/ 8000 merkkiä käytetty
4844 - 25.11.2010 (arvosana: -77)

Ei saatana,kaveri joka on minua useamman vuotta nuorempi saa pelkkiä kymppejä ja kerran kun tämän vanhemmat lähtivat viikoksi johonkin ulkomaille ja suostuin vanhempieni kanssa majoittamaan ystäväni huoneeseeni,tällä olikin kokeet,no minä sitten autoin tätä ja kerroin mitä yleensä kannattaa lukea lainasin omia muistiinpanojani siltä vuodelta,tämä sai 9½ ja nyt kun tämän vanhemmat palasivat nämä heittivät kaverini pihalle koska numero oli niin huono ja minun vanhempani vaativat minulta nyt kymppejä koska minua nuorempi sai kympin.

Tämäkin paskan jauhantakilpailu päättyi siihen että nyt minä ja kaverini asustellaan vuokralla erään mummelin yläkerrassa (Mummeli oli tuttuni ja sen vuoksi tämä suostui majoittamaan meidät.) Vuokrat maksetaan Siwan kassalla tienatuilla rahoilla ja pikkuhommilla.

Tällä tekniikalla ollaan menty pian puoli vuotta,sossu on kysellyt kaveriani takaisin perheensä luokse mutta perhettä ei kai kiinnosta vittuakaan kun eivät ole soittaneetkaan, oma perheeni tietää missä oleilen ja nyt ne vaan ryyppää siellä rotankolossaan,ainut syy miksi saan pitää kaveriani täällä on se että minä olen täyttänyt 16 ja voin siis vahtia nuorempaani.

Mutta kyllä tässä on aika lailla rassaavai asioita,maksan kaverini koulut ja muut jutut koska tämän vanhempia ei enään kiinnosta paskan vertaa mutta onneksi vanhempani maksavat omani,olen iloinen että tämä mummeli on avulias ja jeesaa.

Suunnitelimme kaverini kanssa että vuoden parin päästä hankkiudutaan Helsinkiin opiskelemaan ja tämä olisi kämppiksenäni ja minä jotenkin sen räknäisin,improvisoimalla kait...
Helvetti mikä soppa,luulin että tälläistä voi sattua vain jonkin sortin huonossa kirjassa,eipä näköjään...
- Sossut ja perheet = perseestä.

Kommentit

.. kirjoitti...
Näyttää lähinnä aika taiteelliselta paskanjauhannalta :D
asdasd kirjoitti...
troll?
ei numeroilla ole väliä, kasin keskiarvolla pärjää hyvin jos menee jonnekkin opiskelemaan, lukee vaan pääsykokeisiin.
jäk kirjoitti...
vittu tommosia vanhempia, mä sain joskus seiskoi ja kutosii ja ihan hyvin on elämä sujunu
läpinäkyvää kirjoitti...
Taitaa olla toi kolmetoistakesänen poika sun poikaystäväs, PEDOFIILI SADISTI HOMO!! Asuttekin yhdessä, teiltä kahelta puuttuu enää i-kirjain: avIoliitto!! (ainiin eihän homoja vihkitäkään, kiitos siitä kirkolle!)
Perseestä kirjoitti...
läpinäkyvää:Siis,kumpikaan meistä ei ole poika!
wololoman kirjoitti...
Helsingissä on kalliit vuokrat.. ei kannata sinne :>
Kommentti kirjoitti...
No jo on mulkvistiperheet teillä.
vitutttttaaaa kirjoitti...
tota se on sit 20ikävuoteen asti niinku täälläpäin. ah kuinka vanhemmat voi pilata niin kaiken. välillä ku kysyy jotai kahtakymppiä ku ei oo rahaa ruokaan ja ne sanoo ettei oo rahaa, sit mutsi ostamas jotai kolmioo ja pistämäs vuokral. sillee kiitti iha vitusti, jos sul ei oo rahaa lapseen tai kiinnostusta olisko vittu kannattanu miettiä sitä sillon iha vitun alussa et mitä tästä voi pahimmillaan tulla niin siihen varaudutaan. saatanan pässit aikuiset. ei se syy ole meissä nykynuorisossa ku se on siinä vitun edellisessä sukupolvessa eli meiän vanhemmissa vittu ne on huonoja ja pistää kaiken vituiks.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa