/ 8000 merkkiä käytetty
4411 - 11.9.2010 (arvosana: -84)

Taas sitä mennään. Kaikki alkoi jo näyttämään hyvältä. Liian hyvältä. Koulu, kämppä, suhdesotkut ohi... Mutta ehei. Menneisyys tuli taas potkimaan takaraivoon.

Ei edes vituta enää. Ei jaksa vituttaa. Kaikki on jo moneen kertaan itketty.. Itsepä elämäni sotkin aikoinaan, nyt maksan siitä. Todennäköisesti koko loppuikäni.

Ehkä voitankin lotossa. Lottoamatta. Ehkä Johnny Depp soittaa huomenna ja pyytää kanssaan naimisiin. Ehkä seuraavan kerran aivastettuani olen vartaloltani täydellinen. Ehkä en oikeasti olekaan näin naiivi, luottavainen, hyväksikäytetty... Ehkä tämä kaikki onkin vain pahaa unta.

Jos välittäisin vähemmän vanhemmistani ja sisaruksistani, olisin jo.. tehnyt yhteiskunnalle palveluksen. Monien elämän helpommaksi. Todennäköisesti en omaani. Vaikka kuinka luulen, että kuoleman jälkeen ei ole enää mitään... senkin onnistuisin ryssimään jotenkin. Helvetti? Reinkarnoin johonkin Intian slummiin? Tai sitten evotan koko yrityksen ja neliraajahalvaannun. Siinä sitten oltais, vankina oman pään sisässä... Hah. Paljonpa sekin olisi vaihtelua.

Mut joo. Veisi viulun lepäilemään vähäksi aikaa. Ja nukkuis itsekin. Huomennahan on taas uusi päivä! ......
- ihQemopallero

Kommentit

kärsijä kirjoitti...
Yhtäkauan nuo asiat kiusaavat, ku itse uskot niiden kiusaavan. Itse olin kierrehelvetissä yli 20 vuotta ja joskus vieläki tuntuu, että alkaa asiat vajoamaan takaisin, jos ei tappele vastaan.

Ei niin itsekäs teko, kuin itselleen vahingon tekeminen toisia helpota. Siskoni lähti tästä maailmasta, ku luuli tekevänsä palveluksen. Osittain siitä syystä tuo 20 vuoden helvetti lähtiki rullaamaan. Sitä ennen minullaki oli ehjä perhe, nyt asun yksin..

Mutta varmaan olet sitä mieltä, etten minä tiedä mitään, olen vain nettikirjoittelija.
Crimnor Valora kirjoitti...
Mikähän helvetti siinä on kun joka tyttö kuolaa Deppiä? Onhan se komea ja karismaattinen mies, mutta että about jokaisen naisen mielestä?

Joo, myönnän että olen kateellinen, ei siitä tarvii sitten vikistä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa