/ 8000 merkkiä käytetty
3891 - 4.6.2010 (arvosana: -131)

Mun poikaystävä ei osaa juoda kohtuudella alkoholia vaan vetää aina ihan järkyttävät perseet. Ja poikkeuksetta JOKA KERTA siitä tulee tosi agressiivinen ihan kaikkia kohtaan, on ihan hirveen noloo kulkee sen kanssa vaikka baarista kotiin kun pitää huudella jokaiselle vastaantulijalle kuinka perseestä ne on ja haluuks ne tapella. Oon ollu putkassa pari kertaa sen takia, koska meen yleensä tappeluissa väliin eli ilmeisesti poliiseiden mielestä "osallistun niihin" vaikka yritän lähinnä pitää poikaystäväni irti muista. Siitä vasta riemu repeääkin kun vastaan tulee samanlainen agressiivinen känniääliö, sitten paiskotaan toisia pitkin autoteitä. Poikaystävälläni on myös pahoinpitelysyytteitä, ja korvauksia on maksettu rahoilla joita yritetään tässä säästää yhteistä kämppää varten :)))
Muhun se ei ole koskaan käynyt käsiksi mutta voin sanoo että tapellaan kyllä aina kun se on kännissä koska yhtäkkiä kaikki mitä sanon on ihan vastenmielistä, ja jos sitten oon hiljaa niin "MIKÄ VITTU SULLA ON ?!". Mä en uskalla nykyään juoda kun mennään baariin, koska en usko että pystyisin kännissä kattomaan sen perään niin hyvin. Baareissa käymisestä on mennyt kaikki ilo.
Miksei me erota ? No, selvinpäin se on maailman ihanin ja rakastavin ihminen. Ja sitä ihmistä mä rakastan äärettömiin. En pysty edes ajatteleen muita. Kun se on kännissä, mä vihaan sitä silmittömästi.
Eniten ärsyttää se puolusteleva asenne, kun huomautan asiasta. Se sanoo ettei mun tarvi vahtia sitä. Ei mun tarvikkaan, mutta en ihan oikeesti halua että sille käy huonosti. On meinannu käydä jo pari kertaa. Mä en halua että kukaan taittaa hiuskarvaakaan siitä mulle niin rakkaasta pehkosta.
Joskus toivoisin että olisin rakastunu mieheen joka ei juo. Mä haaveilen siitä että joskus toi lopettais juomisen. Selvinpäin se puhuu lapsista, mä en halua lapsia ikinä sellasen ihmisen kanssa. En halua että mun lapset joutuu näkeen iskäänsä tollasena.
Ei sillä mitään alkoholiongelmaa oo, se juo vaan ehkä kerran viikossa. Mutta se yks kerta on jo ihan järkyttävän stressaava.
- kisssssa

Kommentit

=) kirjoitti...
sun täytyy jutella sen kanssa ja sanoa tosta lapsijutusta ja siitä että et haluu että sille käy mitään jne
LOIRS kirjoitti...
Jätä se alkoholisti
Koira kirjoitti...
Kysy siltä: "Mä vai alkoholi?"
kissa kirjoitti...
Jos hän ei pysty olemaan ilman alkoholia niin hän on alkoholisti.
Pöllö kirjoitti...
Suomalainen rakkaustarina.
Ananaskirsikka kirjoitti...
Kerran viikossa perseet ON aika paljon.
koira kirjoitti...
yksi vinkki: jätä se
kisssssa kirjoitti...
Kyllä mä oon eroo harkinnu, joka kerta kun se on kännissä. Mutta mä en halua muita, oon rakastunu. Tykkään ajatella ettei kukaan ihminen oo täydellinen, tää on vaan mun poikaystävän pahe. Kuitenkin aina kun kuulen kehuja muilta miehiltä, tai kun joku toinen pyytää mua treffeille niin mietin kyllä että oliskohan niiden kanssa erilaista, luultavasti olisi.
Pulu kirjoitti...
Ite en kattelis päivääkään jotain väkivaltaista känniääliötä, ihan vitun sama kuinka ihqihqihq se on selvänä. Jo se, että se ei piittaa paskaakaan siitä mistä sulta tuntuu kertoo ettei se arvosta sua. Ja joo, viikottaiset perseet on jo ongelmakäyttöä. Ennemmin tai myöhemmin se alkaa kyllä paiskoa suakin - niin ne useimmiten tekee. Se alkaa siitä yhestä litsarista ja sitten kun ukko huomaa että muija ei vieläkään ota ja lähde niin jatko onkin sitten sitä Mattia ja Merviä. Aikuinen ihminen on tietysti vapaa tekemään parisuhteissaan juuri niin paskoja ratkaisuja kuin huvittaa, mutta järkevä vaihtoehto tossa jo mainittiinkin: Sinä tai viina, piste
Ketti kirjoitti...
Just. No onnea vaan valitsemallasi tiellä. Älkää pliis ainakaan lisääntykö.
ElämääNähnyt. kirjoitti...
Miten muijat voi olla noin tyhmiä? Ei voi jättää sitä kun se on niin rakastunut? vittu mikä ääliö ämmä, toivottavasti sen poika vetää sitä nassuun kunnolla joku päivä niin johan heräisi tähän maailmaan!
Basse kirjoitti...
"Tykkään ajatella ettei kukaan ihminen oo täydellinen, tää on vaan mun poikaystävän pahe."

Voi kuule mussu, "pahe" olisi se, että sun poikaystävä tupakoi. Tai että se vetää vähän liikaa roskaruokaa. Väkivaltainen juoppous ei ole mikään harmiton pikku pahe. Jätkällä on selvästi henkisesti sairas eikä sen pitäisi missään nimessä vetää viinaa ollenkaan.
Blöäh kirjoitti...
Ymmärrän sen ettet voi päästää hänestä irti. En itsekkään voisi jos kuvittelisin, että oma poikaystäväni joisi itsensä alituiseen riidanhalu kuntoon. Mutta todellakin tee päätös miehekkeesi päätettäväksi: Sinä tai alkoholi. Kuullostaa vaikealta, mutta uskon että arvostat kysymystä ainakin myöhemmin. Tsemppiä elämääsi!
jjoo kirjoitti...
Juuri näin minunkin äitini ajatteli isästäni, "kukaan ei ole täydellinen", ja niinpä mulla on nyt paatunut alkoholisti-isä, joka ei tosta muutu mihinkään :) Ikinä. On tapauksia jotka voi viedä hoitoon ja ne toipuu, mut toi ei lukeudu siihen kastiin. Se on vaan karu totuus. Lapsena kärsin valtavasti isäni ongelmasta, vaikkei hän juuri mulle ja siskolle fyysistä tuskaa aiheuttanut. Ja vaikka ette aikoisia saada lapsia, SINÄ kärsit. Vaikka mies olisi kuinka kiva selvinpäin. On kai sanomattakin selvää, miten käy, jos vielä lapsia aiotte hankkia. Puhu miehelles, mutta älä jää roikkumaan - voit rakastua johonkuhun, joka ei vedä perseitä joka viikko.
kisssssa kirjoitti...
"vittu mikä ääliö ämmä, toivottavasti sen poika vetää sitä nassuun kunnolla joku päivä niin johan heräisi tähän maailmaan!"

mä en tiedä mitä yrität saavuttaa tällä kommentilla, ja miks edes vastaan siihen koska selvästi olet vain provosoiva teini. Mutta jos on paha päivä niin turhaan sä täällä mun mieltä yrität pahoittaa tai omaasi purkaa, tee oma viestisi; tuolla yläoikealla on linkki "avaudu", mene sinne ja kirjoita sydämesi kyllyydestä. Äläkä jatkossa ota toisten ongelmia henkilökohtaisesti, oon ihan rehellisesti liikuttunu miten kovasti tää mun viesti herätti tunteita sussa mutta rauhotu.
aa kirjoitti...
laita poikaystäväs aa-kerhoon jos ei muua auta. tiedän kyllä millasta on elää alkoholisiperheessä, parempi ois lopettaa ennen kun edes alkaa.
kertokaapa kirjoitti...
Mistä te naiset löydätte noita kusipäitä? Oikeasti, mitä VITTUA?
kisssssa kirjoitti...
Mun mielestä "löydätte" on vähän huono termi, koska mä en todellakaan oo ettiny tällästä. Kyllä mä aina oon haaveillu hyväntahtosesta ja sellasesta perhemiehestä, elämä nyt vaan ei aina heitä just sellasta eteen. Poikaystävä on vähentäny juomista tosi paljon mun takia, toivoisin että lopettais kokonaan. Ennen joi viikkojen putkia, mä olen tällä hetkellä ihan tyytyväinen et se juo vaan sen max kerran viikossa.
öö kirjoitti...
"Ei sillä mitään alkoholiongelmaa oo, se juo vaan ehkä kerran viikossa."
Jatka toki omaan silmääsi kusemista.
Hmph kirjoitti...
^Samaa sanoisin. Vittu ihan sama onko se yks kerta vai seitsemän kertaa viikossa jos meininki on tota. Mut joo, saahan sitä toki omiin muroihinsa kusta.
myy kirjoitti...
joo, sä kuset omaan murokippoos. alkoholi on ongelma, jos ei pysy tetris kasassa sen kanssa eikä osaa olla ilman. "ennen joi viikkojen putkia"...

oivoi

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa