/ 8000 merkkiä käytetty
3789 - 20.5.2010 (arvosana: -51)

Vituttaa ihmiset jotka suurin piirtein omistaa elämänsä tupakoinnin vastustamiseen ja valittaa ihan kun se olis maailmanloppu jos joku vetää röökiä.
Kyllä, tupakka aiheuttaa syöpää. Mutta mun mielestä jokaisella tulis olla oikeus elää elämäsä miten ite sen tahtoo elää. Elämä on muutenkin niin lyhyt, että mä en ainakaan kuluta mun kallista aikaa sen miettimiseen, että onko tää nyt mulle terveellistä ja plaa plaa.
Kaikki kuolee muutenkin joskus.
Ja mitä kukaan on sanomaan että kenenkään pitäis elää pitkään? Jos ollut mukava ja antoisa elämä niin sillä ei välttämättä oo edes merkitystä jos kuolee hiukkasen nuorempana kun muut.
Jokainen tekee omat päätöksensä, turha niistä on valittaa.
Jokaisella on jokin "paha tapa".
Ei tupakka ole ainoa epäterveellinen asia maailmassa!
- smoke

Kommentit

lol kirjoitti...
No niin no sulla on oikeus tupakoida ja mulla on oikeus olla hengittämättä tupakansavua. Olepa siis hyvä ja painu vittuun sen röökis kanssa jos satut samaan bussikatokseen.

Ei mitn henkilökohtaista, koskee ihan kaikkia tupakoitsijoita.
ovela kirjoitti...
niinpä..jos sanoo "kaikki saa itte päättää siitä että tupakoiko vai ei" niin on annettava myös muille se mahdollisuus.

tupakoikaa kotonanne
--- kirjoitti...
Joo samaa mieltä kahden ylemmän kanssa.

Tosin vituttaa yli kaiken ne teinit jotka aina jaksaa selittää, että "tupakointi on coolia" tai jotai paskaa.
tervakeuhko kirjoitti...
lollille tiedoksi että jos vähän suuremmassa kaupungissa asut niin ne liikennesaasteet vahingoittaa keuhkojasi sata kertaa enemmän kun sillointällöin bussikatoksessa tupakoiva vierusihminen. Ja lopuksi vielä sellainen hauska asia että todistetusti maailman vanhin ihminen tupakoi aktiivisesti 119 vuotiaaksi asti ^^
lol kirjoitti...
^ Aloitas vaikka esittämällä viitteet väitteesi tueksi...

Joka tapauksessa, vaikka vahingossa olisitkin oikeassa, tupakansavu on huomattavasti ärsyttävämpää. Kaupungissa asuen liikennesaasteisiin sentään tottuu.
hah kirjoitti...
tupakoi kuule ihan rauhassa, mut voisit mennä imuttelemaan sitä paperipötköä

a) muiden tupakoivien luo, joita ei haittaa

b) sen verran kauas muista, ettei tarvitse sitä paskan hajua nuuhkia. Ei ole niin vaikeaa. Se ei kato oikeesti haise mitenkään päin hyvältä. Eivät myöskään tupakoivat ihmiset.

KIITTI.
Crimnor Valora kirjoitti...
Haistakaa pitkä vittu kaikki jotka imevät sitä röökiä bussikatoksessa/kauppakeskusten ovien edessä/yleensäkään minkään julkisen pytingin tai kerrostalon oven edessä, se vitun savu kulkeutuu joka perkeleen ihmisen keuhkoihin ja nenään joka siinä on tai sattuu kulkemaan ohi.

Kompensoikaa sitä että mutsinne ei antanut tarpeeksi tissiä imettäväksi vauvana jossain muualla saatana... kerran yritettiin jopa lyödä kun näppäsin yhdeltä ukolta röökin pois huulesta lähijunassa, jätkä vissiin oikeasti luuli että sisällä junassa saa kiskoa röökiä. Vittu.
KOIRA kirjoitti...
Mitä vitun järkeä on polttaa? En nyt siis tarkoita sitä syöpää tai kuolemista, vaan tupakkayskä, keltaiset kynnet/hampaat, haju...
Jonne kirjoitti...
Vittu Jou,

Mäkin juon kotikaljaa vaikka aikuset aina varottaa alkoholin vaaroista.
rauhanpiippu kirjoitti...
tupakka on rantautunu eurooppaan muistaakseni jossain 1500-luvun? alussa. muutenkin kyseistä ainetta on käytetty eri tarkotuksiin jo ihan vitun kauan. muutaman purnaavan kukkahattutädin takia se asia, että tupakkaa poltetaan - tavalla tai toisella - ei tule mihinkään muuttumaan.

siinä asiassa, että jos on tarve polttaa voi ihan hyvin siirtyä vähän sivummalle, olen samoilla linjoilla. tapoja ei tosin kaikilla ole.
tupakkayskä on muuten tiettyyn vaiheeseen pahentuessaan lähestulkoon yhtä vittumainen kaveri kuin syöpä. hampaat saa keltaseks myös kahvilla.
omaa tyhmyyttä olis ollu jos olis tullu nenille sielä lähijunassa. asian voi esittää myös ilman provoa, vaikka kova jäbä/tyttö olisit
asd kirjoitti...
okei, mäkin saan tehä ihan mitä vaan muitten kustannuksella, koska "jokaisella tulis olla oikeus elää elämäsä miten ite sen tahtoo elää." ?? COOL SHIT BRO
Tolwe kirjoitti...
Saa polttaa niin vitun paljon ku haluaa yleisellä paikalla jossa ei kielletä tupakanpolttoa niin te ette siihen voi sanoa mitään
lol kirjoitti...
^ Pitää vaan varoo ettei avustetusti nielaise sitä pötkylää...
:SAD kirjoitti...
Joo se on toki kohteliasta siirtyä pois jos muut eivät tupakanhajusta välitä. Mutta kaikki eivät sitä tajua, niin siitä voi myös sanoa ihan kohteliaasti että voiko kyseinen tupakoitsija polttaa röökinsä vähän kauempana.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa