/ 8000 merkkiä käytetty
4226 - 8.8.2010 (arvosana: -85)

Vittu saatana kun koko heinäkuun yrittänyt löytää sopivaa latausta kivääriin eikä mikään tunnu toimivan... hylsyt loppuivat tänään kun viimeinenkin 500 kpl erä tuli jälleenlataus-kelvottomaksi ja luotejakaan ei enää ole kuin ehkä kourallinen ja ruutitonkassa pohja paistaa.

Vittu miksi ei voi olla niin hyvä munkki kuin kaverilla joka latas yhden erän ja halppis wal-mart paska mikävittulie Steven's .308 käy niillä alle kulmaminuuttiin 100m? Saatana että meinaa vituttaa! Haluan uuden kiväärin, mut milläpä sellastakaan ostaa kun rahat on mennyt jo...

Pitäisikö ottaa velkaa? Vai kehtaankohan jumalauta ottaa tuon vanhan sotilaskiväärin peurajahtiin Kanadaan, kun kerta tuo 10000 markalla ostettu Sakon perkele on niin vitun kranttu panoksille!? Hahah Mahtais kanatalaiset olla ihmeissään kun suomipoika tuo jahtiin 70 vuotiaan sotaratsun.

Hyvin kyllä kyykytetään tässä maassa meitä vastuullisia metsästäjiä jotka pitävät omilla varoilla mm. vierasperäisten pienpetojen kannat kurissa. Korotetaan hintoja ja maksuja ja kiristetään byrokratian rattaita parin vammaisen kouluampujan takia joilla ei ollut mitään tekemistä metsästyksen kanssa.

Minulta vietiin pienoispistooli pois, koska voin jossain vaiheessa olla yhteiskunnalle vaarallinen ja stadin herrojen mielestä sinne ahtaaseen, pimeään luolaan voi ihan yhtä hyvin mennä ryömimään pitkän kiväärin kanssa. Perkele meillä loppu luolatoiminta siihen. Vaarallinen ja täysin mahdoton ajatus mahtua sinne koloon pitkän aseen kanssa. Ja vain koska joku saatanan dressman mies / kukkahattutäti on niin päätellyt.

Ei vittu oikeesti, minä hajoan sirpaleiksi...
- Kypsynyt

Kommentit

sadnessboi kirjoitti...
vitun pekka-eric, ilmoitin kytille tästä vitutuksesta!
Matti-Esko 45v kirjoitti...
Tämähän oli just asiallinen avautuminen tällä sivulla, hieman vaihtelua noihin ainaisiin lapsien ja nörttien no-life vitutuksiin! :)
Mechanix kirjoitti...
Ettäs kehtaat! Heti kun ottaa aseen käteen niin sinusta tulee murhaaja joka ampuu kaiken mikä tulee vastaan! Suurin laillinen kaliiperi pitäisi olla 22 koska sillä voi ampua ihmistä päähän tämän kuolematta! Saatanan hullut semi-automaatti-konekivääri-tarkka-ampujankiväärienne kanssa! Pistoolin kahvat pitäsi kieltää koska ne mahdollistavat super-tarkan lonkalta ampumisen!
Mechanix kirjoitti...
Nuo olivat erään aseitten vastustajan argumentteja. Näin jenkeissä.
jes kirjoitti...
asiaa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa