/ 8000 merkkiä käytetty
5090 - 20.1.2011 (arvosana: -27)

Ei JUMALAUTA.

Mä en vaan jaksa tätä paskaa. Päivästä toiseen vaan vituttaa, väsyttää, on nälkä, vituttaa, väsyttää ja tympäsee nii et tekis mieli repii omat aivot pellolle. Ei vaan yksinkertasesti jaksa, raivostuttaa koko olemassa olo eikä tästä kärsimisestä oo mitää hyötyy. Kukaan ei välitä paskan vertaa, ja miks pitäskään?

Vihaan itteeni. Oon ruma, läski, vittumainen, selkärangaton paska, joka ei saa persettään raahattuu sen vertaa et laihtus. Ja ruoka maistuu, jonkinlaisen syömishäirönki oon itelleni kehittäny. Vaikka perseeni oiskin hehtaarin kokonen, NIIN ONKO SE PERKELE TEIDÄN ONGELMA, kun siitä pitää aina vittuilla? Eikö mua oo jo tarpeeks tallottu maan rakoon, puukotettu selkään, valitettu joka vitun asiasta ja hylätty kylmimmällä mahollisella tavalla? EIKÖ TÄÄ SAATANA JO RIITÄ? Mulla ei todellakaan oo itse tuntoo vaikka kovan kuoren oonki kasvattanu, mutta silti ne sanat sattuu. Sattuu oikeesti.

Eikä mulla oo tietenkään munaa senkään vertaa että tappasin itteni, satun nimittäin olemaan nainen. Ai että kun oli taas hassunhauska vitsi. Mutta niin, mun piti jo yli vuos sitten vetästä viimesen kerran tätä saastasta ilmaa, suunnitelmat meni vaan vähän uusiks ja sen takii sitten oon täällä itkemässä teidän riesana.

Ammattiapua? No ei todellakaan. En ikinä kestäs jos joku vitun horo, vaikka kuinka tekis vaan työtään, penkos mun asioita ja yrittäs "auttaa". Oon kyllä hyvä näyttelee, kukaan ei tälläkään hetkellä oikeesti tiiä mitä mun pään sisällä liikkuu, ja siihen on selityksenä tietenki se, et oon patologinen valehtelija. En osaa avautuu, pidän kaiken sisälläni, viimesenkin vihan kipinän saan peiteltyy näyttämön verhojen takana, esittäen vitsikästä ja elämänilosta tyyppiä vetelemällä lavalla olevien narrien naruista, sokeiden ihmisten typerästi nauraessa ja kuvitellessa kaiken olevan hyvin.

Onnea elämääsi, toivottavasti sun ei tartteis marssii näin syvällä pimeessä.
- destiny is die

Kommentit

Brother kirjoitti...
hello broter u are not along :D
kakka77 kirjoitti...
Kivaa kun muut kärsii!

Toivottavasti asias ei parane!
dna kettu kirjoitti...
Ei se valittamalla parane.
joo-o kirjoitti...
mulla on ihan sama tilanne, ehkä jopa pahempi kun sulla. oma vikas kun et suostu ottamaan apua vastaan. angstaa sit yksinäs.
asd kirjoitti...
Jos pää ei kestä, naru kestää. (paranee ottaa paksuinta veneköyttä, että varmasti kestää kans)
raggar-1 kirjoitti...
mulla on kanssa samanlainen tilanne, mutta oon vaan jätkä.. en tosin oo aionu itteeni tappaa. Isä tosin on joskus uhkaillu pari kertaa ja ottanu haulikon kaapista esiinkin mutta ei se varmaan ihan tosissaan oo ollu, omaa epätoivoonsa vaan yrittää näyttää :D talous on meillä mallillaan ja hyvä OKT mutta koulussa en tee läksyjä, vaikka kaikkien mielestä oon älykäs. Tyttö on kiikarissa mutta tuskin se tykkää musta. Oon siis 16 ja painan 120kg :s
koira kirjoitti...
Siis daa, on se hirveetä, kun isi ei anna 300 euroa viikkorahaa, vaan pelkästään kaks sataa. Vittu joni, rakastin sua oikeesti, vaik oltii vaa päivä yhes, nyyh angst fish, ranteet auki.

Tule takaisin kun sinulla on oikeita ongelmia. Tai, voit tehdä maailmalle palveluksen ja ampua itseäsi päähän. Helvetin Roosa-liisa viisitoista vuotta, kymmenen kiloa meikkiä nassuun, ja pari suklaalevyä sekaan, ja sitten valitetaan kun on läski.

Kuten sanoin, tapa itsesi
huoh.. kirjoitti...
koira: just toi on ihan vitun säälittävää, itekkin oto varmaa joskus angstannu tollasesta pentuna :D, ei varmaa ainakaa helpota toi sun aseentees vitun rekkalesbo
koira kirjoitti...
Senkin pullamössö, tätäkin avautumista kirjoittaessa meni varmaan pussi sipsejä?
koira kirjoitti...
´´huoh..´´

Anteeksi, mutta kukakohan tässä on säälittävä? AP valittaa olevansa lihava, mutta ei tee asialle mitään. Sitten tulen ja kerron kuinka asiat ovat, ja vedät hierveät nettiraget?

Sometimes, when im sad, i like to cut myself...

Another slice of cheesecake
Crimnor Valora kirjoitti...
Eikös ihmiset tajua että jollain saattaa ihan oikeasti olla asiat huonosti, mieli ihan oikeasti maassa, ei kaikki ole huomiota huoraavia paskaläjiä.

Haistakaa paska, ihan tasapuolisesti kaikki. Se sama löysä paska mitä litratolkulla kaadatte kanssaihmistenne niskaan joka vitun päivä.
OKH kirjoitti...
Antautumalla noin suuren itsesäälin valtaan menetit arvostuksesi minun silmissäni, ja edes miettimällä itsemurhaa menetit oikeuden elää. Ole hyvä ja tee se, mistä haaveilet, ihmissaastaakantaa on aina hyvä harventaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa