/ 8000 merkkiä käytetty
4635 - 23.10.2010 (arvosana: -109)

Vituttaa ehkä eniten kun on kaverilla oikein YÖKYLÄSSÄ, mut se ongelma tässä on että kaveri ei ole paikalla. Mikä helvetin yökylä tää tällänen sitten on saatana?! Toinen lähti katsomaan Paranormal Activity 2 toisten kavereiden kanssa kun mä en siihen ihan kerennyt kun lento Turkista oli vähän myöhässä! Oli muuten paskinta ruokaa ikinä siellä lentokoneessa. Mahto kyllä johtua siitä, että istuin pikkusisarusten kanssa samalla penkkirivilliä niin, että muakin luultiin alle 10v lapseksi ja ne turkkilaiset pällit anto mulle lasten ruokatarjottimen. Ranskiksia ja nakkeja ja vielä oikein suklaapatukkakin päälle!

Toiseks, ne vois opetella kunnon englantia. Helvetti kun ei niistä tiedä, että mitä kieltä ne puhuu kun ne rupee mumisee. Mä en tosiaan oo mikää rasisti, mut nyt on kyllä pakko sanoo että ne paikalliset työntekijät siellä hotellissa, missä mä majotuin, oli ihan mahdottomia. Koko viikon sai kattella ja kuunnella yhden turkkilaisen, itseäni 5 vuotta vanhemman miehen stalkkaamista ja jokapäiväistä treffeille pyytämistä. Ja sitten, vikana iltana, siellä hotellin iltashow:ssa ilmotettiin että, kappas vaan, tästä kyseisestä miehestä oli tullut pienen tyttövauvan isä kolme päivää sitten! Niin, että congratulations vaan! Eipä kehannut sen jälkeen enää tulla juttelemaan, ja hyvä näin. Sitä mä vaan kelasin, että mitäköhän sen muija, eli sen LAPSEN ÄITI ajattelis, jos tietäis mitä sen mies tuolla töissä oikein tekee? Jokanen, varsinki skandinaviasta oleva nainen, näyttää kiinnostavan näitä herroja. Vaikka todellisuudessa niillä melkein kaikilla on perhe.

Huhhuh kunnon setit taas, no mähän rupeen nyt katsomaan tällä kaverin koneella SIMPSONEITA ja odottelen kunnes kyseinen neiti tahtoo ilmestyä paikalle. Adiós!
- stalker

Kommentit

arpaornaalmi kirjoitti...
Vituttaa kun itsellä ei ole ketään kaveria jonka kanssa katsoa Paranormal Activity 2 elokuvateatterissa. Yksin en kehtaa sinne mennä.
plä' kirjoitti...
Sama juttu noiden miesten kans on espanjas, etenki jos on vaalee tukka =D Sai joka paikas nii hyvää palveluu et hohhoh
yxtyyppi kirjoitti...
minulla ei ole ystäviä joiden luona käydä yökylässä :,(
lol kirjoitti...
Kuinka hyvin ne osaa erottaa skandinaavit ja suomalaiset toisistaan, jos kerran varsinkin skandinaviasta peräisin olevat kiinnostaa.
infoisku kirjoitti...
Suomi ei kuulu skandinaviaan
Reality Calls kirjoitti...
Pistä kaverin koneen selaushistoriaan natsihomonahkafetissiscatpornoa. Ja meatspinni pyörimään. Ja hauku kaveris pystyy, ei tollanen kaveri oo kaveri, se on paskasta koostuva ihminen. Parempia löytyy.
Goddamnit kirjoitti...
tykkäsit vaa ku pyys sua treffeille, ja et vissiin kovin vanha ole jos ihmiset luulee sua alle kymmenen vuotiaaksi. Siitä voi jo jotain päätellä kun mies pyytää treffeille alle kymmenen vuotiaalta näyttävää penikkaa..

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa