta, sun tyttös jätti sut ja työski loppu mutta jumalauta siitä on jo puolivuotta kun erositte ja melkeen 4kk kun työt loppus. Nouse sieltä hiton kuopasta ylös ja ota itteäs niskasta kiinni ja tee ittelles jotain! Maailma on naisia täynnä joten ei muuta ku uutta matoa koukkuun! Ja töitten suhteen? Eikai niitä löydy jos et edes etsi.. Soita paikkoihin ja kysy ihmisiltä! Kysyvä ei oo tyhmä! Mutta olet tällä hetkellä rasittava valittaja! Ei millään pahalla sinua kohtaan oot mun ystävä ja haluun auttaa sua mut SILTI!! joku raja..

Ja ihminen C... en tiedä miksi sinusta kirjoitan mutta HERÄÄ! Ihmettelet aina miksei sinulla ole naista.. Ollaan oltu ystäviä pitkään ja viihdytään yhdessä ja pidän sinusta ja uskon että tunne on molemmin puolista. Et vain näytä tajuavan sitä.. Olen yrittänyt antaa vihjeitä mutta et vain huomaa :/ Suoraan en ihan kehtais vielä sanoa..
- joikku

Kommentit

overdose kirjoitti...
ei miehet tajua että niistä tykätään, vaikka vääntäsit sen ratakiskosta.

miesten aivot ei oo tarpeeks kehittyneet, tai sit niitä ei vaan oo ohjelmoitu semmoseen..
jepjep kirjoitti...
Se pitää sanoa suoraan, mutta vasta sitten kun on täysin varma asiasta molemmin puolin. Ja kyllä, se varmuuden määrittäminen on aivan tolkuttoman vaikeaa. Näin ainakin tämä mies asiasta ajattelee. Jos tuo mies ajattelee samalla tavalla, ei hän todellakaan uskalla luottaa pelkkiin "vihjeisiin", etenkään jos vähänkään kuvittelee sinun pitävän häntä pelkkänä kaverina.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa