/ 8000 merkkiä käytetty
4980 - 3.1.2011 (arvosana: -77)

nyt ehdotellaan verotusta ylipainosta Priimaluokan suvaitsemattomuutta sanon minä!

Samanlaista rasismia kuin se, että ihonvärin mukaan alettaisiin korottamaan veroja, sillä vieväthän myös maahanmuuttajat valtiolta rahaa?! Mutta varmasti, jos ehdotus olisi koskenut ihonväriltään muun kuin valkoisten ihmisten veronkorotuksia, kukaan ei olisi äänestänyt täälläkään asian puolesta! Päinvastoin ehdotuksen rasistisuutta olisi kauhisteltu.

Eivätkä muutenkaan kaikki ylipainoiset ole sellaisia mässäilyn ja liikkumattomuuden vuoksi. Jotkut lihovat siksi, että heillä on joku aineenvaihdunnallinen sairaus, kuten esim. kilpirauhasen vajaatoiminta tai diabetes. Jotkut myös menettävät jonkin onnettomuuden seurauksena kykynsä liikkua esim. halvaannuttuaan ja jouduttuaan pyörätuoliin. Sittenhän meidän pitäisi alkaa verottamaan enemmän myös muilta sairailta ihmisiltä, koska tokihan hekin ovat taakaksi yhteiskunnalle!

Entäpä alipainoiset sitten?! He myös vievät valtiolta rahaa kuntoutuksien, sairaalahoitojen ym. takia. Uskallan väittää että alipainoinen, anorektinen ihminen vie valtiolta enemmän hoitokustannuksia kuin muuten terve ylipainoinen ihminen! Eivätkä todella alipainoiset ihmiset monesti edes pysty tekemään työtä ja siten kasvattamaan valtion varoja veroillaan. Niin että heille myös sitten kovemmat verot!

Kohta mennään varmaan siihen, että kaikki jotka jollain tavalla putoavat jonkun Isonherran määräämän minkä vaan normaali-indeksin ulkopuolelle, joutuvat maksamaan veroja enemmän kuin muut ja saavat muutenkin huonommat kortit elämässä. Oli sitten kyseessä lihava, laiha, köyhä, musta, keltainen, lyhyt, pitkä, homo tai lesbo jne. Kaikki "normaalista" poikkeavat vaan tilille.
- Vitun verottajat

Kommentit

perkele kirjoitti...
HELVETIN PERKELEEN SAATANAN VITTU!!!!!!!! VOI SAATANA MIHIN TÄMÄ MAAILMA ON MENOSSA?! SUOMEEN TUODAAN JOTAIN VITUN RYSSIÄ JA MUITA NEEKEREITÄ. KOHTA VEROTUS PERUSTUU PAINOINDEKSIIN?! MITÄ HELVETIN VITTUA SAATANAN Mitä helvetin vittua tässä maailmassa on oikein menossa?!!! Saatanan eduskunnassa istuvat kermaperse mulkerot ei ymmärrä mitään mistään. Maahanmuuttopolitiikka ampuu itseään jalkaan, verotus menee miten sattuu, Suomeen tuodaan jotain saatanan neekereitä elämään täällä sossuturvalla, KUN MUUT RAATAVAT NISKA LIMASSA TÖITÄ!!!! EU-direktiivejä tulee kokoajan lisää ja kohta kaikki on kiellettyä. SUOMESSA ASIAT MENEE NIIN PÄIN VITTUA ETTÄ PILLU RYTISEE!!!
kansalainen kirjoitti...
Haistkaa paska koko valtio valta ette osaa muuta kuin verottaa......!
hermanni kirjoitti...
AYE!
lehmä kirjoitti...
Luuletteko tosiaan että tallainen laki muka koskaan hyväksyttäisiin? Tyhmää sakkia...
UncaDolands kirjoitti...
Yep, I am not fat, I have a glandular problem. Ei vittu kun repesin :D. Olet hyvä trolli, nostan hattua sulle, made my day XD
dfs kirjoitti...
ja tämäkin EHDOTUS oli sitä paitsi ruotsissa
55354 kirjoitti...
Tämä idiootti tosissaa tohonki uskoo.. juntti
55354 kirjoitti...
Tämä idiootti tosissaa tohonki uskoo.. juntti
ooo kirjoitti...
Ei jaksa ees lukee ku oon niin pitkä.
pippeli suuhun
ksdf kirjoitti...
aika katkeraa tekstiä, läskiperse
jepjep kirjoitti...
Eniten siinä ehdotuksessa mietityttää, että mitähän se sitten maksaisi kun vähintään kerran vuodessa (mielellään useammin) mitattaisiin virallisesti kaikkien paino. Veikkaan että ihan helvetisti. Paska idea ja sillä selvä.
Rank69#RE kirjoitti...
UncaDolands, kilpirauhasen vajaatoiminnalla läskistynyt on kyllä läski; se ei vaan ole itseaiheutettua. Vissi ero. Opi se.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa