/ 8000 merkkiä käytetty
3805 - 23.5.2010 (arvosana: 7)

Vituttaaa, ku kaikki haukkuu mua "posliiniteepussiksi" koska mul ei kasva karvat. Alkaa kyrsimään se, että ei hyväksytä semmoisena kuin on. Mul on murrosikä vasta edessä ja enkä voi mitään et ei viel oo lihaksii eiä karvoja.

Eniten pannu alkaa kuumenemaan, ku muistellaan vanhoja. Aikoinaan en saanut yhdellä kädellä avattua pyörän tarakkaa ja saan kuulla siitä vieläkin. Toivottavasti ihmiset tajuu joskus, että muillakin on tunteet ja ihmiset ovat hyviä eriasioissa.
- Smapojee

Kommentit

ovela kirjoitti...
nimittelyä on kahdenlaista:

-nimittely EI pidä paikkaansa:
jos joku sanoo jotakin joksikin mitä tämä ei ole, niin kuka siitä nyt loukkaantuu? jos voitan jonkun vaikkapa shakissa ja häviäjä sanoo mua vitun tyhmäksi niin miksi mä loukkaantuisin kun se kerta ei ole totta?

-nimittely PITÄÄ paikkansa: jos joku sanoo jotakin läskiksi ja se on sitä, niin eihän sillä ole mitään syytä loukkaantua, koska se on totuus. sehän on sama kuin katsoisi itseään peilistä ja LOUKKAANTUISI siitä

posliiniteepussi:
-oman kuvauksesi mukaan se pitää paikkansa, ja sä loukkaannut omasta olemuksestasi? hahaa
Trollfeder kirjoitti...
Vaikka kuvaus sattais olla paikkansa pitävä, nimittää posliiniteepussiksi on loukkaavaa ja siitä saa ihan aikuisten oikeesti loukkaantua.

Way to troll.
HAHAHA kirjoitti...
POSLIINITEEPUSSI :D
Ei vittu repesin ihan täysillä :'D
asd kirjoitti...
munki luokalla on yks luuseri, sen nimi on elmo ja se ilmiantaa kaikkia kaikesta suunileen koko koulu haluis hakata sen ja se on sellane saataan rimpula ja sil on herneen kokoset kassit ja sil ei karvat kasva
Spämmiesto kirjoitti...
posliiniteepussi, roflmfao xDDDD
Maestro kirjoitti...
Kaikenlainen nimittely on turhanpäiväistä ja eikä siitä kukaan hyödy millään tavalla.

Tosin humoristinen nimittely kaveriporukassa on toinen asia, mutta tuntemattomille huutelu ja kuittailu on vain hyvä esimerkki siitä mihin asti tietynlaisten ihmisten kyky ajatella yltää. Tämä yleensä on n. lippalakin reunustan verran.

Niin, ja tokihan tätä pitää aina tietynlaisessa egoa kohottavassa porukassa aina lisätä, ettei vain vahingossa jäisi Jalmari Pekkaa pahemmaksi viisaissa lausahduksistaan, jotka yleensä on vain noin sana tai puolet siitä.

Ei mutta, toivotan kuitenkin hyvät kesänalut ja grillikauden aloitukset kaikille.
karvat kirjoitti...
Kun karvaa alkaa kasvamaan, lähes toivot ettei niitä kasvaisi. Sitten jos erehdyt ajamaan karvoja pois partahöylällä, unohda koko homma. Pari seuraavaa viikkoa on tuskallista kun terävä sänki pistelee perseessä ja kasseissa.
Trollfeder kirjoitti...
Saattaapi pistellä, mutta ihan vinkkinä: tytöt tykkää, ja viettää siellä huomattavasti enemmän aikaa kun ei tarvitse koko ajan syljeskellä karvoja suustaan ;)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa