/ 8000 merkkiä käytetty
4420 - 13.9.2010 (arvosana: -44)

Selkäranka. Se on sana jolla voi tarkoittaa montaa eri asiaa. Nyt tarkoitan sitä mitä kaikki uskoakseni ajattelivat heti ensinmäiseksi.

Liisa(nimi muutettu)... Ei sulla ole selkärankaa, ei ole. On siis fyysisesti mutta, ei sillä toisella puolella, ei vaan ole.

En voinut luottaa sinuun viimeisinä aikoina, noin vuoteen niistä viimeisistä ajoista. En usko sanaakaan mitä sanoit. Ei se vaan katsos matsaa yhteen. Jos tulit uskoon niin miksi helvetissä aloit rikkoa niitä pyhiä vitun sääntöjäsi joita noudatit kun et ollut uskossa? Mitä vittua?... Sitä vittua että se oli paska puhetta, eikös niin ollutkin?

Miksi muuten aloit deittailla monia eri henkilöjä ja muuta paskaa? Aika heikko ja nopeasti keksitty selitys. Aika paskaa hei.

No arvaas mitä. Sinä elät nyt paskaa elämää ja minulla... Minulla itse asiassa menee nyt ihan helvetin hyvin, kerronpa (toivon että luet tämän täällä)

Ostin oman asunnon, se on aika luksus. Ostin sen sieltä mistä sinä aina sanoit että tahtoisit asua siellä, se vaan sattui olemaan myynnissä. On ihan ketun siisti asunto, on saunaa ja jne jne.. Sain suuren korotuksen töissä, eli palkka ja työajat muuttuivat. Elämä hymyilee kun ei ole sinua. Elämä ei enää masenna, sinä sait sen masennuksen meinaan aikaan.

HAH! Naurattaa kun tiedän missä paskassa sinä elät ja parasta... Sinä olet sen ansainnut, paha saa palkkansa ja huoraa saa lyödä :D sitähän se sinun nyt jo exäsi teki, juu tiedän että olet jo sitäkin vaihtanut. Tai sitten ne ovat sinut vaihtaneet, olethan sinä ihan vitun rasittava ja ärsyttävä pikku lapsi vielä.

Noh nyt tapailen yhtä mukavaa naista joka on kaikessa parempi kuin sinä. Hän sentään osaa laittaa ruokaa ja nyt minun ei tarvitse olla se ketä tekee kaikki ja se kenen pitää keksiä kaikki tekeminen (mikä ei sinulta ikinä onnistunut) Tai jos ehdotan jotain niin hän innostuu siitä sentään eikä niin kuin sinä... "emmää jaksa"

Sama juttu oli sinun seksielämässäsi "emmä jaksa" mutta muuta jaksat, katos kun tiedän että jotain pettämiseen liittyvää olet tehnyt. Todennäköisesti jo kauan olet tehnyt. Sama se nyt, se on myöhäistä enää kertoa ja pyytää anteeksi.

Selkäranka... Sitä sinulla ei ole, eikä koskaan ole ollutkaan. Sinä et virheitä tee ja minun syy on kaikki mahdollinen (tai oli)

Hauskaa loppuelämää, tiedän että sinulla se tulee olemaan paskaa. Se jotenkin lohduttaa minua?
- RS<3?olikin valetta sinulta

Kommentit

uve? kirjoitti...
se on oikein tollaselle huoralle, ei saatana oikeesti... mikä vittu teitä naisia vaivaa? miehilläkin on tunteet, tiedättekös? miksi te naiset ette sano asioita suoraan vaan piilottelette kaikkea? mä en tajua. jos suhde ei enää kiinnosta, sanokaa siitä älkääkä pitäkö mitään kulissia helvetti soikoon. miksi pitää pettää? tiedän, on sellasia miehiäkin, mutta mistä kaikki sukupuolesta riippumatta oikein kaivaa näitä vitun renttuja ja huoria? oikeesti nyt järki käteen saatana. pitää olla sen verran arvostusta toista kohtaan että sanoo asiat suoraan eikä peittele ja valehtele. säälittävää.

hienoa että olet päässyt yli tuosta jakorasiasta. katse kohti uusia tuulia ja kyllä se siitä.
kokenut kirjoitti...
aina suhde ei voi tomia. ei se silti oikeuta haukkumaan toisia ihmisiä, vaikka suhteessa olisikin ollut pettävä osapuoli. koita kasvaa. aika korjaa haavat.
Plärä kirjoitti...
:) Opettele kirjottaan...
" minun ei tarvitse olla se _ketä_ (KUKA)tekee _kaikki_ (KAIKEN).. Mutta muuten aivan järkeenkäypää! Siitä se ura urkenee, askel kerrallaan kohti muita kieliopillisia haasteita!
perkele kirjoitti...
kieli poliiisit vissiin rakastavat tätä sivutstoa kun joku vitun pilkkua tulee aina tänne viilaamaan? Ihminen tunne purkauksia kirjoittaa niin ei voi olettaa että kaikki menee kohdalleen. Antakaa nyt pikku virheiden olla. Kuka ja ketä on ainakin mulle ihan sama kumpaa käyttää. (ja vittu siinä lukee mulle ei tarkoita että olisi oikein kirjoitettu, perkele)
pemmi kirjoitti...
kokenut, juu kyllä ne petturit saa olla ilman selkärankaa ja niille ei ikinä saa sanoa kun he tekevät väärin, kyllä. näin... juuri näin.
Plärä kirjoitti...
kielipoliisina on aivan mahtava olla. ^^ puran turhautuneisuuttani vain. HIHIno ei vaan siis kyllä joo. MUTTA SE EI TODELLAKAAN OLE AIVAN SAMA KÄYTÄTKÖ SANAA KUKA, KETÄ. Keskenään aivan eri merkityksensä...pura itseäsi paremmin!
minu kirjoitti...
perkeleelle: kielipoliisi YHTEEN, ennen kun-sanaa pilkku, tunnepurkaus YHTEEN, ennen niin-sanaa pilkku, ennen että-sanaa pilkku. Viimeisessä lauseessa sulut tulevat lauseen sisälle, sitten vasta piste.

Kyllä, olen pilkunnussija.
Plärä kirjoitti...
Plärä kiittää ja kumartaa
nii kirjoitti...
aika jännä.. kirjoittajalla ei ole faktoja. "katsos kun tiedän, että jotain pettämiseen liittyvää olet tehnyt" ...päättelitkö ihan siitä, ettei toista aina paneta? :)

mä en tajua, miks aina, jos "rakkaus loppuu" aatellaan heti, että kuvioissa on joku kolmas, neljäs tai 500. osapuoli?

monestikaan ei ole. joskus se vaan --- loppuu.
KOIRAPERKELE kirjoitti...
No jos sana muoto nyt oli liian hankala niin tässä selvennys. Tiedän että olet pettänyt minua ja tiedän sitä olleen kesästä saakka (eli 2008)

Nykypäivänä minulla menee hyvin, aivan vitun hyvin ja olen todella tyytyväinen, ei edes vituta mennyt asia. Tietty en anteeksi antaisi tai katsoisi päinkään mutta siis olen päässyt irti koko hommasta, tämä nyt sattui esiin tulemaan kun satunnaisia selailin.

Senkin pilkunnussijat :P

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa