/ 8000 merkkiä käytetty
4532 - 2.10.2010 (arvosana: -57)

MITÄH?! Joo o, suomella ei ole varaa maksaa niitä eläkkeitä kun kohta on ryysis kelassa lähivuosina? Siis miten niin ei ole varaa maksaa eläkettä?

Kun ihminen maksaa osan palkastaan eläkettä säästöön valtion tilille niin mihinkös vittuun ne on kadonnut? Ihminen maksaa koko työelämänsä veroa joka tunnetusti menee paskahousuille (eduskunta + työttömät) mutta se eläke joka maksetaan niin ONKO SEKIN JO TUHLATTU?! Siinä kassassa pitäisi olla miljardeja? Ei niitä kuuluisi kulua mihinkään muuhun kuin ELÄKKEEN MAKSAMISEEN!

Elämä ei ole reilua, maksat koko pienen elämäsi veroja ja eläkettä plus sun muita ihme maksuja ja sitten kun olisi eläkkeen aika niin kerrotaan että sun eläkkees tuhlattiin paskahousuihin???

Kun ihminen siirtyy eläkkeelle niin hän saa juuri ja juuri sen verran että pärjää ja kun hän kuolee niin se loppu eläke menee valtiolle, sitä ei saa kukaan perinnössä? Joten siellä kassalla pitäisi olla MILJARDEJA?!??!?!?! MITÄ VITTUA?!

Helvetti kun kusee tämä eduskunta, heidän palkat ovat tähtitieteellisiä ja eläkekin heillä on jostain marsin suunnasta. Herätkää ihmiset tekin tähän ihme touhuun jo.

Pahoittelen kirjoitusvirjeitä ja yhdys sana virheitä (nehän eivät olleet tekstin pääasia :P että näin)
- koira

Kommentit

ES_m4ur1_97 kirjoitti...
Jossain Ranskassa, Saksassa, USA:ssa yms. oltaisiin jo poltettu eduskuntatalot hyvän aikaa sitten jos siellä tälläistä tapahtuisi. Suomessa ihimiset vain raivoavat netissä, Suomi24:n maailman menoa- palstalla, kukaan ei uskalla/viitsi nousta vastarintaan. MÄÄ MÄÄ, olemme lampaita!
dw kirjoitti...
Somaleilla kuitenkin jostain syystä tuntuu riittävän sitä diskorahaa.
pilsde kirjoitti...
Ranskassa ja ruotsissa asiat on kyllä vielä pahemmin perseestä kun Suomessa eikä siellä vielä mitään polteta.
kissa kirjoitti...
kepu ja kokkareet käänsi kassan
Siili kirjoitti...
Eläkemaksuista maksetaan nykyisten eläkkeensaajien eläkkeet. Järjestelmä toimii niin pitkään kun uutta työvoimaa on yhtä paljon tai enemmän kuin eläkeläisiä mutta kun suuret ikäluokat rysähtää eläkeputkeen ja yhä useammat nuoret aikuiset jää työttömiksi, rahaa tarvittaisiin enemmän kuin mitä sitä säästetään. Ja rahan arvo vielä alenee jatkuvasti joten niillä nyt säästetyillä rahoilla on joskus 50 vuoden kuluttua paljon vähemmän arvoa. Ja kun tupakointikin pyritään kitkemään niin ihmiset käyvät elämään pitempään ja kuluttavat vielä enemmän niitä eläkerahoja.
ohjeah kirjoitti...
kiitos siili. sanoit sen, mitä ite aioin sanoo.

all in all, pitäs saada nuoret töihin, että olis sit sitä eläkettä maksaa. mutta duunia ei saa ilman työkokemusta, ja monet pystyy vielä koulunsakin luumuttaan niin, että sieltä rimaahipoen päästään.

tyypit, meillä on kohta kädet paskassa ihan totaalisesti. jipii.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa