/ 8000 merkkiä käytetty
5050 - 16.1.2011 (arvosana: -81)

No vittu heipä hei. Vituttaa noi saatanan kiihkouskoilijat, kiihkoateistit mukaan myös. Itse olen kristitty, en ihan ideaali kristitty, käyn kirkossa pääsiäisenä ja jouluna and that's it, enkä vittuile muille sillä, enkä pyöri keskellä toria saarnamassa siitä kuinka kaikki ei-kristityt joutuu helvettiin.

Mutta voi vittu, tätä meidän koulua. Meillä on yksi kiihkoateisti joka vittuilee kaikille. Kommentit on just jotain: "Uskotkos Jumalaan?"
Minä: "Juu, ku oon luterilainen"
Kyrpänaama: "Vittu kun oot tyhmä. Evoluutiot ja tiede on todistanu kaiken tommosen aivan höpöksi. Lasten hommia tommoset kirkkoleikit!" vittu aina jotai tommosta settiä se heittää muillekkin, ja lisää siihen sen vitun ärsyttävän äänensävyn.

Luokassakin se homppeli aina valittaa sitten jotain random settiä: "no niin, siinä taas nähtiin että uskonto on vitun tyhmää hommaa" ja paras juttu tässä on, että kukaan ei ole koskaan kiusannu sitä tai mitään, niin ei voi ymmärtää miksi se on tommonen kusipää.

Jos tunnistat ittes tästä tekstistä ni haista paska!
- WTF

Kommentit

Zombieee kirjoitti...
Ateisti täälläkin keikkuu, mutta en mä tuolleen ihmisille puhu. Tosin mua kyllä jehovat ärsyttää enemmä ku kiihkoateistit. Mutta eihän tuon pitäis sinnuu haittaa, antaa olla kusipää jos haluu.
Crimnor Valora kirjoitti...
Vitunmoisia pellejä kaikki jotka omaa vakaumustaan tai vakaumuksettomuuttaan huutaa julki. Mua ei kiinnosta vittuakaan uskooko joku jeesukseen, allahiin, saatanaan tai vaikka cthulhuun...

Sais antaa sen verran rispektiä kanssaihmisille että vois edes uskoa/olla uskomatta ilman mitään vitun spektaakkelishowta siitä miten pitäisi ajatella.
Mitävittua? kirjoitti...
"eihän tuon pitäis sinnuu haittaa, antaa olla kusipää jos haluu" - mua nimenomaan haittaisi. Täälläpäin tuollaista kaveria leipaistaisiin turpaan niin että leegot lentää.
DiabolusIgnis kirjoitti...
Kamalalta kuulostaapi. Olen itse luonnonuskovainen enkä juuri esim. kristinuskosta perusta. Mutta ihan kaiken järjen mukaan pitäisi ensin suvaita jos aikoo tulla suvaituksi. Sano se sille. Ei tollasta tarvitse jaksaa.
Lappari kirjoitti...
Kiinalainen sananlasku kuuluu "Vaikka miljoona ihmistä uskoisi humpuukiin, se on silti humpuukia".

Kanssavituttaa. Tiedettä ja uskontoa, politiikkaa ja uskontoa taikka taloutta ja uskontoa ei saa missään nimessä katsoa samalla viivalla, ihan kun jompi kumpi täytyisi olla ehdoton totuus.
Saatanan vittu kirjoitti...
Vittu itsekkin olen kristitty ja kokoajan törmää sellasiin vitun kiihko ateisti huoranpenikoihin jotka kommentoi elämän tarkoitukseen ja tieteen todistamiin asioihin... vittu ihanku ne tietäs kaiken saatana. tää ihmisrotu pitäs tappaa kokonaan vittu me ollaan rutto joka tuhoaa tän maapallon. ainoastaan hyväsydämmiset pitäs säästää henkiin. ja sellaset vitun herra ja rouva kaikkitietävät pitäs tappaa SAATANA!
gc kirjoitti...
Molemmat ääripäät vituttaa. Kiihkouskovaiset ja kiihkoateistit. Molemmat rasittavia vihaajia joita kiinnostaa vaan oma perse ja asenne on että "VAIN MINÄ OLEN OIKEASSA!!!!"
Vitun lapsellista. Käyttäytyvät kun lellikakarat.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa