/ 8000 merkkiä käytetty
3699 - 3.5.2010 (arvosana: -62)

Voi saatana kun vituttaa ihmiset jotka sanoo että "soitan sitte" eikä sitä vitun soittoa koskaan tule ja sama toistuu aina. Toinen asia on se että LUVATAAN että lähdetään vaikka johonkin aikaan jonnekin ja tietysti taas on luvattu että soitetaan sitten. Sitten kun se aika koittaa niin ei kuulu soittoa ja kun koittaa soitta itse sinnepäin niin eipä vastata saatana. Mikä vittu siinä on että pitää LUPAILLA jotain jos ei voi sitä lupausta pitää tai ei ole sitten edes pokkaa sanoa jos onkin tullut jotain muuta "tärkeämpää" vaan ollaan sitten vastaamatta siihen puhelimeen kun ei uskalleta sanoa. Tai sitten jos vaikka itse on ehdottanut jotain että vaikka nähdään jossain niin jos se ei käy niin miksei sitä voi helvetti sanoa tai jos sanotaan niin sanotaan sillä hetkellä kun itse on jo siellä sovitussa paikassa. Mikä vittu siinä on niin vaikeeta? Laitanpa tästä esimerkin joka on myös oikeasti tapahtunut.

Eli oltiin sovittu kaverin kanssa että mennään illalla käymään autoilla vaikka kahvilla jossain. Noh soitan sitten illasta kaverille että missä päin se on ja kaveri kertoo että on kaupassa tyttöystävänsä kanssa ja että lähdetään sen jälkeen kun se pääsee kaupasta pois ja hän soittaa sitten. No kaverin tietäen sehän ei soita joten pitää itse soitella sinne päin. Noin tunnin päästä siitä soitan että joko ne on päässyt sieltä kaupasta ja eihän ne ole. No menin sitten sinne kaupan parkkipaikalle venaamaan sitä (sinne on matkaa kotoa noin 8km) ja odottelin siinä sen toisen tunnin verran. Soitin sitten taas ja kysyin että joko ne on tulossa sieltä niin taas tuli vastaus että ovat juuri lähdössä, mutta käyvät jostain syystä hänen siskon luona (joka asuun ihan vieressä), no sanoin että käyn vaikka syömässä sillä välin jossain lähellä. Kun olin käynyt syömässä niin se soitti että haluanko lähteä hänen tyttöystävän luo kahville (ajomatkaa sinne olisi ollut noin 30km). Olin sitten vähän hämilläni että miksi sinne ja hän sanoi että pitää mennä kiireesti sinne kun sen tyttöystävän pitää tehdä vielä joku koulutyö tänä iltana. Sanoin että en viitsi sinne asti lähteä mihinkään kahville ja lopputulos oli se että en nähnyt koko tyyppiä vilaukseltakaan koko iltana. Sitten hän pahoitteli ja lupasi että se kerkeää olla koko viikonlopun mun kanssa eikä aijo sen takia luvata muille mitään ja sanoi että se soittelee sitten viikonlopun alussa. Ei kuulunut soittoa eikä kiinostanut kyllä vittuakaan soittää hänellekkään. Sama meno jatkuu vieläkin, tosin itseä ei juurikaan enää edes kiinosta mitä se lupailee kun ei niihin ole mitään luottoakaan. Onhan ne aika hyviä tommoset "kaverit" ja tuon tyypin kanssa olen tuntenut päiväkodista asti hyvin. Ennen se oli paras kaveri, mutta eipä ole enää kun se seurustelee ja vieläpä vitun tyhmän muijan kanssa.
- paskakaveri

Kommentit

homokoira. kirjoitti...
Mulla samanlainen "kaveri". Aina lupailee yhtä sun toista ja saa olla soittelemassa perään. Eikä ikinä vastaa puheluihin/viesteihin kun olisi tarve. Tästedes, jos se pyytää multa jotain, en vastaa sille. Tietääpähän miten perseestä se on vahdata kännykkää.
paskakaveri kirjoitti...
Aivan, täytyy varmaan ite alkaa tehdä samoin.
ägtäätfr kirjoitti...
VOIVITTU tää on niin tuttu tilanne! se puhelin on sitä varten että siitä voi tavoittaa sen ihmmisen, saatana sentää
LawlzorgxBBQ kirjoitti...
Bros before ho's..

Kyllä sit vituttaa ku ei oo kavereita. :/
paskakaveri kirjoitti...
Totta puhut.
VienoKaino kirjoitti...
Amiksessa näin ei olisi käynt....





:D Vitsi, juu hyviä pointteja sulla. Vituttaa kun ollaan niin patalaiskoja että ei viittitä edes pitää noin yksinkertasest asiasta kiinni.
paskakaveri kirjoitti...
Sanoppas muuta :P

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa