/ 8000 merkkiä käytetty
3824 - 24.5.2010 (arvosana: -21)

Risoo mun ex-poikaystävä. Oikeesti, sillon ku oltii yhes, joo meillä oli huippua, paras TET ja parhaat kuukaudet ! Ja näi, mut mä rakastuin siihe ja mulla oli aina TOSI huono olo ku en ollu sen kans, ja ku söin, se ruoka tuli heti ulos. Siis sen jätkän takia, koska kiinnyin siihe liikaa. No äläs ny, mä oon töissä siin kaupas, jos oltii TET:is, en oo pystynykkää vilkasee keksihyllyjä, kunnolla olee takahuonees, ilman et tulee huono olla ja kauhee itku, ku on niin ikävä ! Käytii sentää yhtä aikaa ripariki, ja sielä mä vasta tajusin, et kui ihana se on ja riparin jälkeiset 2kk oli mun elämäni parasta aikaa ! Sit ku se jätti mut, mun ongelmat ei suinkaa loppunu ! Mulle alko tulla hengenahistusta aina ku näin sen, tai se kirjautu meseeen, faceen, tms.. tai näin koulussa.. En saanu happee yms.. En pysty päästä yli siitä ! Siit on jo muutama kuukausi, vaa iha sama, tuntuu silti pahalta menettää joku nui tärkee osa elämäst noin vaa ! Että kiitti !
- joomo

Kommentit

Blaargh kirjoitti...
Tiedän miltä tuo tuntuu (vaikkakaan noin paljon yhteistä ei silloin ehtinyt tapahtumaan). :( Itselläni kesti yli vuosi päästä yli hänestä, ja sekin lähinnä ratkesi kunnolla sillä kun hän aloitti uudelleen seurustelemaan. Siitä kyllä selviää, koitat vaan kestää!
hahahahah kirjoitti...
XDXDXD
Tsätsä kirjoitti...
Evoluutio, where are you?
j kirjoitti...
:''''''''''''''''''D älä huoli olet vielä nuori sinulla on elämä edessäsi
dsg kirjoitti...
Mitä vittua, sulla on joku vitun paniikkihäiriö. Ps. eti uusi
joomo kirjoitti...
no sama se vaikka olisin kui nuori, vaa kuiteski, toi jätkä merkkas mulle iha liia paljo ! se tietää sen et mul on sitä ikävä ja näi, sit se vaa on niinku niin ihana taas kokoaja ja näi.. kaikista pahinta nois mun kohtauksist oli sillo, ku oltii just erottu ja sit kattoin kaupassa, et EI SAATANA ! tuola on sen veli, sisko ja niitte kaveri, et vittu jos seki on, nii happi loppu kokonaa, en saanu happee ja näi. Sit tyypit katto, et mikä sulle tuli, yritin siinä selittää et, vitu urpot en saa happee ! apua. tuntu et kuolen siihe paikkaa.. että aika sucks tämäki homma.. emmää pysty uutta ettii, ko en oo tostkaa yli päässy. muute hyvä idea.. yrittäny jätkii katella, vaa aina nään sen jätkän niis.
kekkee kirjoitti...
sama
whY? kirjoitti...
okkeei tytsi tiedän tunteen ja sille kannattaa ja kuuluu nauraa ja antaa EXien olla. koska ne on todellaki niitä entisiä sit.

kun oot siellä kaupassa niin mikset piristä päivääs ja heittele vaikka kumeja mummojen kärryihin?
joomo kirjoitti...
Ei voi oikee. Ku porukat omistaa sen paikan, nii tuli kotona semmoset huuot, eikä ne tosiaankaa parantas asiaa yhtää.
wohwoh kirjoitti...
pysy kaukaa siit paikasta

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa