/ 8000 merkkiä käytetty
3984 - 20.6.2010 (arvosana: -65)

Ketuttaa IKÄVÄ! Tää on sanoin kuvaamattoman kauheaa ja ihmettelen, miten kestän tätä. Teen kaikkea, koko ajan. Mun täytyy koko ajan keksiä jotain tekemistä, ihan mitä vain, kunhan en ajattele ikävääni ja sitä kuinka kaukana olen poikaystävästäni. Muuten en ole enää iloinen enkä pysty ajattelemaan muuta. Pidätän silloin kyyneliä.
Välimatkamme on pitkä ja kummallakin on myös omia juttuja. Emme saa töistä noin vain vapaata ja kun kouluni taas elokuussa alkaa, matkustan vielä kauemmas. Haluan nähdä hänet heti, nyt. Mutta onko se mahdollista? Ei tietenkään.
- Blaah

Kommentit

javvist kirjoitti...
Odota että kasvat 12v.
kokemusta on kirjoitti...
kyllä se helpottaa.
Blaah kirjoitti...
Mitä auttaa odottaa 12v?
Blaargh kirjoitti...
Uskoisin, että javvist kettuilu "odota että olet 12v." tai vastaavaa...

Mutta! Kyllä se siitä, ikävä painaa täälläkin päin kun oma tyttöystävä lähti lätäkön toiselle puolelle Amerikkaan kuukaudeksi. Tiedän, ei aivan sama asia, mutta välimatka ja erossa oleminen ainakin vahvistaa suhdetta jos ne kestää. :] Toisekseen, seuraava tapaaminen on aina vain ihanampaa.
javisst kirjoitti...
Huonojen trollien kokoontumisajot täällä...
tRoll kirjoitti...
otetaanko viivat ?
kylläsesiitä kirjoitti...
mikä vittu teitä vaivaa kun kaikkea pitää epäillä trolliksi? saatanan röllit ottakaa peukku pois perseestä ja tunkekaa sinne vaikka telamiinoja. idiootit...

blaargh on oikeassa, suhdetta vahvistaa tosi paljon jos kestää välimatkan. itse "jätin" tyttöystäväni kun olosuhteiden pakosta oli pakko lähteä vaihtoon, kolmeksi kuukaudeksi... arvatkaa vain onko ikävä? arvatkaa vain pelottaako suhteen tulevaisuus?? arvatkaa vain meneekö tämä elämän päähänpotkima jätkä kiskoille makaamaan jos suhde kariutuu??? totta helvetissä.

itse kärsin masennuskesta ja opiskelu meni vituiksi, siks oli pakko vaihtaa maisemaa. jos tästä vaikka joskus valmistuis niin pääsis oman kullan kainaloo
Anonyymi kirjoitti...
Vituttaa, kun patologinen valehtelija ja pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta ei jätä leikkipuiston lapsia rauhaan ollenkaan ja pelaa pelimiehen roolia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa