/ 8000 merkkiä käytetty
4491 - 25.9.2010 (arvosana: -38)

Vituttaa, elämä on paskaa ja liian yksinkertaista mutta en uskalla mennä edes ulos olemaan sosiaalinen tarvittaessa, kaikki aikani kuluu tietokoneen äärellä WoWia pelatessa vaikka olen ihan kyllästynyt siihen. Ainoa mikä pitää minut pelissä on kaukosuhde yhteen tyyppiin ( Asuu UKssa )+ "ajan viettäminen" sen ihmisen kanssa sitten sen pelin kautta ja tason 60/70 raidit.

Itkettää vain ajatuskin työhön menemisestä ja uusien ihmisten tapaamisesta, olen ollut masentunut noin 7 vuotta vaikka ihan lääkitystäkin on ollut tuon ajan. Olen monta kertaa ihan ajatellutkin itsemurhaa/kävellyt ympäri pimeätä taloa keittiöveitsen terävä kärki pistettynä vatsan suuntaan & viillelyt itseäni.

Toivoisin vain että voisin joskus elää ihan vitun normaalia elämää ilman mitään vituttavaa paskaa kuten stressiä edes yhden päivän ajan ilman että tekee mieli hyppiä seinille ja kiljua kurkku käheäksi.

Eikä se edes riitä sitten että on masennus ja noin, mutta että pitää olla myös yliherkkä. Lievästikin sanotut sanat minua kohtaan satuttaa ja ajattelen sitten niitä parikin päivää/viikkoa itku kurkussa.

Tunnen olevani vain taakka perheelleni, etenkin vanhemmille.
En jaksa tätä elämää. Inhimillisyys on yliarvostettua paskaa ja se että ihmisten pitää seurata muiden tekemisiä etenkin vaatetuksen ja kaiken kanssa.

Anteeksi.
- jen

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Masennuslääkkeet ei auta mitään, täyttä pasketta ne napit.

Itteä tosin ahdistaa muut ihmiset, mielummin olisin yksin kokoajan mutta aina pitää olla joku muu ihminen hengittämässä vieressä... menisivät kaikki pois mun läheltä.

Työtä taas odotan innolla, sielä on jopa jotain muutaki tekemistä ku istua vaan koneella päivät pitkät.
j kirjoitti...
Älä pyydä anteeksi olemassa oloasi, vaan sitä ettet arvosta itseäsi.
One kirjoitti...
Niimpä. Ei anteeksipyyntelyä ja enemmän itsensä arvostamista! Ja pyri vähentämään koneella oloa ja käy vaikka kävelyllä/lenkillä. Auttaa OIKEESTI. Kokeile.
juuuu kirjoitti...
siellä taas joku vitun wannabe pekka-eric inisee ja kerjää sääliä...
rose kirjoitti...
Tuo tilanne on tuttua,mutta älä tee itsellesi mitään,eräs ystäväni tappoi itsensää masennuksen vuoksi,se on kauhea taakka lähimmäisille ja muillekkin.
Joskus itsekkin olin masentunut.
Asiaa auttaa etsiä itselleen joku joka ei tiedä sinusta mitään tai kehittää omassa päässään mukava maailma jossa on täydellinen ja hyväksytty.Itse käytän molempia tekniikoita,ainut tapa jolla pysyn edes kohtalaisen tervejärkisenä,sinä voit vielä tervehtyä täysin,minä en.
Minulla kesti masennusta 18 vuotta ja sinä aikana elämä olisi pitänyt rakentaa tukevalle pohjalle,en onnistunut,sinua ei myöskään ole syrjitty koko nuoruuttasi voit vielä onnistua kokoamaan elämäsi.
rose kirjoitti...
Kokeile myös pakkososiaalista harrastusta,itse katsoin jonkun nuorten ompelukerhon kun olin 12 se auttoi vuoden verran nuoruudessa,ilman sitä aikaa nykyäänkään ei pärjäisi,katso itsellesi vaikka jonkinlainen retkeilyseura tai ala kiertämään festareita.
Radamses kirjoitti...
Vittu, tyypillinen suomalainen "masennus", toisin sanoen tylsyys, ja siitä johtuva alakulo. Minäpä esitän sinulle ratkaisun, ihan ilmatteeksi josta ei tarvi maksaa: NOSTA PERSEES KONEELTA JA TEE JOTAIN MUUTA niin varmasti alkaa elämä maistuun. Ja tosta että oot herkkä tyyppi, niin haistatat paskat kaikille kusipäille jotka vittuilee.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa