/ 8000 merkkiä käytetty
4087 - 16.7.2010 (arvosana: -44)

Erästä vitutusta lukiessani alkoi vituttamaan suunnattomasti.
Joku vitun rastapää pilvinisti joka ei kestä mennä armeijaan. Eihän se ole edes mies joka ei armeijaa ole käynyt!
Nykyään jäädään vaan pelaan pleikkaria kotio eikä edes viitsitä sinne armeijaan mennä 6kk miehistymään! Vituttaa kaikki saatanan totaalihomot joissa ei ole yhtään miestä! Heistä juuri tuleekin sossuspurguja todenäköisimmin. Sivaritkin ovat melkeinn yhtä laiskoja ja huonokuntoisia!
- Tuleva alokas vm.93.

Kommentit

niih kirjoitti...
No se on sun ongelmas. :D
koera kirjoitti...
Puhut 100% asiaa!!!!!! Pojasta ei tule miestä, ennen, kuin armeija on käyty!!!
--- kirjoitti...
No joo kyllä voin ite sanoo armeijan käyneenä, että ei kyllä miehistyny yhtään siellä. Kuntokin vaan huononi. En nyt sano että turhaan meni se aika, kun tuli kuitenki BECE-kortti ja muuta mielenkiintosta tavaraliikenteeseen kuuluvaa. Mutta yleisesti ottaen intti on perseestä ja ihmiset siellä on perseestä. Jutut pyörii pillussa ja kaljassa 24/7. En ihmettele että suomalaiset on näin munatonta kansaa jos intissä kerran miehiä tehdään...
koira kirjoitti...
Armeijasta tulee niin paljon noloja pellejä, jotka on muka isämmaanpuollustajia. Paskat ovat, olet samallainen uhoaja kuin monet muutki.
korpraali kirjoitti...
onha se armeija hyvä käyä (että osaa ampua ryssiä KUN ne tulee) mutta ei sielä mieheksi tuu... :D liian lepsua hommaa jo nyt ja kokoajan helpottuu.
Kosmos kirjoitti...
Iteki lihosin 5 kiloo intissä, eikä sieltä juuri mitään fiksua käteen jäänyt. Se on kuitenkin hyvä käydä kunnialla läpi, sillä riippumatta omasta mielipiteestä pakollista asepalvelusta kohtaan, työnantajilla on aina omat mietteensä ko. urakasta ;)

Turha sitten valittaa, jos ei saa töitä siks, että ei ole inttiä käytynä, se ei kuitenkaan niin kauan kestä, etteikö sitä voisi käydä.
sad kirjoitti...
^ Se intin käyminen vaikuttaa yhtä paljon työn saantiin kuin kivi kengässä tänä päivänä. Sitä paitsi, jos käy totaalin, siitä ei tule mitään merkintöjä mihinkään kenenkään nähtäville, paitsi saa nimensä johonkin SuPon listalle, ei mitään sen kummempaa!
Julle kirjoitti...
...Ja tietenkin saat heti homon ituhipin maineen loppuelämäksesi jos livistät armeijasta ja jäät kotio polttamaan pilveä ja irccaamaan. Se on heti paremman ihmisen merkki kun on käynyt armeijan.
--- kirjoitti...
^ Tuon ylemmän kommentin takia nimenomaan ajattelen, että vaatii aika paljon kanttia ruveta joko totaalikieltäytyjäksi tai edes mennä sivariin. Että kyllä se vaatii enemmän miestä kun inttiin meno, se on varma.
simo hovari kirjoitti...
Intti on vain "isojen poikien" lastentarha ja käytöskoulu. Turhaa paskaa, paitsi sinun kaltaisillesi junteille.
Homo Homo kirjoitti...
Sivari on oikeasti ihan jees, hauskaa siellä oli eikä keskustelunaiheet pyörineet pillussa/viikonloppuryyppäämisessä
vittu kirjoitti...
Ei minua kyllä juuri mikään muu kiinnostakkaan kuin pillu ja kalja. ehkä tästä syystä viihdyin intissä, vaikka siellä näistä kahdesta em. asiasta sai vain haaveilla.
Kosmos kirjoitti...
Saattaahan siel intissä saada joltain kiimaiselta ja rumalta nartulta pillua kahden viikon metässä, jossa ei ole käyty kertaakaan suihkussa. NAUTTIKAA!
... kirjoitti...
Kyllä armeija pitää käydä, mut en menis kyl pleikkaa syyttämään. ;P
... kirjoitti...
Kyllä armeija pitää käydä, mut en menis kyl pleikkaa syyttämään. ;P
Immu kirjoitti...
Se on kyllä ihan tutkittu juttu että intti harvoin kuntoa pysyvästi kohottaa, intissä tulee vain huonoja tapoja listäsättyä: Herkkujen syönti, kaljoittelu. Intissä ei varsinaisesti ole mielestäni mitään muuta hyödyllistä kuin se että voi suorittaa eri ajokorttiluokkia lähes ilmaiseksi. Esim johtajuuskoulutuksista mitä intissä voi suorittaa ei ole työnhaun kannalta mitään merkitystä.
totaali kirjoitti...
Kyllä se totaalikieltäytyjä mies on. Intissä pääset lomille ja teet mitä vaan, vähän nuolet "ylempiarvoisten" persettä siellä. Vankilassa ei kenenkään perseitä nuolla eikä se ole henkisesti kovinkaan helppoa hengailla murhaajien kanssa siellä.
Intti tekee miehistä vain ihan vitun tyhmiä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa