/ 8000 merkkiä käytetty
3772 - 18.5.2010 (arvosana: -45)

Olin juuri uudessa parisuhteessa ihanan tytön kanssa ja ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen oikeasti onnellinen. No, eihän se sitten tietenkään kauaa taas kestänyt, kun tyttöystävä päätti lähteä kolmeksi kuukaudeksi, eli koko vitun kesäksi, Ranskaan kesätöihin...

Kyllä vituttaa ja on niin helvetin kova ikävä! Ja kun se sieltä tulee joskus syksyllä takaisin niin tuskin enää edes muistaa minua. Nätti yksinäinen tyttö kesällä Pariisissa niin aika nopeastihan sen sieltä joku ranskalainen gigolo bongaa...

Kaikki kaverit tietysti sanoo että kolme kuukautta on lyhyt aika, mutta ei se nyt vaan saatana ole, kun aivan helvetin pitkä.

Että niin taisi päättyä taas sekin ihmissuhteeni heti alkuunsa. Niinkuin kaikki muutkin säälittävät yritykseni...
- Pieleen meni, taas!

Kommentit

Blaargh kirjoitti...
Älä nyt lannistu! Minun tyttöystäväni lähtee kuukaudeksi usaan ja sieltä tulee toiseksi kuukaudeksi usalainen hänen luokseen -> en näe häntä koko kesänä hirveästi.
Jos pidät 3kk eroa liian pitkänä, se kertoo jotain suhteen kestosta. Usko pois, välimatka kertoo onko suhde kestävä vai ei. :] Eiköhän hän jotain sähköpostia tai muuta sieltä ranskastakin lähetellä, että yhteyttä voitte edes pitää.
heeh kirjoitti...
Sitten kannattaa vasta huolestua, jos se tuo sieltä ranskasta gigolon mukanaan tänne.
Mechanix kirjoitti...
Kivat kaverit sulla. Mulla olisivat sanoneet, että voi voi homma kusi, minkäs teet.
.... kirjoitti...
eiiii vittu mee säki töihin niin voit viiä syksyllä tyttöystäväs vaikka leffaa..... ei kaikkia vaan kiinnosta paskasuomessa nyhvätä vaikka kuinka ois poikaystävä sitä vastaan
bonjour kirjoitti...
se pettää sua heti ku pääsee sinne. ne ranskalaiset on oikeita panomiehiä
1234567 kirjoitti...
No tuo 3kk on 1/4 osa Suomen armeijan kestosta. Siinä on hyvä koetinkivi ennen sinun varusmiespalvelusta tai jos olet jo velvollisuuden suorittanut, niin tuon 3kk pitäisi kestää hyvin helposti
tyttö kirjoitti...
1234567 on oikeessa, kestetäänhän se armeija-aikakin.. tai sitten ei kestetä. jos ei kestä suhde, se ei ois kestäny muutenkaan.

hmm.. jos tyttös oikeesti on kiinnostunu susta/rakastaa... sille on aivan sama mitä ranskanpojat lirkuttaa. no worries, mate.
kylläsesiitä kirjoitti...
turhaan tänne enää kommentoin, mutta kertoisit toki kuinka kävi? olisi kiva tietää. oma tyttöystäväni oli viikon ranskassa sukunsa luona. ei se nyt mitään mutta kerroimpa huvikseni. vaan nytpä MINÄ olen se joka lähti kolmeksi kuukaudeksi vaihtoon. oli pakko koska en pääse opintojani suomessa muuten koskaan läpi... semmosta paskaa että.

arvaa vaan onko mulla ikävä? ihan vitun kova. mut kyllä me kestetään. jos ei kestettäis niin mikä suhde se semmonen ois? sitä paitsi mulla on masennukseni jäliltä psyyke niin paskana etten suostu enää elämään ilman rakastani. meen kiskoille makaamaan heti jos se jättää, sen lupaan. ja se tietää sen kans. mut ei se jätä. en mäkään. rakkaus kestää.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa