/ 8000 merkkiä käytetty
4925 - 21.12.2010 (arvosana: 24)

Vituttaa meidän luokan lissut.
Ikinä en kuule mitään tunneilla, koska saan kuunnella vieressä istuvien ihQteinien kikatusta, joka kuulostaa suurin piirtein tältä aina

''Hiihihihihihi xD siis blaalblaahh *selittää jotai iha vitun kiinnostavaa tässä kohtaa* hhiihiihihiihiii siis oigeestiihhh xDDD''

Ei siinä mitään, jos puhuu tunneilla, mut onko pakko kuuluttaa se koko luokalle? Eikö ois parempi ihan vain kuiskata kavereille. Vituttaa kans se, et opettajatkaan ei saa niitä hiljasiks.

Ei mua kiinnosta opiskelu, vaa vittu haluun nukkuu tunneilla. Sekös vasta vituttaakin!

Sitten vituttaa sekin, et meidän luokka on vitun tylsä. Tytöt lissuja (paitsi itse ja omat kaverit, vaik neki on perseestä joskus) ja sitten pojat on jotai eimitään- nörttejä. Kaikki on tylsiä tekopyhiä paskiaisia, jotka ei juo tai polttele. Okei, ei se mulle kuulu, mut vitun tylsää porukkaa, enkä kuulu siihe. Sehän juuri vituttaakin, kun ei voi kuunnella juoruja omista luokkalaisistaan tai kattoa niitten facebookkia ja nauraa niitten kännisekoiluille.

Sit mua vituttaa yks muija. Vittu! Ja vielä kerran vittu! Eiku... En sanonu riittävän monta kertaa vittua, joten jatkan vitutuksen purkaamista.


Mua vituttaa, ku en jaksa oottaa seuraavaa demi-lehteä. Ei, vaan se saapuu vittu vasta kahen päivän päästä. Sekös tässä vituttaakin.

Sitten vituttaa, ettei radiosta kuulu mitää! Stana tää sekoilee jtn.

Sitte vituttaa, ku koneessakaa vittu ei toimi äänet! Joskus ne on tullu itestään takas ja välillä kadonnu. Nyt ei oo varmaa yli puoleen vuoteen tullu takas noi äänet. Ja sitten kun ei saa uutta konetta!


Ja mua vituttaa kaikki! KAIKKI ON PERSEESTÄ! Ja ihan kirjaimellisesti.

Sitte vituttaa mutsin miesystävä. Ihan vitun sairas äijä. Kuuluis mielisairaalaan.

Sit vituttaa äiskäkin. Vittu toi äijä on aiheuttanu sillekkin mielenterveysongelmia, joita sillä ei oo ollu ennen, eikä se koskaan ennen oo ollu noin stressaantunu. Idiootti, kun ei tajuu jättää sen mielenvikaista miestä.

Sit vituttaa mutsissa sekin, et se ei hyväksy mun kavereita. Mitä vittua?! En saa mennä yhdelle kaverille kylään, koska sen faijalla on rikostausta? Mitä vittua? Ei se tee mun kaverista ite rikollista, eikä sen faijakaa tee enää mitää.

Sit mua vituttaa kaikki.

Sit vituttaa, kun huomenna jaetaan todistukset. En vittu halua nähä sitä, koska siellä on vähintään 2 nelosta. Aivan. Nelosia, oi ku ihanaa<69696969699696969696969

SIIIIS OOOOOOOOOOOOOOOH!

sit mua vaa vituttaa kaikki

Mua vituttaa, ku mun deminikki poistettii. Sen takia vaa, et tein itsarikeskustelun sinne?! Mitä vittua?! Anteeks, jos vittu haluaa tappaa ittensä masennuslääkkeillä. Harmi, ettei enää ole mahdollista hankkia niitä lääkkeitä mistään, koska jäin kiinni niitten syömisestä!!! SEKÖS VASTA VITUTTAAKI!

Sitte vituttaa tää vanha kone. Vittu! Jotai neljä tai viis vuotta ollu tää romu. Pitäs hankkii uus.

Sitten ei vittu jaksa mitää jouluu oottaa. Haluun rahaa vittu, mut kumminki petyn jouluna.

Mua vituttaa tylsät kaverit. Kukaan mun kavereista ei pahemmin uskalla sekoilla mitään. Korkeintaan kännäävät, polttavat ja nuuskaavat. Vittu mä haluun sekoilla ja nolata itteni ja saada huoran maineen ja vaikka vittu ennenku täytän 18. Ainiin, tapan itteni ennen sitä.



Kiitos, kun vaivauduit lukemaan vitutuksen purkaukseni, nauran tälle vuoden päästä.


- imekää mu munaa, eiku ei oo

Kommentit

hääh kirjoitti...
Siis häh?
make1997 kirjoitti...
ammu itsesi teini!
vitun urpo kirjoitti...
Hyvin oot kaveris siinä tapauksessa valinnut.
teini kirjoitti...
jos et sekoile, nii ainaki muista tappaa ittes sen edestä.
saakana kirjoitti...
sun mielestä ihmiset on tylsiä jos ei juo tai polta? vittu säälin sua
einaali kirjoitti...
SUCCESSFUL TROLL IS SUCCESSFUL! ja jos ei ole trolli niin maailma räjähtää.
Isän Kädestä kirjoitti...
ensinnäki aloitat siitä että et enään lue demi-lehteä.. saatanan idiootti. Sekoile vaa ja kunnolla kunhan kannat vastuun aikaansaannoksistas.
PANOMIES kirjoitti...
MORO ANNAKS PILLUU??
JonniKala kirjoitti...
xD

Tarinan kirjottajalla menee hyvin. Onnee. 10 vuoden pääst sä teet jotai paskaduunii jossai mäkkärissä ja sä inhoot elämääs viel enemmän...!!!! xD
Hoh kirjoitti...
Nauran kyyneliä. Vitut ne äänet sieltä koneesta tule, kun kaijuttimista tai näytöstä. Vitun tyhmä lissu Suomen toivo. Neekerin ruokaa oot luultavasti ellet sitten oo trolli.
JoskusMasentanu kirjoitti...
No jes sullekin...
Kun mulla meni huonosti himassa niin päätin vaan, että: "viimeistään 18 vuotiaana ulos mutsin taloudesta tai sit kuolema." eli suoraan leffasta ginger snaps. Ja tässä olen yhä. Muutin ulos mutsin taloudesta noin 3 vuotta sitten. Asiat rullaa nyt paremmin. Kyllä se siitä.
Pöllö kirjoitti...
Succesfull Troll is successfull. Harvinaisen hyvä trolli 12 kommenttia :) Ole hyvä ja ammu itsesi :)
joo kirjoitti...
ai mikä vituttaa ?
tiku kirjoitti...
hahah kuolin :D trolli.
vittu mitennolo kirjoitti...
ompas tällä tyypillä ollu pien ketutus päällä... :) ketään ei kiinnosta sun vitutukset eikä kukaan auta sua joten sama se on tapatko ittes ku ei susta näköjään sitte kukaan välitä ett byebye vittu ei tuu ikävä...

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa