/ 8000 merkkiä käytetty
4204 - 4.8.2010 (arvosana: -80)

Tunnen itteni nii yksinäiseks. Kavereita on, mutta se ihana miespuolinen ystävä, jota rakastaa ja joka välittäs musta. Ku olis joku jota halia ja jolle vois osottaa rakkautta. En ole sellasta vielä kokenu. Haluisin jo lopettaa tän ainasen valittamisen siitä ku muut löytää ihanan miehen, ja minä en! Ei oo mitää sellasta ihanaa syytä miks herätä aamulla ikionnellisena. Muuten asiat on suhteellisen hyvin, mut surettaa ku se oon aina minä joka jää yksin. Kohta oon 18, et kyllähän tässä vielä ehtii, mut en oo vielä ikinä saanu kokee sitä ni alkaa jo tuntua et olisko kohta mun vuoro. Piristäs elämää tässä vaiheessa kummasti.
Joku nettituttavuuskin kävis, että olis joku pieni kipinä tässä elämässä ja jännitys siitä että kehkeytyykö siitä jotain vakavampaa. Missä netissä olis sellanen paikka mistä vois löytää esim. sähköpostiseuraa yksinäiselle tytölle?
- nonna

Kommentit

tyttö kirjoitti...
kyllä se vielä löytyy. itekki oon 18, enkä oo koskaan ees kunnolla seurustellu. älä vaan ota liikaa paineita siitä. nauti vaan elämästä ja vapaudesta kun sitä vielä on. :)
Yhdyssanavirhe kirjoitti...
Aivan! Elä ota turhia paineita. : )
sdaasdasdasd kirjoitti...
En haluaisi heittää tähän sitä vanhaa kliseetä, että "kyl säkin sen jonkun vielä löydät", mutta heitänpä kumminkin. Se pamahtaa eteesi silloin kun sitä vähiten odotat.
koira kirjoitti...
postaa mulle?
asfsd kirjoitti...
noh, HANKI se nettituttavuus sitten. Pidän epätodennäköisenä että joku johdatuksen voimalla lisäisi sinut yllättäin esim meseen :)
freja kirjoitti...
ihan täysin sama kun mun olotila kun olin vielä 18.tuntu että on täysi mahdottomuus löytää joku,varsinkin kun asun pienellä paikkakunnalla.mut sit se vaan tuli vastaan yks uusi vuosi ja täysin puun takaa.toista vuosipäivää odotellessa :)älä menetä toivoa.kyllä se sieltä maailmasta löytyy :)
-nonna kirjoitti...
kyllä sitä välillää jaksaa ja pystyy ajattelee et kyllä vielä joskus mut ähh.. perseestä. Helpottaa kyllä kuulla et en tosiaan oo ainoo tässä tilanteessa. kun vois kurkata vähän tulevaisuuteen et kuinka kauan tässä pitää odotella 8)
pelle kirjoitti...
Jep netistä kannattaa hakea niitä 50v ukkoja.
trolld kirjoitti...
Netistä ei löydy pelkästään 50v ukkoja. Itse löysin unelmien kumppanin netistä. Aikaa on kerennyt mennä 5v ja erittäi hyvin tultu toimeen. Jos tuntuu että ei sitä "oikeaa" löydy ja meinaa alkaa masentaa, niin sitä voi myös koittaa etsia, ja tehdä se aloite. Oli se sitten netistä löytyvä. Tsemppiä sulle oikein paljon! =)
nau kirjoitti...
suomi24.fi
nonna kirjoitti...
ei se nyt iha viimene oljenkorsi ole mut muutakaan en tylsyyttäni keksi, ja oon kuullu et tosi monet on löytäny ihan ihmisiäkin sieltä :) kiitos paljon :>
kävin suomi24.fi:ssä enkä enää löytäny sitä hommaa missä löytyy ihmisten profiileja yms. mistähän sieltä löytys? en oo mikää nero surffailee siellä sivuilla 8)
Alwunn kirjoitti...
Itekkin löysin kumppanin netistä. Tai no, se löysi minut. Sivulta jolla en ollut käynyt yli vuoteen, jonka olin autuaasti unohtanut, mutta sielläpä vaan oli messenger-osoitteeni kaikkien saatavilla. Näin yllättäen kehkeytyi monivuotinen romanssi, joka jatkuu yhä. Elämä on kaunista ja ihanaa. Neuvoni sinulle: Älä etsi. Ole avoin uusien tuttavuuksien kanssa. Ylläty.
rakastunut kirjoitti...
yhdyn ylläolevaan. älä turhaan käytä kaikkea voimaasi etsimiseen, vaan ota vastaan kaikki uudet tuttavuudet. älä odota saavasi seurustelukumppania, niin et myöskään pety jos et saa. kun opit tuntemaan itseäsi kiinnostavia ihmisiä paremmin, tiedät kyllä milloin on sopiva hetki tehdä aloitetta jos olet oikeasti kiinnostunut, ja jos oikeasti luulet toisenkin mahdollisesti olevan kiinnostunut susta. itse löysin oman rakkaani juurikin 18v:nä... sen ensimmäisen, ainoan ja viimeisen. en ole irto/kevytsuhteiden kannattaja, vaan odotin aina sitä täydellistä. ehkä kävi tuuri, kun löysin sen täydellisen ''jo'' 18 vuotiaana. kärsivällisyyttä...

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa