/ 8000 merkkiä käytetty
4749 - 8.11.2010 (arvosana: -9)

On kyllä niin perkeleen hienoa olla minä. Mä olen aina se, joka kuuntelee ja lohduttaa kun muilla menee huonosti. Mä käyn murisemassa niille jotka tekee väärin mun kavereita kohtaan.

Ja vittu sen kerran, kun MINÄ tarviisin lohduttavaa olkapäätä ja korvia jotka jaksaa kuunnella mun huoliani, nii vittuillaan päin naamaa että ootpa lapsellinen ja päästä irti siitä.

Mitä vittua kysyn vaan?! Millä vitun erioikeudella mä jouduin vuodet kuuntelemaan kaikkee paskaa, lohduttamaan ja kehumaan ja kertomaan että kyllä se oikeesti siitä.

Ja kun mulla on kerrankin oikeasti iso asia harteilla, pelottaa, itkettää ja huolestuttaa niin etten saa vittu unta, nii sillon mulle auotaan päätä, haukutaan pataluhaks ja kehotetaan hankkimaan elämä.

Mä odotin teiltä niin vitun paljon enemmän.

Ei tarvii odotella joulukorttia saatana..
- overdose

Kommentit

Mrsk sk kht pln kirjoitti...
Minä minä minä... Ajattele nyt muitakin kuin itseäsi?
asdaa kirjoitti...
Sulla vittu mitään oikeasti niin isoa asiaa ole niin oikein vaan että auotaan päätä.
Kavereitahyi kirjoitti...
Hehheh. Jos sun ketään läheistä ei oo kuollu et sä mitään lohduttavaa olkapäätä tarvi. Naura vähän ja masturboi.
ASosjahfhlb kirjoitti...
Jepjep kolme ylempää kommentoijaa ei taida tajuta paskaakaa mistää. Mulla on ollu ihan sama tilanne about vuosi sitte. Päädyin sit sellaseen ratkasuun etten ees oo sen jälkee yrittäny kertoo mistää omista huolistani kenellekää ja oon muuttunu selvästi kylmemmäks kaikkia kohtaan. Aika nopeesti ihmiset lopettaa sulle avautumisen jos teet näi.
kirjoitti...
^ Totta, myös omalla kohdallani.. Ei ehkä paras ratkaisu mitä maailmasta löytyy, mutta omaan mieleen ei muutakaan juolahtanut. Toimii.
stnprkl kirjoitti...
Noi kolme ekaa o jotain pikku kakaroita. Eli nyrkillä tapettavia luusereita. Se mitä teet ni potkit elämästä vittuun ihmiset jotka ei ymmärrä sua. Suht järkeviin ihmissuhteisiin kuuluu molemminpuolinen välittäminen. Etsi kunnes löydät ne. Elä jää tuleen makaamaan. Strength and honour.
Minä kirjoitti...
Yhdyn henkisesti heihin, jotka tulivat 'nyrkillä tapettavien' jälkeen. Monoa pakaraan vaan niille, jotka ei välitä kuunnella. Vaihtoehtoisesti voit tietenkin tehdä lakimiesratkaisun ja huutaa helvetisti, notta eivät voi olla kuulematta.
Jaksamisia.
Tiedän tunteen kirjoitti...
Liian tutun kuulosta tekstiä :S Ite pitää olla se kuuntelija ja et todellakaan saa kertoa sitte omia huolia :D Joko "kamuja"ei vaa kiinosta tai sitten ne keskeyttää mut ku yritän puhua.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa