/ 8000 merkkiä käytetty
4251 - 13.8.2010 (arvosana: -94)

Miksei naisia voi vaan saada sormia napsauttamalla?
Miksi olen tuhlannut elämäni internettiin 13v lähtien eli jo 6v?
Ja en osaa mitään sosialisoitumista, vituttaa kun en ole hyvä varmaan missään, koulut meni päin vittua, työpaikkakin lähtee alta varmaan syyskuussa, ja suurin vitutus on asua kotona. Haluaisin vaan mukavan tyttöystävän ja yhteisen kämpän. On se saatanan vaan niin vaikeata! Ja epäsosiaalisuuteni johtuu siis netistä ja vitun kusipäistä jotka kiusasivat mua läpi ylä-asteen, vittu itsetunto nolla. Hienoa! Ja onhan mulla jopa yksi kaveri, mutta sekin on semmonen juntti mitä ei ikinä kiinnosta tehdä mitään.
- HUOH-91.

Kommentit

<anal3 kirjoitti...
Luultavasti saisit sen tyttöystävänkin helpommalla,jos sulla ois ihan oma kämppä...No olikko se nyt jumalauta pakko istua koneella 6 vuotta?Oisit voinu käyttää sen ajan vittuilemalla niille kiusaajille,ja vaikka saada naisia,kun ajattelee että itse olen 15 ja saanut pillua,niin kyllä sulla asiat on aika huonosti,sori vaan.
koira kirjoitti...
ala pelaamaan bäfää niin saat nettituttavuuksia :D haah
27 kirjoitti...
<anal3... mä en usko, että oot ees nähny pimppiä. :P yleensä siitä ei tartte huudella.

huoh-91, toivoisin, että saisit itsetuntosi kuntoon. ymmärrän miks oot ollu netissä 6v, siellä voi lähtee v-ttuun, jos porukka kiusaa. ei sillä ole väliä, osaatko mitään -luultavasti osaat paljonkin- ei ne muutkaan osaa. :)

alota vaikka joku uus harrastus, esim liikunta. meet sinne, missä neitosetkin, niin haaviin tarttuu varmasti yks. :)
22vee kirjoitti...
mikä helvetin tavoite se elämässä edes on että pillua pitää saada ja jos on yli 18 ja ei ole saanut niin... niin mitä sitten? tunnen yhden 45 vuotiaan neitsyen. ja ei hän valita siitä. itsellä neitsyys meni joskus 15-16 vuotiaana ja en tunne itseäni mitenkään nyt "kokeneeksi" taikka että jotain olisi saavutettu. onhan se ihan kivaa mutta älkää tehkö siitä koko elämää.
--- kirjoitti...
Joo samaa mieltä 22veen kanssa. Vituttaa yli kaiken nuo pillujutut.
<anal3 kirjoitti...
No voin nyt sanoa että varmasti olen nähnyt "pimppiä" . ja joo se nyt vaan oli pakko sanoa,onhan se hieno juttu :),mutta ei toki maailman tärkein asia.alkoi kyllä ihmetyttämään tuo 27 kommentti,toivottavasti 27 ei ole ikäsi...sitäpaitsi jos nyt yhtään auttaa,niin itselläni oli myös itsetunnon kanssa vaikeuksia,kunnes löysin ihanaisen tyttöystäväiseni.samalla aloin saada uusia ystäviä!
lol kirjoitti...
anal3: Joo varmasti oletkin nähnyt, kyllähän sitä netissä piisaa.
? kirjoitti...
mitä ihmettelemistä tuossa "27" kommentissa oli? musta sen pointti oli, että ei tartte huudella tommosia "turhia" tälläsessä asiayhteydessä. miten aattelit, että kirjoittajaa hyödyttää kuulla että oot saattanu nähdä jonkun pimpsan joskus?

ei se pillu oikeesti autuaaks tee.




metalgirl kirjoitti...
kumpa niitä miehiä tulis sormia napsauttamalla... mulla ala- sekä yläaste tuhos itsetunnon täysin. Nyt on eräs tyyppi joka vois ehkä olla kinnostava, mut mistä ihmeestä voisin sille ruveta puhumaan
18vee kirjoitti...
metalgirl, huoh91; kyllä se kumppani vielä löytyy, kun menee vaan ja koittaa tehdä tuttavuutta. ja olen samaa mieltä noista vitun pilluhouhottajista, mitä vitun väliä sillä on montaako on nussinut?? seksi on kuitenkin vain seksiä, eikä aina todellakaan kohota itsetuntoa. tärkeämpää on löytää joku kumppani, joka oikeasti välittää ja haluaa jakaa tuntemuksia. se kohottaa itsetuntoa, ja sitä kautta voi saada vaikka muita ystäviä. seksikin tuntuu paremmalta jos sen voi tehdä oikeasti rakkaan ihmisen kanssa, sanokaa minun sanoneen! pää pystyyn ja juttusille!!
18vee kirjoitti...
ja kuunnelkaa hyvät ihmiset heviä sitä suhdetta odotellessa, ja jokin liikunnallinen harrastus kannattaa olla. en tarkoita mitään ''pitää harrastaa koripalloa, se on hottia ja sieltä saa naisia/miehiä'', vaan vaikka vaan lenkkeilyä luonnossa. kerran päivässä. hankkikaa koira ja ulkoiluttakaa sitä, voi vaikka löytyä koiraa ulkoiluttava kumppanikin ;) ...tai joku muu harrastus, missä itse viihtyy. minä ulkoilen, kuuntelen metallia ja piirtelen. kumppanikin löytyi ja samoista asioista pitää. kärsivällisyyttä...
jarkko-97 kirjoitti...
heh vittu mikä n00bi, ite sain just viime viikolla kun täytin 13
18vee kirjoitti...
jarkko-97, noniin, oletko nyt tyytyväinen ittees? on se hauskaa paneskella muijia ja olla niin koolia poikaa että... meneppäs peilin eteen ja sano kymmenen kertaa olen ääliö. sitten hakkaa päätä patteriin oikein kunnolla! anna mennä vaan, nii että räkä lentää ja kusi päässäsi valuu alemmas.

taas yksi vitun vatipää joka luulee saavuttaneensa jotain hienoa ja tulee tänne sillä kerskumaan. minusta tuo on vain säälittävää.

en tajua edelleenkään mikä saatanan pakkomielle siitä pillun/munan saamisesta on tehty... tokihan ihminen seksiä haluaa mutta minä kun luulin että rakkaus on ihmiselle tärkeämpää. ja seksi ei ole sama. mutta osa on näemmä vielä apinoiden tasolla. surullista.
18vee kirjoitti...
kyllä se rakkaus vielä löytyy. todennäköisempää se teille metalgirl ja huoh91 on kuin näille kyrpä sojossa baarista muijia kaatavilla ja jalat levällään pesää antavilla säälittävyyksille.

ei seksi ilman rakkautta ole mitään autuaaksi tekevää.

kumppani ja oma kämppä... kyllä se vielä toteutuu. muistakaa vain että jos haluaa kumppanin joka ei petä ja nussi kaikkea mikä liikkuu, tai ole alkoholisti, niin kannattaa hakea muualtakin kuin vain baareista. toki sieltäkin löytyy, mutta juova nainen saa juovan miehen. ei pidä edetä liian nopeasti. jos panee ekoilla treffeillä niin antaa vaikutelman ettei muu kuin seksi kiinnosta, niin turha sitten valittaa jos ei toistakaan muu kiinnosta.
2xram kirjoitti...
Mää en enää ikänä mene tekemään tuttavuutta kenenkään naisen kanssa. ei siitä saatana kuitenkaan tule mitään

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa