/ 8000 merkkiä käytetty
3862 - 31.5.2010 (arvosana: -79)

Tänään vituttaa eräs jenkkilästä tullut vaihto-oppilas, ja hävettää etten tätä tekstiä kehtaa laukoa päin hänen naamaansa.

Itse olen lukiolla hommissa, ja olen tutustunut tähän kyseiseen kaveriin viime kuukausien aikana. Hyvä tyyppi muuten, mutta takertuu kuin takiainen. Tai siltä se ainakin tällaisesta perusjurosta suomalaisesta tuntuu. Vaihtiksella tuntuu olevan tosi vähän kavereita, ja olen 100% varma että se johtuu siitä takertumisesta, jota kukaan ei jaksa. Se kiertelee kaikki edes hieman tuntemansa typit joka päivä hokien "can I go to your place today", ja useimmilla on jo joitain perus tekosyitä valmiina ettei sitä tarttisi raahata kotiinsa mukaan.

Mun kämpille se on tullut pari kertaa pyytämättäkin, ja suoraa tietä jääkaapille se löytää lupaa kysymättä, ja sitten se viettää aikaansa mun koneella helvetti soikoon dataamassa. Ja sitten kun ei kehtaa loukata, en tiedä onko sääliä vai sitä ettei halua jättää sille jätkälle Suomesta ja suomalaista tosi paskaa kuvaa, mutta en vaan saa suustani "GET THE FUCK OUT OF MY SIGHT YOU FUCKING DOUCHEBAG!" vaikka yrittäisinkin joskus.

Juttu on hankala jo senkin takia että oikeastaan myös pidän tästä tyypistä. Meillä lentää läppä hyvin ja tykätään samanlaisesta musiikista yms. mutta itse kaipaan omaa tilaa huomattavasti enemmän. Rapakon takana "personal space" tarkoittaa vissiin jotain ihan muuta kuin täällä. Toivoisin silti jonkin verran (vitusti enemmän) itsenäisyyttä henkilöltä, jolla on kuitenkin ollut pokkaa lähteä äidin helmoista tuhansien kilometrien päähän vieraaseen maahan.

Sitten loppukevennys. Miksi vitussa tytöt tykkää niin saatanan tylsistä leffoista? Annoin neitosen valita leffan ja jouduin katsomaan Ylpeys ja ennakkoluulo- nimisen paskan, jonka juoni on tässä: Tanssiaiset, kikatusta, tanssiaiset, draamaa, tanssiaiset, kosinta, tanssiaiset, kikatusta, tanssiaiset, kosinta, tanssiaiset, draamaa, tanssiaiset, loppu. Plussaa tuli vain näteistä puvuista. Vitun Jane Austin. Onneksi minä valitsen ensi kerralla, sitten katotaan jotain missä on menoa ja mäiskettä.
- Crimnor Valora

Kommentit

Inigo Nocturni kirjoitti...
Jos tuolta rapakon takaa tulee elämyksiä oppimaan niin suosittelen perehdyttämään suomalaiseen "personal space" käsitteeseen. Ihan hyvä oppia muittenkin maitten tapoja kuin omansa ja säästää sitte mahdollisesti hermoja.

P.S. Kannattaa kavahtaa jokaista leffaa joka pohjautuu johonkin "klassikko"kirjaan. Hyvä esimerkki tuon lisäksi on Anna Karenina. Samanlaista kuraa.
aatami kirjoitti...
Kysy, jos se haluaisi panna.
kp kirjoitti...
Jane Austen
kielipoliisi kuittaa
Crimnor Valora kirjoitti...
Jees, nyt on personal spacet käyty läpi muutaman kaljan kera... Täytyy myöntää että tyypin sosiaaliset taidot ovat kasvaneet (suomalaistuneet) ihan tajuttoman lyhyessä ajassa.
hehe kirjoitti...
sellasta se on kato ameriikassa.
Ikinä olla kotona koko päivää ja nautita vapaa ajasta :)
ty kirjoitti...
en minä ainakaan tykkää kattoa tylsiä elokuvia. olen tyttö, at least i was when i checkd last time. ja joo kyllä oli varmaan kirjotusvirheitä. quentin tarantino ftw
Nellikka kirjoitti...
No hyvä kun on käsitteet opetettu viimein, onnea kaverisuhteeseen

Ja ty:lle vielä että aivan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa