/ 8000 merkkiä käytetty
4887 - 9.12.2010 (arvosana: -69)

tsii!

ihan älytöntä. oon ollu erääseen mieheen hullaantunu jo kohta vuoden, tosin välissä tunteet kylmeni ku en nähny tätä tyyppiä varmaan puoleen vuoteen enkä juuri saanu vastakaikua, tai ainakaa en tulkinnu sitä sellaseksi. olen aina ollu hyvä puhumaan ja sosiaalinen tyyppi, ei oo vaikeeta ollu ennen mennä miehille juttelemaan mutta huh huh jäädyn niin totaalisesti kun tää alkaa puhumaan mulle, eikä puhettakaan että voisin saada sanaa suustani jos menisin ite puhumaan sille. Mitä vittua?

Tää tapahtuu nyt ensimmäistä kertaa mulle etten pysty ees väkisin jotain small talkia heittämään, mä vaan jäädyn niin pystyyn. Aivot ei toimi ja päässä jyskyttää vaan että mitä vittua tapahtuu, miksei mun suusta tuu ulos sanoja?

Pelottavaa, sillä haluaisin tutustua tähän mieheen, mutta miten se onnistuu kun kuulostan hänen seurassaan ihan aivovammaiselta apinalta. Tai miltä vaan, joka saa aikaiseksi vain katkonaisia erillisiä sanoja ja tyhjää tuijotusta.

Luulin jo, että tää ongelma olis menny ohi sen jälkeen ku tunteet välissä viileni, mutta tänään tää tuli sanomaan mulle jotain ihan tavanomaista ja mä sain suustani vaan pari sanaa jotka luultavasti pysty tulkitsemaan jonkin sortin vittuiluksi vaikka ei kyllä ollut yhtään tarkoitus. Perkele.
- ganaali

Kommentit

SOLUTION kirjoitti...
Näytä sille pillua, jos se tulee sun luo, se tykkää susta ja jos ei tule niin se ei tykkää susta.
hihihihih kirjoitti...
No joo, heität ihan läpällä jotain tyyliin "Läheks panee?" ja kato jäätyykö tyyppi ite.
einoinvaannäin kirjoitti...
älä katsos kasaa kaikkia paineita itseesi. tämä kyseinen mies, jota haluat lähestyä, tarkkailee luultavasti yhtä lailla omaa käyttäytymistään vuorovaikutuksessa sinun kanssa. yritä ajatella asiaa hänen näkökulmastaan. ja päinvastoin, mieti, mitä itse ajattelisit, jos kyseinen mies lähestyisi sinua, eikä saisikaan asiaansa sanotuksi. ei se sinua niin hetkauttaisi. eihän ? JOTEN; lähesty häntä rohkeasti. vaikka menisi pieleen, se ei olisi hänelle iso asia. kaikki on mahdollista jos vain uskaltaa/kehtaa. ja jos ei onnistu, ei siitä kukaan tule sinua syyttämään/nöyryyttämään.
M kirjoitti...
Näytä tissit
tämmöstä tänään kirjoitti...
Voi vittua mua vituttaa sun laises ämmät saatana. Vittuako sitä pitää esittää nirppa nokkaa, jos yrittää mennä puhumaan. Piä tunkkis saatana.
Mr. S kirjoitti...
joo piä tunkkis saatana!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa